Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olapalo to już jutro, testowanko trzymam kciuki &&&&, a nie kusi Cię żeby zrobić już dzisiaj? Hihi![]()
ogladalam ostatnio program w TV a wczesniej jeszcze gdzies czytalam ze podobno w wodzie mamy antykoncepcje! podobno przez duza popularnosc tabletek anty teraz ich czastki mozna znalezc w wodzie kranowej :/ nie wiem ile w tym prawdy, ale troche mnie to przeraza.
susel ja nie należę do cierpliwych, ale ostatnio uświadomiłam sobie, że robienie testów ciążowych przed terminem @ ma same wady. Staramy się o dzidzie już 4 cykl i ostatnio wszystko przemyślałam i stwierdziłam, że nie ma sensu wcześniej testować, dlaczego?? Po pierwsze w 50% przypadków może dojść do samoistnego poronienia mimo iż test robiony np. w 10dpo pokaże nam 2 kreski później będzie nam tylko przykro, że ciąża była, a teraz jej nie ma, po drugie jeżeli test wyjdzie negatywny przed terminem @ to i tak nie jesteśmy pewne czy ciąży nie ma i robimy sobie złudne nadzieje, że może jednak robimy test za wcześnie i ciąża może jeszcze się nie zagnieździła, a po 3 to marnotrawstwo pieniędzy. Czekam do poniedziałku. Jak @ nie przyjdzie w sobotę to w niedziele kupie test (@ może się 1 dzień spóźnić) i w poniedziałek z porannego moczu mogę spokojnie robić test, który powinien być już dość wiarygodny.

zwykle po 5dc już był koniec, a teraz takie kwiatki... od czego to może zależeć - bo szczerze mówiąc nigdy tak nie miałam? Czy to coś z hormonami?
ale wycieczka już zaliczona, dzieć śpi, ja bym do niego dołączyła chętnie...