dziekuje die, a tam nie pitol nikogo nie urazilas i wchodz tu częściej, bo ja nie przechodzę do innego watku, was już wszystkie znam i jest mi tu dobrze, wiec bywaj tu częściej, a co do mnie, boje się cieszyc jeszcze, ale zobacz te testy owu jeszcze mam od ciebie 
reklama
anabelka
Fanka BB :)
die gratuluje jajek :-)
kasoku truchtasz już w pociągu
kasoku truchtasz już w pociągu
anabelka
anabelko tak, czytałam gdzies, ze test owulacyjny w czasie ciąży jest zawsze pozytywny, ale nie zawsze test pozytywny owulacyjny oznacza ciaze.
A teraz historia oparta na faktach,
kolega mojego meza był w tesco i przed nim szla blondi alla doda i karczycho bez szyi i blondi mowi do karczycha :"(...)dlaczego wczoraj mnie uderzyles???tak nie można, nic takiego nie zrobiłam,zebys mnie tak uderzyl???dlaczego???" na to karczycho : "jeblem to jeblem nie drąż..." no i same widzicie jakie uroki sa jak się ma karczycho w domu, oczywiście przeoraszam wszystkich normalnych karczychow.
i cholera albo odzywa się moja natura blondynki albo faktycznie tego się nie da zrozumieć hehe :-) ale były dziewczyny na 28dni że robiły testy owulacyjne i były takie że wychodziły im negatywne ale i były takie że wychodziły im pozytywne
Ostatnia edycja:
anabelka
anabelko ale chyba jeszcze na pociąg za wcześnie, co???????a jak dostane @???(twu twu)
to co wywalić Cię jeszcze z pociągu na kilka dni ? :-)
Akuku
Anabelko mi wczorJ tez mega pozytyw owulacyjny wyszedl i raczej to niebowulacja
A dzis rano zrobilam ten ciazowy i testowa grupsza i ciemniejsza od kontrolnej :-)
Chyba sobie znowu usg zrobie w pl hehe
.
Sie smieje ale teraz wychodzi ze koge miec isg co 2 tyg. Bo w nastepny piatek bym miala po 2 tyg.(8 tydz.)
Pozniej w pl bede.w 10 tyg potem tu mam usg w 12 i w pl chyba bedziemy ok 12-14 tygodnia hahaha
No i ja bede chciala oczywiscie poleciec i zrobic udg 3d z nagraniem na plytke ale jeszcze.nie wiem moze ok. 24 tyg.
Die Twoja nieobecnosc nie zmienia faktu ze wciZy jestes i kazdy o tym wie. Wiec odzywaj sie.
A dzis rano zrobilam ten ciazowy i testowa grupsza i ciemniejsza od kontrolnej :-)
Chyba sobie znowu usg zrobie w pl hehe
Sie smieje ale teraz wychodzi ze koge miec isg co 2 tyg. Bo w nastepny piatek bym miala po 2 tyg.(8 tydz.)
Pozniej w pl bede.w 10 tyg potem tu mam usg w 12 i w pl chyba bedziemy ok 12-14 tygodnia hahaha
No i ja bede chciala oczywiscie poleciec i zrobic udg 3d z nagraniem na plytke ale jeszcze.nie wiem moze ok. 24 tyg.
Die Twoja nieobecnosc nie zmienia faktu ze wciZy jestes i kazdy o tym wie. Wiec odzywaj sie.
anabelka
już Cię nie ma w pociągu,poczekam do wtorku albo jak kreska testowa będzie ciemniejsza od kontrolnej na teście hcg ok
a mnie to już obojętne czy chłopczyk czy dziewczynka ,no cóż jeśli zaszłam 2 razy bzykając się po skoku to i teraz tak zrobię,a może się uda bo przed skokiem jak widać nie wychodzi...
a mnie to już obojętne czy chłopczyk czy dziewczynka ,no cóż jeśli zaszłam 2 razy bzykając się po skoku to i teraz tak zrobię,a może się uda bo przed skokiem jak widać nie wychodzi...
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Die gratuluje siusiaka :-) odzywaj sie częściej ,napewno nikogo nie urazisz ...przecież tu większość ciężarówek jest ,a starających została garstka 
Kasoku widze nowy avatarek ,chyba humorek dopisuje i tak trzymać ;-)
Jak tak widze ze co chwila jest nowa ciężarówka to aż mi sie chce byc juz w ciazy
Emalko i tobie sie uda zobaczysz ;-) zobacz na mnie mam plamienia i nie wiem dlaczego lekarze mowia ze jest wszystko ok a moim zdaniem nie jest ,wcześniej sie starałam i nic nie wychodziło i wiem ze gdzies jest problem tylko nie wiem gdzie :'( a Ty jestes zdrowa ,wiec napewno niedługo pochwalisz sie pięknym testem.

Kasoku widze nowy avatarek ,chyba humorek dopisuje i tak trzymać ;-)
Jak tak widze ze co chwila jest nowa ciężarówka to aż mi sie chce byc juz w ciazy

Emalko i tobie sie uda zobaczysz ;-) zobacz na mnie mam plamienia i nie wiem dlaczego lekarze mowia ze jest wszystko ok a moim zdaniem nie jest ,wcześniej sie starałam i nic nie wychodziło i wiem ze gdzies jest problem tylko nie wiem gdzie :'( a Ty jestes zdrowa ,wiec napewno niedługo pochwalisz sie pięknym testem.
Ostatnia edycja:
reklama