reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

bylam u lekarza, przyjeli mnie normalnie w przychodni i to doktor:tak: zbadal dokladnie, macica jest na odpowiednim poziomie, wedlug niego jest to zagazowanie
powiedzialam o podejrzeniu wielowodzia
powiedzial ze na tym etapie on twierdzi ze nie jest to wielowodzie
ale jezeli bede caly czas zaniepokojona to na wizycie u poloznej 16.czerwca mam powiedziec o swoich podejrzeniach i zorganizuja mi dodatkowe usg aby zobaczyc ilosc wod

natomiast ja uwazam ze faktycznie moga to byc gazy...
wiec robie sobie test i przez te 3 tygodnie ide na odpowiednia diete
do picia tylko naleczowianka niegazowana + herbatka koperkowa i herbatka ziolowa lekki brzuszek
2 razy dziennie jogur naturalny probityczny z lyzka otrab
zero ziemniakow , zamiast kasza gryczana
zero bialego pieczywa, zero smazonego
no i oczywiscie zero slodyczy, fast foodow i(ale tego i tak nie jem)

pielegniarka ktora mnie najpierw badala powiedziala ze powinnam zrobic jedno big puuuufffff i wroce do normalnych rozmarow:-p

oby:-D

reklama
anabelka ja mam microlife ale taki zwykły, najzwyklejszy z jednym miejscem po przecinku.

http://www.matopat24.pl/images/SMP/termometr_microlife_mt50.jpg

hmm, zrobisz jak uważasz ale chyba lepiej zacząć mierzyć nowym termometrem od nowego cyklu no chyba, że jesteś na początku cyklu, przypomnij mi, który dc masz dziś?

albo zrób tak, że zaznaczaj sobie na wykresie tempkę ze starego ale równocześnie mierz też nowym i gdzieś sobie zapisuj i wtedy będziesz mogła porównać wykresy czy są duże różnice w ich wyglądzie.

tili chodz no do mnie odpowietrze cie :-D:-D:-D:-D,
wlasnie mam koooope prasowania i mdlosci mi przyszly, bleeee na myśl o prasowaniu mam mdlosci:tak:

kasoku hehe, ja myślę, że te mdłości to wcale nie od prasowania :-D

tili ufff, no to kamień z serca, że to tylko gazy, dietka lekkostrawna i będzie dobrze! wiesz na wszelki wypadek możesz wspomnieć o tym przy następnej wizycie ale pewnie do tej pory już będzie ok więc nie będzie po co robić tego dodatkowego usg.

Kasoku - a jak zamierzasz mnie odgazowac ???? lol :-D

mdlosci to dobra sprawa bo wiesz ze wszystko ok

a mi odpukac... mdlosci mijaja jupiii:-D:-D dzisiaj w ogole nie mialam
wiec moze i lepiej bedzie mi na tej diecie bo do tej pory jadlam bardzo duzo bialego pieczywa
to byla jedyna rzek ktora mi pomagala na mdlosci..

wlasnie wypilam 0.5l herbatki koperkowej
juz uprzedzilam meza o niezidentyfikowanych odglosach ktore moga sie w nocy pojawic :-p

Tilli super ze to tylko gazy. A m powiedz tak.
Puszcze baka niech sie blaka po firankach po zaslonkach,
Puszcze baka zamiast w doopie niech sie blaka po chalupie.

ja powiem ze takie gazy jak mam w ciazy tak nigdy nie mam.

A moj m wczoraj powiedzial ze zrobi sobie oltarzyk z buzikami sukieneczka i rajstopkami i bedzie sie modlil o coreczke :p
Jejku jak ja bym chciala mu dac corr, ale wiem ze on tego dla mnie chce bo wie jak bardzo tego pragne :p
Pewnie sie boi ze znowu mi odbije za kilka lat haha

tili doglebna rura od odkurzacza w tylek, albo poprzebijac szpilkami, nie, nie mdli mnie, na razie tylko na widok prasowania, poza tym boki piersi lekko bola i dol brzucha czasami jak na @ i tyle, może bardziej senna jestem ale tylko tyci. cyce wciąż flaki

Akuku hehehehehe padlam:-D
powiedzialam:-p
no kurde , bák rzecz ludzka nie?
skoro ma mi byc lepiej , ma byc NAM lepiej to trudno:tak:

a jak mu przeszkadza moze spac na dole:-p

Kasoku rura????:szok: moja biedna pupa

lece spac dziolchy:-D

tili puść bąka niech się po chałupie błąka... a mąż puści drugiego niech szuka tamtego!!! :-D

akuku ja tam mam przeczucie, że u Ciebie będzie córa :tak:

kasoku oj tam, oj tam, cycami się nie przejmuj, jak to dziewczyny mówią, każda ciąża jest inna, pewnie na dniach Ci się powiększą!

reklama
Tilli pewnie ze rzecz ludzka co innego puscic baka przy partnerze.moim zdaniem normalne, a co innego p rf zy obcych. Tak wiec przy moim sie nie krepuje, bo pozniej brzuszek boli :-(

A i przypomnialo mi sie ze jakas tam kobieta wziela slub z facetem i codziennie rano przez 5 lat wstawala rano i sie malowala, raz zaspala...wzieli rozwod :p

Do góry