reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dziekuje die, a tam nie pitol nikogo nie urazilas i wchodz tu częściej, bo ja nie przechodzę do innego watku, was już wszystkie znam i jest mi tu dobrze, wiec bywaj tu częściej, a co do mnie, boje się cieszyc jeszcze, ale zobacz te testy owu jeszcze mam od ciebie :)

reklama
anabelko tak, czytałam gdzies, ze test owulacyjny w czasie ciąży jest zawsze pozytywny, ale nie zawsze test pozytywny owulacyjny oznacza ciaze.

A teraz historia oparta na faktach,

kolega mojego meza był w tesco i przed nim szla blondi alla doda i karczycho bez szyi i blondi mowi do karczycha :"(...)dlaczego wczoraj mnie uderzyles???tak nie można, nic takiego nie zrobiłam,zebys mnie tak uderzyl???dlaczego???" na to karczycho : "jeblem to jeblem nie drąż..." no i same widzicie jakie uroki sa jak się ma karczycho w domu, oczywiście przeoraszam wszystkich normalnych karczychow.

i cholera albo odzywa się moja natura blondynki albo faktycznie tego się nie da zrozumieć hehe :-) ale były dziewczyny na 28dni że robiły testy owulacyjne i były takie że wychodziły im negatywne ale i były takie że wychodziły im pozytywne

Ostatnia edycja:
Anabelko mi wczorJ tez mega pozytyw owulacyjny wyszedl i raczej to niebowulacja

A dzis rano zrobilam ten ciazowy i testowa grupsza i ciemniejsza od kontrolnej :-)
Chyba sobie znowu usg zrobie w pl hehe :p .
Sie smieje ale teraz wychodzi ze koge miec isg co 2 tyg. Bo w nastepny piatek bym miala po 2 tyg.(8 tydz.)
Pozniej w pl bede.w 10 tyg potem tu mam usg w 12 i w pl chyba bedziemy ok 12-14 tygodnia hahaha
No i ja bede chciala oczywiscie poleciec i zrobic udg 3d z nagraniem na plytke ale jeszcze.nie wiem moze ok. 24 tyg.

Die Twoja nieobecnosc nie zmienia faktu ze wciZy jestes i kazdy o tym wie. Wiec odzywaj sie.

już Cię nie ma w pociągu,poczekam do wtorku albo jak kreska testowa będzie ciemniejsza od kontrolnej na teście hcg ok

a mnie to już obojętne czy chłopczyk czy dziewczynka ,no cóż jeśli zaszłam 2 razy bzykając się po skoku to i teraz tak zrobię,a może się uda bo przed skokiem jak widać nie wychodzi...

Die gratuluje siusiaka :-) odzywaj sie częściej ,napewno nikogo nie urazisz ...przecież tu większość ciężarówek jest ,a starających została garstka :tak:

Kasoku widze nowy avatarek ,chyba humorek dopisuje i tak trzymać ;-)

Jak tak widze ze co chwila jest nowa ciężarówka to aż mi sie chce byc juz w ciazy :-p

Emalko i tobie sie uda zobaczysz ;-) zobacz na mnie mam plamienia i nie wiem dlaczego lekarze mowia ze jest wszystko ok a moim zdaniem nie jest ,wcześniej sie starałam i nic nie wychodziło i wiem ze gdzies jest problem tylko nie wiem gdzie :'( a Ty jestes zdrowa ,wiec napewno niedługo pochwalisz sie pięknym testem.

Ostatnia edycja:
reklama
tak Edytko postanowiłam zrobić zdjecie in wrzucić, ale Matylda to zobaczyla i powiedziała,ze ona tez chce mieć ze mna zdjecie, wiec zaraz pewnie zmienie.

Do góry