reklama
anabelka
Fanka BB :)
kurde no,a ja to co...trzeba się zabrać do roboty :-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
kurde no,a ja to co...trzeba się zabrać do roboty :-)
Ty będziesz nastepna ;-)
anabelka
edyta01
Czekamy na czwarty cud
chyba że karola mnie wyprzedzi
moze w tym samym czasie zaciazycie

Tyle dobrych wiadomości jest na forum ze za kilka miesięcy zaciazone będą ścigać sie ktora pierwsza bedzie na porodowce

U nas kolejny słoneczny i piekny dzien ,maz śpi bo wrócił z pracy o 4-tej rano a ja sie nudze czekając jak wstanie

anabelka
a potem zrobimy inny pociąg-pociąg do porodówki :-)
krowkabordo
Dziewczyny ale się porobiło 
Trzymajcie się dzielnie MAMUSIE! :-):-):-)

GRATULUJĘ z całego serca Elaynie, Spooky i jeszcze raz Kasoku!
Trzymajcie się dzielnie MAMUSIE! :-):-):-)
lori zronbie tylko jedna bete, bo masz racje zwariuje , napisz mi jak ty wciskasz tyle cytatow w jednym poscie, ja za chiny tak nie umiem????
a co do imienia to chyba szymon, kurcze tak marze mioec druga core,ze nie mysle o męskim imieniu
, ale najważniejsze a) żeby zaerodek byl w macicy, b)żeby serduszko bilo, 3)żeby plod rozwijal się zdrowo!!!!!!!!!
spooky27 a widzisz???GRATULACJE, czyli ty ja i elayna jesteśmy dosłownie idealnie w tym samym czasie. Ja jeszcze suwaczke nie daje, boje się,ze cos będzie nie teges.
a co do imienia to chyba szymon, kurcze tak marze mioec druga core,ze nie mysle o męskim imieniu

spooky27 a widzisz???GRATULACJE, czyli ty ja i elayna jesteśmy dosłownie idealnie w tym samym czasie. Ja jeszcze suwaczke nie daje, boje się,ze cos będzie nie teges.
Ostatnia edycja:
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.