Cyntia85
Fanka BB :)
No w tym miesiącu dopilnowałam, by dokładnie w tych dniach doszło do przytulanek
Tak naprawdę gdybym miała regularne @, to by wystarczyło kochać się 4 razy: O-2, O, O+1, O+2![]()
hihiObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No w tym miesiącu dopilnowałam, by dokładnie w tych dniach doszło do przytulanek
Tak naprawdę gdybym miała regularne @, to by wystarczyło kochać się 4 razy: O-2, O, O+1, O+2![]()
hihi
Ja zrobiłam dziś z rana teścior, kreska tak samo blada jak wczoraj, a nawet trochę bledsza, ale jest! Poszłabym na betę, ale pieniędzy brak bo wszystko wczoraj na lokatę wysłałam. Nie wiem, nie potrafię się cieszyć po wcześniejszych przejściach z testami, było II, wszystko fajnie, poszłam na betę, a ona 0. Więc nie cieszę się, martwię się, możliwe, że znowu fałszywy alarm.
Zaczynam też odczuwać stres związany z niepewnością, czy wszystko ok - czy badania dobrze wyjdą, czy usg nie pokaże jakiś wad... no i czy uda mi się donosić ciążę. A jak sobie myślę, że w kwietniu jeszcze na bank będziemy mieszkać w obecnym mieszkaniu (jednopokojowe, niecałe 40m2), to nie wiem czy się śmiać czy płakać
Chyba mąż będzie wyeksportowany na podłogę na materac dmuchany, bo we czwórkę się nie pomieścimy w jednym łóżku, a córka zwykle i tak wypełza z własnego łóżeczka i śpi z nami 
No w tym miesiącu dopilnowałam, by dokładnie w tych dniach doszło do przytulanekhihi

ola fizycznie nieźle, choć mam taką zgagę, że nie dam rady spać od kilku dni, do tego przy wysiłku fizycznym (przed chwilą ja głupia starałam się słoik otworzyć), czuję jakby ciągnięcie brzucha, takie dziwne uczucie trudne do opisania, za to psychicznie gorzej, bo nie wiem, czy mogę się cieszyć, bo rozczarowanie będzie ogromne jeżeli nic nie wyjdzie.
No i te bóle podbrzusza przy wysiłku - to też norma.Ciekawe jak yam wizyta Ailatan??

Ja mam dzisiaj mały stan podgorączkowy i podbrzusze a raczej jajnik(?) tak mnie ciągnie i kłuje, koszmar. Mam tylko nadzieję że to nie jest jakaś infekcja.

[FONT=&]a czy ktoś stosował/stosuje te witaminki prenatal??
[/FONT]
Oczywiście na opakowaniu ani słowa o tym
Jutro kupię sobie kwas foliowy i będę brać tylko go do ukończenia I trymestru, a potem przerzucę się na ten prenatal, szczególnie, że to będzie okres jesieni/zimy, więc czas uboższy w witaminy.
Nie jest w stanie tego stwierdzić, bo pęcherzyka już nie ma, ale, że błona śluzowa endometrium piękna! Powiedziała też, że jeżeli była owu to mogła być w ok 9 dc, dziś jest 12dc. No i mam małą torbielkę, ale je to zawsze miałam i wchłaniają się same. Dała mi duphaston 2 na dzień, żebym opakowanie wzięła. Jeszcze powiedziała, żeby mój J brał witaminę E, podobno dobra na plemniki :-) No i w 3-6 dniu cyklu mam zrobić badana na tarczycę, prolaktynę i tam jeszcze jakieś mi wypisała. Jeszcze tak fajnie powiedziała, że jeżeli okres w ogóle nadejdzie, bo powiedzieliśmy jej, że akurat 9 i 10 dnia cyklu się akurat kochaliśmy
Tak czy siak dziś już nie mierzyłam tempki, bo nie chcę się stresować.
Czytałam jakiś czas temu artykuł o tym, że jak się chce mieć zgrabne nogi to powinno się biegać, a nie np. robić przysiady - tak samo z brzuchem - jeśli chce się mieć wcięcie w talii, a nie być płaskim na bokach jak facet, to nie wolno przesadzać z ćwiczeniami na brzuch. Co o tym myślisz?Powróciłam :-)
Masakra, na 21:00 miała być wizyta, a weszliśmy jakoś przed 22:00 dopiero! Takie oblężenie tam mojej gin
No i zbadała mnie, zrobiła cytologię, stwierdziła, że śluz jest owulacyjny, że szyjka bardzo ładna i wszystko ok. Potem zrobiła USG, wyszło, że albo już miałam owu albo jej w ogóle nie było!![]()
Chociaż płyn w zatoce Douglassa powinnaś mieć, jeśli była owu, nie?
Ktoś wie, czy ciałko żółte można zobaczyć na usg?
Jeśli dobrze mierzysz tempki, to na wykresie nie widać na razie żebyś była po owu, chyba, że miałaś przez ostatnie dni jakieś czynniki zaburzające wykres?????