Dziewczyny 11 m,-cy się starałam, o matko, jak bylam wkurzona to niby zartem niby przz zlosc mojego nazywałam pustymi jajami, teraz chodzi i mowi, ze mam mu przez tydzień loda robic regularnie i na kolanach lazic, zobaczcie takie miał zle te wyniki nasienia, w grudniu już myslalam,ze się zalamie , pobral ten drogi lek przez pol roku i chociaż ilość się potroila, bo leniwe dalej sa
, Jezu dalej mnie trzyma takie cos.
Sloneczko trzymam za USG,
Anabelka tulam, będzie dobrze z synusiem i teraz ty zaciazasz, a potem Karola,
krowko znam to uczucie, bo mnie jak siedziałam na placu zabaw i widziałam kolejna dziewczyne z brzuszkiem rozwalalo od srodka, potem miałam wyrzuty sumienia, ze jak to jak mogę być taka zawistna, aj wstydzę się teraz tego, ale tak bardzo chialam.
wicie co w tym ostatnim cyklu poraz pierwszy dostałam taka prawdziwa ochote na bara bara, cieszyłam się,bo od ponad roku tego nie czułam, no i chyba się udało...zawsze było, chodz stary bo trzeba odkisic ogora, oj od listopada do kwietnia miałam mega ciezki okres, dobrze ,ze się skonczyl.
Sloneczko trzymam za USG,
Anabelka tulam, będzie dobrze z synusiem i teraz ty zaciazasz, a potem Karola,
krowko znam to uczucie, bo mnie jak siedziałam na placu zabaw i widziałam kolejna dziewczyne z brzuszkiem rozwalalo od srodka, potem miałam wyrzuty sumienia, ze jak to jak mogę być taka zawistna, aj wstydzę się teraz tego, ale tak bardzo chialam.
wicie co w tym ostatnim cyklu poraz pierwszy dostałam taka prawdziwa ochote na bara bara, cieszyłam się,bo od ponad roku tego nie czułam, no i chyba się udało...zawsze było, chodz stary bo trzeba odkisic ogora, oj od listopada do kwietnia miałam mega ciezki okres, dobrze ,ze się skonczyl.