reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko u mnie nie wiadomo kiedy owu byla, wiec jak wnioskujesz. Naucz mnie ;):):D
i daj nadzieje...
A kasoku teraz tez miala owu z niesprawnego jajnika..., tak wiec nie mow hop

reklama
anabelka ale masz to potwierdzone przez Gina, że prawy jajnik u Ciebie nawala?

ja coś tak przebąknęłam Ginowi, że z wykresów wychodzi mi, że owulacja jest w co drugim cyklu i chyba jeden jajnik mi nawala ale powiedział, że mam tu żadnego czarnowidztwa nie uprawiać i i mam nie wmawiać sobie, że jeden jajnik nie działa. Porobimy badania i sprawdzimy co i jak, a do tej pory mam się nie martwić.

btw. ok godz 19 kilka kilometrów ode mnie przeszła trąba powietrzna :szok:
obserwowaliśmy z mężem ogromną chmurę o lejowatym kształcie i nawet padło stwierdzenie, że przypomina to zaczątki trąby powietrznej ale w życiu bym się nie spodziewała, że to jest to! Przesuwało się dość szybko i było widać, że chmury kotłują się. Teraz czytam w necie, że kilka km dalej przeszła trąba powietrzna, powyrywała z korzeniami wiele drzew i uszkodziła kilka budynków. :szok: jezu aż ciary mam jak sobie to przypominam, dobrze, że nie poszło w naszą stronę :shocked2:

kasoku no pewności nie mam, że owu nie będzie ale przyjełam sobie taki uproszczony schemat, że jeden cykl tempka nie skacze i nie ma owulacji a w kolejnym jest skok i jest owulacja i tak w kółko (za co Gin oczywiście mnie skarcił) :zawstydzona/y: Gin powiedział tylko, że w ciągu 3-4 dni owu nie będzie a co dalej to zobaczymy na usg.

mocno Ci kibicuje i trzymam kciuki za fasolkę bo wiem, że @ na pewno nie przyjdzie!

Ostatnia edycja:
Witam sie na szybko;-)

nie nastawiajcie sie, ze cos nie dziala dopokni nie zostanie to potwierdzone:sorry2: nu nu nu !!!!!!!!!!!
nasze cialo to nie robot i zawsze (!) nas moze zaskoczyc

przeciez ja sie w zyciu nie spodziewalam sie po ponad roku czasu cykli po 50.60.70 dni
bede miala cykl 32 dniowy!!!!

prosze Was, po prostu sie kochajcie:-):tak:

Kasoku - ten czas 'do @' jest chyba najbardziej stresujacy:tak: ale spokojnie, kreseczka wyszla tak wczesnie, jest coraz mocniejsza, szkrabik sie dobrze zahaczyl:tak:

a ja sie poddaje, myslami bylam przy corci, ale czym wiecej patrze na synka tym mi serce mieknie i tez bede przeszczesliwa:-D jestem po prostu ciekawe kto tam siedzi:-) ale jest mi to totalnie obojetne:-D

oczywiscie Piotrula chce brata a Olivcia siostre wiec ktores na pewno bedzie niezadowolone hehe;-)

dzisiaj mam bardzo dobry humor:-D

przesylam pozytywne fluidki ~~~~~~~~~

Hej

Znow zagladam tak rano bo wtedy mam czas dla siebie:)

O wiele lepiej mi czasem wejsc i tu pisac niz na macierzystych watkach. Ostatnio dziewczyny tylko sie upominaja ze znikaja bo im sie nie odpisuje bleeee jak dzieci:/

Kasoku z tym tekstem o lasce meza to padlam mowie mezowi a on do mnie ze w sumie on tez zasluguje na laske codziennie wkoncu dokonal czynu hahaha i ze na sex nie naciska bo roznie moge sie czuc ale laska musi byc hahaha .. Teraz sie nie przemeczaj:) i rosnij!!!!!

Trzymam kciuki za reszte:) uda sie kazdej:)

Kamilka kasoku hehe ja juz sobie wyobrazam laske miedzy mdlosciami :-P byloby o bardzo romantyczne haha
Chyba bym sobie obok postawila miske na wymioty hahaha
Kto wie moze by mi ulzylo ?? Haha

Tilli moj Alex chce brata drugiego a Victorek siostrzyczke ktora bedzie mogl tulic :-)

Alex kiedys Alex chcial siostre a teraz mysle ze takbmowi bo jego kolega ma 2 braci, tak wiec Alex juz imie dla chlopca wybral (wojtek)hehe wiec ja licze na core. Aczkolwiek jak bedzie syn to nie Wojtek :-P

No ja tez uwazam ze nie ma co sie nastawiac, bo zobaczcie Tilli zaszla przy dlugich cyklach i akurat ten sie skrocil , kasoku zaszla przy jajniku ktory jej zdaniem szfankuje, a ja zaszlam bez sluzu plodnego, ale akurat mi sie kocjhac chcialo w te dni... Hehe
Ale ja to juz myslalam ze wszystko mam niesprawne :-P
Bo 2 lata to troche czasu.

Tak wiec "kochajcie sie" wtedy kiedy jest ochota :-) nie myslccie o sluzach, szyjkach, temperaturach (choc ja dzieki mierzeniu zrobilam test, tak bym pewnie duzo pozniej zrobila :-P

Dzis mnie obudzil obsiusiany Victor :-P tak wiec poranny prysznic zaliczony, pranie wstawione i dzieci sniadanko zjadly :-)
Jeszcze chwila i do przedszkola.

z ta laska to ja nawet nie wspomne mezowi bo tez bedzie chcial:-p lol:-D
poza tym jak Akuku - kurcze przy takich mdlosciach to jakos tak.. nieapetyczne :zawstydzona/y:
centralnie mam obawy ze moglabym zwymiotowac i zrazilabym sie...

a tak na powaznie to ja mam ochote czesto, ... ale nie umiem sie przelamac:zawstydzona/y:
nie wiem.. juz odbieram ze to cialo to nie moje cialo.. juz sie zmienilam:zawstydzona/y:
nie czuje sie atrakcyjna
pozycja tradycyjna odpada bo mi juz brzuszek przeszkadza, pozycja od tylu boli:zawstydzona/y:
zostaje na lyzeczke, i to mi najbardziej odpowiada bo lubie ale.. wiem ze maz oczekuje wiecej
bo ja zawsze bylam na kazda zabawe gotowa i otwarta:sorry2:

a teraz.. ehh.. moze to taki okres, moze te hormony nie wiem

ale widze ze jest mu ciezko bo sie przyzwyczail do sexu po dwa razy dziennie:sorry2: a tutaj posucha:-p
tzn jak juz widze ze oczy mu sie swieca i rozpoczyna rozmowe zmienionym glosem to nie mam sumienia odmowic wiec tak raz, dwa razy w tyg sex jest.. no ale co to dla faceta???
ehhh..

dobra, lece do pracy:-p

Tilli no moj mi powiedzial kiedys (jeszcze przy Victorku chyba)ze mam co chcialam i on jest na odstawke.w sumie zrozumialam ze mu zle kiedys jak ja bardzo chcialam a on byl zmeczony, teraz sie staram, choc czasem checi nie mam.

Tili rany to ja mam przerabane moj niewyzyty jest i od tygodnia nic nie bylo bo poprostu drazni mnie dotyk:/ i jak juz dojdzie co do czego to sobie obiecuje ze teraz dam mu czasciej a potem znow tydzien przerwy:(
U nas klasycznie ja moge ale K nie chce bo czuje juz kulke w brxuchu od tylu sie boje ze za gleboko bedzie na jezdzca zostaje i na lyzeczke;p ale mnie sie juz nawet ruszac nie chce:/ ale lossssssss:/

reklama
chyba nici z tego, dzisiaj mój 24 dc, kreseczki wychodzą dalej blade, nie widze przyrostu, tzn testy jednaj firmy niby z nia na dzen ta kreska jest mocniejsa, ale ...chyba za szybko się ucieszyłam, dzisiaj zrobiłam test, chociaż obiecałam sobe,ze nie i blda wsyszla, bardzo.

piersi dalej bezbolesne i flaki, chyba cos hormonalnie mam z****** a nie jest to cioaza

dzisiaj jestem wsciekla jak osa i rozgoryczona, k u r w a dlaczego te testy tak mionimalnie ciemnieją, mam 12 dpo jedne testy sa non stop takie same, a drugie ciut ciemniejsze, na bete nie mogę isc bo pobierają u mnie do 9 czyli i tak poniedziałek mi zostaje, a pewnie dostane okres i będzie z tego wielki c h u j, tylko czemu wychodzą te kreski???

same zobaczcie, plakac mi się chce FOTDBE2.jpgdajcie mi nadzieje, tak długo się starałam, w porównaniu do 10 dpo to jest wyrazniejsza, ale już powinna być bardziej wyrazna prwda (beczy)-jestem stara glupia histeryca

taz z 23 jest silnmiejsza na początku a potem, blada, ta z dzisiaj jest bardziej wyrazna an calosci :(((

Załączniki

• FOTDBE2.jpg
    FOTDBE2.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry