reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

wrzucam na luz, przeopraszam za mala niedyspozycje, ok dziekuje za wszystkie wsprcie już se w ryj walnelam i...dalam na luz, uffff

reklama
no i prawidłowo kasoku!

ciesz się z bladziocha i nie doszukuj się dziury w całym! sorry, za ostre słowa ale czasami trzeba kimś (wirtualnie) potrząsnąć by sprowadzić go na właściwy tor! :-D

powtarzaj sobie, będzie dobrze, będzie dobrze bo przecież jak by mogło być inaczej!!!

samospełniająca się przepowiednia- pamiętaj o tym! ;-)

Karola wcale mnie nie urazilas, ani nie było za ostro masz racje, już dzisiaj z Limonia rozmawiałam przez telefon i powiedziałam, ze przestaje, jestem dzisiaj za zmeczona żeby się przejmować, Matyska kaszle jak stary gruźlik już tzreci tydzień i ogolnie mam jej przeziębienia.

No kasoku patrz patrz :-) ja tez duupa trzeslam :p
A moje testy chyba lepiej nie wygladaly :p
Tak wiec jutro mozesz miec juz taki jak ja ten mocny albo za dwa dni.

Anabelko jeszcze raz zadam pytanko ? Jak po wykresie stwierdzilas ze jest szansa na core ?? Naucz mnie patrzec :p
Tylko u mnie nie ma pewnosci kiedy owu byla :/:/

ja tylko obstawiam że córa a czy będzie na pewno dowiemy się w okolicy usg połówkowego a może i wcześniej,zasugerowałam się jak narazie tym kiedy miałaś ostatni stosunek przed skokiem

ja sobie dzisiaj kupiłam termometr z 2 miejscami po przecinku :-) taki mały prezencik z okazji staranek hehe

no ale szanse masz spore :-)

a teraz na inny temat,jakiej firmy macie termometry ?

bo mój dotychczasowy to medex z jednym miejscem po przecinku

mój nowy to microlife i tak dla sprawdzenia zmierzyłam dwoma i co wyszło hmm dziwne temperatury medex wskazał 37,4 a microlife 37,19 to spora różnica,wyłączyłam ten microlife i włączyłam na nowo by zaczął mierzyć od tej temperatury co się pokazała wcześniej ale nie zmieniła się,medex mierzy do momentu w którym nie ma już przyrostu.

Teraz pytanie,jestem przed owulacją czy mam zmienić termometr czy dopiero od nowe cyklu mierzyć tym nowym,w sumie rano to mi pokaże jaka jest podstawowa wg microlife więc lepiej przed niż po owulacji zacząć...

Anabelko ja w pierwszym cyklu mierzenia zaczelam 3 dni przed owu;-) wlasnie z 2 miejscami po przecinku
mysle ze jest o niebo lepszy od tego z jednym miejscem zwlaszcza jak sie ma takie wyrownane wykresy jak masz ty czy jak ja mialam:tak:

Kasoku- pisalam w pracy i teraz nie wiem czy wyslalam czy nie:confused: ale prosze sie nie nakrecaj sie negatywnie bo na bank nie pomozesz ani sobie ani Malenstwu:tak:

a ja sie podlamalam bo na prawde w porownaniu ze wszystkimi dziewczynami mam najwiekszy brzuszek..czemu on jest taki duzy:confused::-( troszke mnie to niepokoi.. np. wieczorem chodze juz jak kaczka a to dopiero 14 tydzien leci...
mam nadzieje, ze wszystko w porzadku jest i po prostu urodze klopsika:sorry2:

zastanawiam sie czy nie pojsc w 17 tyg na dodatkowe usg prywatnie by zmierzyc Maluszka...

na ostatnim usg byl tydzien do przodu jesli chodzi o wielkosc... nawet na suwaczku pisze ze teraz powinien miec 6.5 a moj mial 9 dni temu 6.5.....;-)

dlatego wszystko mi mowi ze bedzie chlopak jak byk:sorry2:
Olivia 3850
Piotrula 10 dni wczesniej 3760
a mojego meza tata mial po urodzeniu 5500...
i wlasnie tego sie obawiam;-)

Ostatnia edycja:
bo to już Twoja kolejna ciąża i stąd tak się brzuch wywalił do przodu :-) mięśnie osłabione po wcześniejszych ciążach,może wielowodzie...różnie bywa,moja siostra miała wielowodzie i miała duży brzuch :-)

reklama
Jezu Tili nie zycze 5500 noworodka :szok::szok:

ja z Matyska miałam duzy brzuch i przytylam 35 kg:szok:, wiec teraz musze się bardzo kontrolować z jedzeniem, bo w poprzedniej ciąży w 6 m-cu ludzie myśleli,ze na dniach jestem, hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry