żabucha - u mnie sprawa dosc skomplikowana przez inne schorzenie na ktore cierpie przyjmowlam od malenkiego mnostwo sterydowych lekow.., i z tego powodu moja gospodarka hormonalna zatrzymala sie na poziomie 13 latki w wieku 18 lat mialam macicie jak u 13 latki.. i praktyczne zerowy poziom progesteronu , potem jajanik jeden mi sie zrobil"leniwy" no ale glowym powodem to branie hormnow mialo na celu aby macica osiagnela prawidlowe rozmiary

stad te 5 lat bo to trwa.. o 5 lat cofnieta wiec i 5 lat leczenia
centka80 Moj Mąż nie przepada za seksem codziennie chyba,ze ma urlop to wtedy tak ale w normlanym trybie lubi seks co 2-3 dni a czasem no 2 dni pod rzad a potem 4-5 dni przerwy no roznie - ogolnie lubi nabrac wiekszych checi - bo mowi ,ze to Mu sprawia wiecej frajdy.., a ja to zalezy mam taki okres ,ze normlanie bym si epo kilak razy kochala a innym czasem przez tydzien nie chce mi sie wogole

jesli jednak Maz sie bedzie zalecal to zazwyczaj nabieram ochoty - U NIego Juz tak nie ma

Ma steresujaco prace, malo snu no i jak nie ma ochoty to nie ma co meczyc

ale odszlismy do porozumienia jak Mu sie nie chce a mi tak to zajmuje sie mna bym byla zadowolona i jest okej

Sek w tym, ze On sie denerwowal ,ze chcial a ja ,ze nie mialam owulki to stwierdzilam a po co sie teraz kochac

ale juz zmienilam podejscie i staram sie cieszyc ze zblizen nawet w dni zwykle
Ps. ile macie Lat Dziewczyny>? a ile Wasi Pastnerzy>?
Ja mam 22 a Moj Mąz 29- staramy sie o pierwsze dziecko
a i powiedzcie prosze czy da sie tutaj dodac dany watek do obserwowanych bo nie bardzo sie tu jeszcze orientuje;;/