madziolina_p
Fanka BB :)
Słuchajcie, ja sobie dzis termometr kupie, ale @ bede miec dopiero ok 10 sierpnia, ostatnia mialam 10 lipca, jak od dzis zaczne mierzyc to ok, czy myslicie, ze powinnam zaczac od miesiaczki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
susel ja bym z chęcią pobiegła, ale matki pieniężnej będzie dopiero jutro:-)
Leemonca szyjka po owulacji twardnieje i zamyka się, bada się ją codziennie o tej samej porze w tej samej pozycji.

Nie pamiętam czy w pierwszej ciąży też tak bardzo się trzęsłam hmmm Spędzam czas w łóżku bawiąc się z córką, czytam i drzemię, więc może żadne plamienia mnie nie nawiedzą?? Pamiętam, że w poprzedniej ciąży bolało mnie podbrzusze jak na @ - teraz też mnie boli, ale trochę inaczej, no i bóle krzyża ciągle mi towarzyszą. A do tego lekkie mdłości! Zapisałam się na wizytę w rejonowej przychodni na za półtora tygodnia - lekarz ma mocno średnie opinie w necie, ale co zrobić, skoro do specjalistów z przychodni przyszpitalnej nie ma szans się dostać przed październikiem 
Słuchajcie, ja sobie dzis termometr kupie, ale @ bede miec dopiero ok 10 sierpnia, ostatnia mialam 10 lipca, jak od dzis zaczne mierzyc to ok, czy myslicie, ze powinnam zaczac od miesiaczki?
A ja w ramach odstersowania, zaraz się zbieram do kina :-) Jutro będzie ciężki dzień, rano HSG, a wieczorem specjalista ds. niepłodności. Także dziś muszę się wyluzować i iść na lody![]()

Śluzu też nie umiem obserwowac, bo wiecie od spermy moga być fałszywe wyniki