reklama
Karola dziękuje7 miesc.
Elanya moje gratulacje, na kiedy termin, bo jak mi sie udalo, to mam na 15 lutego. Poza tym witaj, zaglądaj do nas, przecież to ty zalozylas ten wątek, jeszcze mamy chyba z 5 dziewczyn do zaciazenia i zmieniamy tytul na " ola boga ciężarne"

Ostatnia edycja:
Akuku
Fanka BB :)
Kasoku fajny termin polowa lutego :-) ja mialam na 12 z Victorkiem a urodzilam 5 lutego :-) a juz na koniec stycznia mialam skurcze porodowe co 10 minut, ale sie uspokoilo
Teraz mam termin miedzy 17-20stycznia i mam nadzieje ze w grudniu sie nie rozpakuje :-)
Teraz mam termin miedzy 17-20stycznia i mam nadzieje ze w grudniu sie nie rozpakuje :-)
Kasoku - moja Olivia miala termin 15 luty - wyszla 28 luty
a Piotrek mial termin 14 luty - wyszedl 2 luty
lutowe dzieciaczki sa suuuuuper
;-)
Elanya - gratuluje!!!
my wlasnie od znajomych z grilla przyszlismy
ide spac bo padam
do juterka
a Piotrek mial termin 14 luty - wyszedl 2 luty

lutowe dzieciaczki sa suuuuuper

Elanya - gratuluje!!!
my wlasnie od znajomych z grilla przyszlismy
ide spac bo padam
do juterka
obrazki mi zniknely w sygnaturze
uf pokazaly się, chwala...
a co się dzieje z karotka????pamiętacie ja ???hmmm???karotka odezwij się!!!
tak sobie mysle o imieniu dla dziewczynki i chyba przekonałam mojego m, żeby jak się urodzi dziewczynka nazwac ja Klara, co o tym sadzicie???Matylda miała być Klara, ale m się nie zgodzil, a teraz to pitole.
uf pokazaly się, chwala...
a co się dzieje z karotka????pamiętacie ja ???hmmm???karotka odezwij się!!!
tak sobie mysle o imieniu dla dziewczynki i chyba przekonałam mojego m, żeby jak się urodzi dziewczynka nazwac ja Klara, co o tym sadzicie???Matylda miała być Klara, ale m się nie zgodzil, a teraz to pitole.
Ostatnia edycja:
porannie witam, zrobiłam dwa testy innych firm, tam gdzie nie ma liczb napisanych, to z dzisiaj

jutro mam dostać okres, wiec jeszcze trzymajcie, rzeczywiście jak to będzie ciaza to jest już na starcie inna od ciąży pierwszej, zaczynając od wyrazistości kresek, po cycki (wciąż flaki), no i tu senna jestem i sikam non stop, przy Matyscie tak nie miałam.

jutro mam dostać okres, wiec jeszcze trzymajcie, rzeczywiście jak to będzie ciaza to jest już na starcie inna od ciąży pierwszej, zaczynając od wyrazistości kresek, po cycki (wciąż flaki), no i tu senna jestem i sikam non stop, przy Matyscie tak nie miałam.
Załączniki
Ostatnia edycja:
anabelka
Fanka BB :)
kasoku no to widzisz trochę cierpliwości i jest różnica w kresce,ale tak jak chciałaś poczekam do dnia okresu i dodam Cię do pociągu
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kasoku ty masz jeszcze wątpliwości ze to ciaza ??
przecież kreski nie kłamią ...co do ciazy u mnie kazda była inna ,pierwsza była idealna zero objawów,mdlosci na początku ,jedynie patalan do toalety na siku,a ostatnia była najgorsza mdłości mialam straszne a pozniej łożysko przodujacego,duzo wód i ciaza zagrożona ...takze nie sugeruj sie pierwsza ciaza bo ta napewno bedzie inna 
U nas upalnie i wybieramy sie do Cardiff ,miłego dnia :-)

U nas upalnie i wybieramy sie do Cardiff ,miłego dnia :-)