reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Elayna gratuluje z calego serca :-) rosnijcie zdrowo :-)

Kasoku ja tez senna :p spalam do 10 rano potem po 16 zasnelam.i do 18.30 dzieci mnie obudzily a spalam jak zabita :p :p hahahaha

Karola a co tam na monitoringu ?? Wypisz sie :-)

reklama
Karola dziękuje :) 7 miesc.

Elanya moje gratulacje, na kiedy termin, bo jak mi sie udalo, to mam na 15 lutego. Poza tym witaj, zaglądaj do nas, przecież to ty zalozylas ten wątek, jeszcze mamy chyba z 5 dziewczyn do zaciazenia i zmieniamy tytul na " ola boga ciężarne":szok: .

Ostatnia edycja:
Kasoku fajny termin polowa lutego :-) ja mialam na 12 z Victorkiem a urodzilam 5 lutego :-) a juz na koniec stycznia mialam skurcze porodowe co 10 minut, ale sie uspokoilo :p

Teraz mam termin miedzy 17-20stycznia i mam nadzieje ze w grudniu sie nie rozpakuje :-) :p

Kasoku - moja Olivia miala termin 15 luty - wyszla 28 luty
a Piotrek mial termin 14 luty - wyszedl 2 luty:-D
lutowe dzieciaczki sa suuuuuper:-D;-)

Elanya - gratuluje!!!

my wlasnie od znajomych z grilla przyszlismy
ide spac bo padam

do juterka

obrazki mi zniknely w sygnaturze

uf pokazaly się, chwala...

a co się dzieje z karotka????pamiętacie ja ???hmmm???karotka odezwij się!!!

tak sobie mysle o imieniu dla dziewczynki i chyba przekonałam mojego m, żeby jak się urodzi dziewczynka nazwac ja Klara, co o tym sadzicie???Matylda miała być Klara, ale m się nie zgodzil, a teraz to pitole.

Ostatnia edycja:
porannie witam, zrobiłam dwa testy innych firm, tam gdzie nie ma liczb napisanych, to z dzisiaj WP_20130602_001.jpg
WP_20130602_002.jpg

jutro mam dostać okres, wiec jeszcze trzymajcie, rzeczywiście jak to będzie ciaza to jest już na starcie inna od ciąży pierwszej, zaczynając od wyrazistości kresek, po cycki (wciąż flaki), no i tu senna jestem i sikam non stop, przy Matyscie tak nie miałam.

Załączniki

• WP_20130602_001.jpg
    WP_20130602_001.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 75
  • WP_20130602_002.jpg
    WP_20130602_002.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku ty masz jeszcze wątpliwości ze to ciaza ??:-p przecież kreski nie kłamią ...co do ciazy u mnie kazda była inna ,pierwsza była idealna zero objawów,mdlosci na początku ,jedynie patalan do toalety na siku,a ostatnia była najgorsza mdłości mialam straszne a pozniej łożysko przodujacego,duzo wód i ciaza zagrożona ...takze nie sugeruj sie pierwsza ciaza bo ta napewno bedzie inna :tak:

U nas upalnie i wybieramy sie do Cardiff ,miłego dnia :-)

Do góry