Karola no nie powiem ale bym sie z cory ucieszywa baaardzo, ale jak mowie najwazniejsze zdrowko i musze sie nastawiac na chlopca co by pozniej jakiego dola nie zalapac, a lepiej milo rozczarowac. Choc puki co jak wyobrazam sobie malo fasolke to widze tuptajaca.dziewczynke blondyneczke w sukienusi z blond kitkami, warkoczykami, dobierancami :-)
Tak wiec noo mam nadzieje ze jak bede w tym 14.tyg w pl to moze juz cos powie lekarz ( z Alexem w 12 tyg chyba lekarz powiedzial jajca jak dzwon i o pomylce nie ma mowy)
Z Vikim mowili raz ze chlopiec a raz ze niewiadomo i ze moze byc dziewczyna, ale ja tez pewnie wybiurczo sluchalam i tylko dziewczynka slyszalam

hehe
A co do usg. To zastanawiam sie czy isc za tydz. W piatek 120 zl.to nie jest tragedia, a przynajmniej potwierdzi jedno.serducho i powie jaka duza fasolinka :-)
Potem w 10 tyg. To juz chyba odpuszcze bo tu bedzie w 12 tyg. A ok 14 tyg. Bedziemy na urlopie i wtedy na pewno zrobie bo moze juz sie ukarze jakis sisiol badz sisiolinka

hehe
Alex chce brata, Victor siostre, ja i Jarek chcemy baardzo core. jarek do mnie codziennie mowi zebym mu core urodzila.
A ja do niego no jaki towar wyslales taki bedzie

hehehe
Powiem tylko ze 3 ciaza inna, kazda inna...ale jest cos co rozni sie calkowicie od tamtych. Wtedy miesa w zadnej postaci nie zjadlam przez dluzszy czas

teraz zjem i mi smakuje, wtedy slodyczy nie moglam a teraz, no wstyd.sie przyznac dzis zjadlam prawie.cala czekolade wedla truskawkowa

hehe
Ale i kwasne jem a w tamtych ciazach raczej normalnie ale bez miesa.
A i dzis mialam baardzo krutko mdlosci :-) tak wiec ciesze sie.
Sennosc za to trzyma.
Tak wiec dziewczyny trzymalyscie kciuki zeby mi sie udalo to teraz trzymajcie za dziewuszke, ale ja nie wierze ze tyle szczescia koglabym dostac na raz :-)
Tak wiec ogladam niebieskie ciuszki.
Tym razem postanowilam nie szykowac ciuszkow dopuki nie bede pewna kto to
Wiec jesli na usg nie potwierdza to do szpitala biore po jednym komplecie dla chlopca i dla dziewczynki a reszta uniwersalnych.
A imie. Nie rozmawialam jeszcze z m ale ja obstawiam Amelia dla dziewczynki...
A dla chlopca moze Olivier, zobaczymy :-)
Bedzie usg bedziemy rozmawiac.