Leemonca, dzięki za info o ćwiczeniach
Co do Twojej owu, to całkiem możliwe, że była, ale niekoniecznie wczoraj - spadek może się pojawić niekoniecznie w samym dniu owu. Tak czy siak warto żebyś dzisiaj zgwałciła męża
Nie wiem jak tam u Was wyglądają te sprawy, ale może rzuć się na niego ZANIM pójdzie ćwiczyć - rach ciach ciach 3 minuty i po sprawie 

A potem niech sobie trenuje choćby do rana 
Co do Twojej owu, to całkiem możliwe, że była, ale niekoniecznie wczoraj - spadek może się pojawić niekoniecznie w samym dniu owu. Tak czy siak warto żebyś dzisiaj zgwałciła męża
Nie wiem jak tam u Was wyglądają te sprawy, ale może rzuć się na niego ZANIM pójdzie ćwiczyć - rach ciach ciach 3 minuty i po sprawie 

A potem niech sobie trenuje choćby do rana 

Kupiłam ze 3 dni temu testy ciążowe w aptece w klinice leczenia niepłodności - wydawałoby się, że będzie tam najtaniej, bo przecież kasiorę i tak trzepią na wizytach i zabiegach. Słuchajcie, zapłaciłam 15 zł za pink test i 14 za żółty bobotest
A wczoraj w Rossmannie kupiłam pink test za niecałe 10 zł, a dziś jeszcze dwa bobotesty żółte, w aptece 200 metrów dalej, każdy po 6,30 zł
Mam wrażenie, że jak my naciskamy na seks ze względu na staranka, to faceci czują się traktowani przedmiotowo i się odsuwają, ale jakby to miał być seks dla samego seksu, to by faceci od razu byli gotowi, bo by czuli się pożądani