Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

dziś rano też mnie naszło i w sumie przed chwilą zapowiedziałam, że na dziś to jeszcze nie koniec

Tilli, Anabelka a czemu core obstawiacie ??
Ojj chcialabym by sie sprawdzilo.
Spalam jak zabita, normalnie jak w nocy![]()
domi no to teraz mam rebus, wiem, że on zajmuje się min. diagnostyką i leczeniem niepłodności ale endokrynologiem to on nie jest. To może jak coś wyjdzie nie tak to wtedy wyśle mnie do jakiegoś endo po leki...
I dunno![]()
lewy jajnik cały czas się odzywa, nigdy tak do tej pory nie miałam, żeby w czasie @ i tuż po pobolewał mnie którykolwiek jajnik. Owszem zauważyłam, że bolały mnie jak pęcherzyków było dużo i nic nie pękało no i w tyk cykach gdzie był skok temperatury też bolały, przed skokiem. A teraz dlaczego pobolewa? może pęcherzyki rosną, oby to było to
kasoku pisałaś, że ten cykl różnił się od poprzednich tym, że miałaś prawdziwą ochotę na seks.
u mnie raczej ten cykl szczęśliwym nie będzie (prędzej już następny bo pewnie owulka będzie) ale muszę przyznać, że też mam sporo większą ochotę niż zazwyczaj, do tego stopnia, że przyatakowałam męża jak tylko @ osłabładziś rano też mnie naszło i w sumie przed chwilą zapowiedziałam, że na dziś to jeszcze nie koniec
![]()
oby tylko mąż się nie zabarykadował kołdrą![]()