reklama
ja kupiłam wiesiołek w kapsułkach, na allegro
jestem zachwycona, bardzo poprawił mi śluz, a przed samą owulacją śluz był książkowy!
ja dziś machnęłam progesteron by potwierdzić owulację, odwiedziłam babcię i dziadka, spotkałam się z kumpelą (też stara się o pierwsze dziecko), posiedziałyśmy, wypiłam przepyszny koktajl ananasowo- pomarańczowy z lodami śmietankowymi, w sumie nie wiem gdzie te lody były, chyba je rozbebłali no i w końcu wróciłam do domu. Tempka dziś 36,8 ale mierzona była pół godziny wcześniej niż zazwyczaj no i wstawałam w nocy na sikanko, pewnie gdyby nie to to może by była wyższa
wkurzam się bo wszędzie mi śmierdzi kocimi sikami (!), sprawdziłam całe mieszkanie, Rufi nigdzie nie nasikała a mnie cały czas śmierdzi...![]()
Dzięki, musze podskoczyć do apteki i kupic, jezeli w tym cyklu mi sie nie uda...;/ (musi !

jeżeli chodzi o kocie siki, to Ci współczuje, nienawidzę tego zapachu, na szczęście kota w domu nie mam, ale moja znajoma ma i jak ją odwiedzam to często czuje ten specyficzny zapach, a może byś musiała zmienić kocyk kotkowi ??
tamaguczi
Początkująca w BB
Kurde ..to mozliwe zeby juz 4 dzien wychodzily mi dodatnie testy owulacyjne? 

Tamaguczi...możliwe...zawsze bierze się ten pierwszy pozytywny test ... po prostu LH pomału Ci spada 
Lamorela mebelki świetne...w ogóle taki "trendy"salon...jedynie będzie Wam ciężko TV oglądać bo macie pod słońce...ale roletka załatwi sprawę
Ja też mam mebelki Forte...w sypialni iw salonie,jestem zadowolona z tej firmy :-)

Lamorela mebelki świetne...w ogóle taki "trendy"salon...jedynie będzie Wam ciężko TV oglądać bo macie pod słońce...ale roletka załatwi sprawę

Madzia&Lena
Zaangażowana w BB
Witajcie, właśnie dziś dostałam okres więc dołączam do starających się w lipcu 
Zupełnie nie wiem kiedy rozpocząć staranie ze względu , że cykle są coraz dłuższe, mianowicie były takie 27,29,30,32,39,45...
Chyba nic innego jak testy owulacyjne mi nie pozostało? I liczyć na szczęście..
Zupełnie nie wiem kiedy rozpocząć staranie ze względu , że cykle są coraz dłuższe, mianowicie były takie 27,29,30,32,39,45...
Chyba nic innego jak testy owulacyjne mi nie pozostało? I liczyć na szczęście..
Ulika
Fanka BB :)
Lamorela b. fajne mebelki i trochę klasyczne i trochę nowoczesne - super! ja też czekam na mebelki - tyle że kuchenne bo od kiedy się wprowadziliśmy tj listopad ub.r. funkcjonuję na samym sprzęcie AGD i 2m. blacie w kuchni i czasem było ciężko w takich warunkach pitrasić... :/ maja być w piątek
- a wtedy to tak jak zapowiadałam na majówkach! demon w kuchni będę tak jak Ty hehe i twój schabik zapiekany zrobię wreszcie bo sobie przepisik wydrukowałam i skrzętnie schowałam
Kurczę ja też dziewczyny mam baaardzo mało śluzu, nawet w ovu nie wpisuję bo najzwyczajniej nie mam czego interpretować... ale mam dziś już 3dc a ten wiesiołek trzeba brać od 1dc?
Kurczę ja też dziewczyny mam baaardzo mało śluzu, nawet w ovu nie wpisuję bo najzwyczajniej nie mam czego interpretować... ale mam dziś już 3dc a ten wiesiołek trzeba brać od 1dc?
Lamorela mebelki świetne !! juz nie moge się doczekać naszego remontu (w sierpniu) wtedy też wpadnę w wir zakupów
ale dzisiaj jestem padnięta, miałam dzień wolnego ale pojechalam na zakupy, doszłam do wniosku że muszę wymienić część mojej garderoby zwłaszcza t-shirty które są sprane;/ no i wogóle liczą ileś tam lat. Za zakupami nie bardzo przepadam, ponieważ mam spory biust 70HH i ciężko jest mi jakąś fajną koszulkę kupić.. Dziewczynki mam pytanko, jak bardzo w ciąży powiększa się biuścik ?? boję się że będe chodzić jak napompowana Barbie ;/
reklama
Ulika
Fanka BB :)
Dośka powiem Ci że ja się rozczarowałam bo biust mi niestety nie urósł w ciąży... A więc zacznę od tego że jestem dosyć wysoka i ważę 55 kg (od czasów L.O.) dla niektórych jak tu czytam zmorą jest parę dodatkowych kg. a ja z racji tego że zawsze byłam raczej chuda - zmorą był hmm... waham się czy napisać tu: mały biust czy :brak biustu...
no więc do rzeczy... w ciąży przytyłam 15 i dobiłam do 70kg ale "urosłam" tylko w brzuchu i po porodzie bez diet - bo karmiłam -fik na 55 (więc dziewczyny to naprawdę genetyka nami rządzi i nie ma co walczyć z własnymi predyspozycjami do czegoś tylko je zaakceptować i polubić, takie jesteśmy i tyle
) Nasłuchałam się że jak urodzę dziecko to urośnie mi biust hehe bzdura największa! Piersi były pełniejsze owszem ale po czasie karmienia - udało mi się to przez 9 msc i strasznie byłam szczęśliwa bo myślałam że nie będę mieć pokarmu - "wróciły" i dalej sem płaska
Więc to zależy, każda z nas jest inna