Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanie dziewczyny, czy któraś z Was ma tyłozgięcie macicy? Jeśli tak to co wasi lekarze mówią o staraniu się o dzidzię? Zasugerowali jakąś najlepszą pozycję? Ja wiem, że ponoć od tyłu jest najlepiej ale właśnie przez tyłozgięcie nie bardzo mi ona pasuje. Może inne sugestie?
Karola wracając do tematu TSH, to rozmawiałam wczoraj z lekarzem z którym pracuję i powiedział, że 2,5 to wynik ok i leków nie można przepisywać tylko na podstawie tego wyniku. Jak będę w Polsce za 3 tygodnie to mam zrobić T3 i T4 i wtedy wrócić do niego z wynikami. TSH według niego jest wyznacznikiem tego czy tarczyca jest ok, czy też jest bardziej leniwa albo pracuje za dużo natomiast dopiero pozostałe wyniki określają w którym kierunku należy podjąć leczenie. Jeżeli będę ok to leczenia nie będzie.
och, jaka miła się zrobiła i natychmiast mi dała Gina do telefonu, rychło w czas 

mój powiedział żebym sobie i ten mój gin w du.... wsadzili ten termometr i testy bo i tak nic nie wychodzi on ma swoją teorie
Mianowicie jak tylko @ się skończy codziennie do terminu następnej

A ja mu ma to jak chcesz to dawaj tylko żebyś później nie narzekał że ci odpada 

A na serio to może i jest to prawda wszyscy nam tak mówią co już dzieci mają - sprawdzimy od jutra do 15 ma już urlop więc do roboty