reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Zapomnialam wam napisac ze bylam dzis na pierwszej wizycie u poloznej. Nastepna mam za 2 tyg.
W kazdym badz razie dala mi ksiazke w ktorej mam wypisac o poprzednich ciazach , chorobach bla bla bla..
Z poprzednia polozna robilysmy to w trakcie wizyta a ta.mowi zebym sobie w domku wypelnila...ok
No i za 2 tyg. Mocz i pobranie krwi.
Musze powiedziec ze u nas moze byc konflikt krwi i bede miec zastrzyki w tylek :-P
Potem mam scan w 12 tyg, wizyte z polozna w 16 usg w 20 a potem juz tylko polozna...no chyba ze byloby cos (tfu tfu) nie tak.
dostalam jeszcze ksiazke o.rozwoju dziecka w poszczegolnych tyg. Zdrowym odzywianiu itd.
No i szczepionka.
Tilli bedziesz sie szczepic ? Ja chyba nie. W jednej ciazy nie pamietam ktorej chcieli szczepic na swinska grype i tez nie bralam.

No i dzis 3 godz. w szpitalu spedzilismy, m mial miec zmieniany gips ale zrobili zdjecie i jednak zostal ten sam... Ehh a tyle czasu siedzielismy :-(
No nic.

Dobra ide spac milych snow.

Hej dziewczyny:)
Przede wszystkim wielkie gratulacje kasoku:*, bądź dobrej myśli, i się nie denerwuj jest 2 krecha, fasolka się zadomowi będzie gut :))

Die, limonka gratuluję synkow

Kurcze dużo tych chlopaczkow się namnozylo hih :))

Akuku- też z wykresu stawiam na dziewuche, tym bardziej jak mowisz ze sluzu było mało itd oby była córka do waszych 2 chłopaków:))), tego ci życzę :*

Tak na chwilę wpadlam mały się na mnie wyzywa..;) Nie daje mi spać,przekopuje od góry do dolu;))- od dziś mnie jakieś ociezalstwo zlapalo dziwne chyba synus urósł ostro przez 1 dzień ze juz czuje różnice i mi ciężej niż np. Wczoraj... Hmm Dziwne, juz nie śpię na plecach bo za ciężko ,cisnie mnie, itylko na bokach została opcja hihi, teraz mi strasznie szybko leci, za niedługo zaczynam szkołę rodzenia:)), i ogolnie spoko leci czas wyprawka powoli się zbiera teraz będę kupować wózek i lozeczko, aa no i dalej toczymy bój z Tomkiem o imię ja go przekabacam na Oliver bo na David lub Antos się nie zgodził.. A jemu podoba się dalej Bruce, teraz wymyślił Edward, Sonny i Samson do kompletu więc same widzicie z czym ja tu" diluje" :D hihi

Karola fajnie że zawzielas się za wyniki i specjalista w końcu coś doradzi :))! Ps. Fajny avatarek

Tili akuku a jak tam dajecie rade w pracy? Z waszym samopoczuciem?! ;)

Dobra lecę probowac zasnąć bo jutro bede nieprzytomna ;)
Pozdrawiam!

Miciurka j dostalam zwolnienie na tydzien :-)
no ja moglam miec owu dwa dni wczesniej niz pokazuje na wykresie. Bo byl skok ale mniej niz 0,2 hmm no nic zobaczymy, choc ciekawi mnie bardzo :-)
Hehe fajnie Ci synus fika :-) , ja bym dala Olivier.z tych wszystkich :-P :-) .zreszta.sama mysle o Olivierku jak bedzie chlopiec ale jeszcze mam kilka typow i troche czasue. Zreszta dalej licze ze bedzie cora, a wtedy chyba Amelia. Od zawsze mi sie podoba:-) chociaz mam duuuuzo typow na coreczke :-P
No zovaczymy .

Tilli ale fajnie ze na porodowce , zaraz utuli swoje szkraby :-) a jak rodzi sn ??
Tak czy siak juz blizej niz dalej :-)
Ja pamietam ze jak Alexa rodzilam to chcialam baardzo szybko i mimo bolu wyszedk za jednym moocny partym :-P zreszta Victor tez jeden party :-)

W zalaczniku zdjecie skarpetek rozowych jakie kupilam :-P hehe chociaz popatrze :-P zreszta wierze w to ze to cora, a wiara czyni cuda podobno :-P
Zdjecie robione wieczorem wiec.pewnie nie wygladaja jak na zywo, moze poznie zrobie :-)

Załączniki

• 2013-05-31 22.39.54.jpg
    2013-05-31 22.39.54.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 32
Miciurko - no to sie synek rozbrykal:-D:-D a imiona?? ekhm:sorry2::-D chyba tez Oliver bym wybrala z tych:-p

a co do pracy? super! totalny luz a wrecz nuda czasem:sorry2:
szef juz sie zabral do szukania osoby na moje zastepstwo, dobrze bo mialam jeszcze obawy, ze nie wyrazi zgody na 'moj plan' ;-)

no wlasnie tyle tych synkow, ze statystycznie Akuku powinna miec core:-D:-D
mi juz na serio obojetne:-D

Akuku - sliczne buciki:tak: to one beda na oltarzyku??? ;-)

a kolezanka rodzi cc, dziewczynki nie odwrocily sie glowkami do dolu
ogolnie termin porodu miala 8 czerwca, termin cesarki 3 czerwca
urodzi blizniaki spod znaku blizniat w dzien dziecka:-D:-D

i tak ladnie wytrzymala, nieraz blizniaki nawet miesiac wczesniej sie rodza

ale mi sie wydaje, ze to przez jej spokoj, normalnie w zyciu nie spotkalam tak spokojnej i cierpliwej osoby:tak:

hej , dzisiaj meczy mnie falowy bol macicy, takie skurcze nieprzyjemne, w dodatku zagazowana jestem.
Miciurko dzięki, pamiętam jak Matyskamsie rozpychala w brzuchu, a,ze jetsm niska ,a ona przy urodzeniu miała 60 cm, wiec pod zebra mi się wciskala i toczyłam z nioa walki, m uwazal,ze zwariowałam, bo ja reka spychalam jej dupcie na dol, a ona wtedy się prezyla i było jeszcze gorzej.

akuku fajne te skarpetki :),

dziewczyny zalewa mnie woda taka troszkę zoltawa, ale lekko, pojutrze miałabym dostać @, akuku ty jesteś najswiezsza w tych sluzach, napisz mi jaki ty mialas, bo mi woda leci co chwile, a już kurna nie opamiętam jak to było z matylda :no:niestety, wtedy zdrowo do tego podchodziłam i zlewałam wszystko, ale teraz już stara baba jestem wiec mi wybczcie.

reklama
Kasoku tez mialamblejacy sluz jakby plodny, ale u mnie i przed @ sie tak zdarzalo, wiec ja wierzylam tylko w test.
Dzisiaj robilas czy robisz jutro.?
a ja mam okropne mdlosci po zjedzeniu sniadania :/:/:/
Chyba nie moge jesc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry