reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzięki kobietki bardzo :)
Mój mądry kalkulator wyliczył termin na 30 stycznia licząc od pierwszego dnia ostatniej @ a licząc drugą opcją od dnia owulacji 4 luty :) zobaczymy co lekarz wyliczy :) z drugą córcią miałam termin na 14 luty a ur się 27

Kasoku trzymam kciuki :)

tak wiem obiecuję poprawę i będę zaglądać częściej ;) miłego dnia pa

reklama
Kasoku ja tam widzę dwie kreseczki na tym z niebieską końcówką , a siedzę na telefonie ;) to prawda że każda ciąża jest inna ...

Kasoku no teraz juz powinnas byc pewna :-) udalo sie a @ nie przyjdzie, tak czy siak trzymam kciuki :-) bedzie dobrze zobaczysz.

A ja mam mdlosci od rana, az mnie trzesie:-(
Milego dnia

Elayna ja ty i akuku będziemy prawie w tym samym terminie rodzic, wiec masz tu być często, bo będę się pytac o twoje samopoczucie i postep ciąży :)

dzisiaj brzuch już pobolewa na całego i zolty sluz mnie zalewa, no nic staram się dużo lezec a jutro zobaczymy, ide na bete, ciekawe co ona powie???

Ostatnia edycja:
u Nas w końcu wyszło słońce :-)

anabelko no wyszlo slonce, ale już chmury czarne nadciagaja , bleeee:crazy:

jak to zrobić, żeby np. wklejać wiele cytatow w jednym poscie????

Limonia masz racje, ale nie ochrzaniaj mnie tu na forum plisssss

wlasnie bylam w kbelku po skurczu macicy i mam upławy kawa z mlekiem, wiec dziewczyny chyba się nie uda niestety :no:

Ostatnia edycja:
Karola a co tam na monitoringu ?? Wypisz sie :-)

duuupa blada czyli tak jak myślałam...

pęcherzyki nie rosną, nadal jest wiele drobnych pęcherzyków w oby dwóch jajnikach, endometrium cieniuteńkie.

tak więc z owulacji nici, bynajmniej w ciągu 4-5 najbliższych dni (moim skromnym zdaniem w ogóle nie będzie owulacji w tym cyklu ale nic się nie odzywam, bo Gin chce to widzieć na własne oczy na usg).

acha, odebrałam wyniki wolnego testosteronu, są ok. Zrobiłam też badania ft3 i ft4, wyniki do odebrania w poniedziałek. Znów mnie pokuli, znów w lewą rękę i mam fioletową bo się krwiak zrobił, dobrze, że chłodno i w długim rękawie można chodzić ;-)

kasoku no druga krecha jak ta lala! chyba już nie powątpiewasz, że to fasolka, co? :tak:

Karola bardzo się ciesze, ze ten bobo test ciemnieje najwyraźniej, ale... i tu może zakoncze pisanie, bo niestety wkrecilam się negatywnie. w każdym bądź razie plamiłam rano (kawa latte) teraz leze, bo mam bole podbrzusza i krzyzy, wiec już dzisiaj jestm zielono blada, za dużo grzebie w necie i za dużo mam pytan do...no wlasnie tylko do kogo???jutro beta z krwi i w srode powtorze, w srode tez odwiedzam ginekologa...wiec przeprawy jeszcze przede mna, bo z moja psychika nie da się wyluzować niestety...za dużo wiem, przy Matyscie gowno wiedziałam i było mi latwiej :(

reklama
kasoku NIE CZYTAJ, NIE ANALIZUJ, ciesz się II kreseczkami!!!!

słońce wszystko będzie dobrze, zobaczysz!!!!

hmm, ja to dobra jestem, sama Ci radzę nie czytać a od godziny wertuje strony z opisami badania HSG i aż mnie brzuch rozbolał z nerwów, tak skrajnych opinii to już dawno nie widziałam... jedne dziewczyny opisują, że ból okropny, aż mdlały z bólu :szok: a inne, że to nic strasznego, jest nieprzyjemne ale porównywalne do bólu jak na @.

dżizas i komu tu wierzyć?

Do góry