reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
chyba że karola mnie wyprzedzi

moze w tym samym czasie zaciazycie :tak:

Tyle dobrych wiadomości jest na forum ze za kilka miesięcy zaciazone będą ścigać sie ktora pierwsza bedzie na porodowce :-D

U nas kolejny słoneczny i piekny dzien ,maz śpi bo wrócił z pracy o 4-tej rano a ja sie nudze czekając jak wstanie :-p

lori zronbie tylko jedna bete, bo masz racje zwariuje , napisz mi jak ty wciskasz tyle cytatow w jednym poscie, ja za chiny tak nie umiem????
a co do imienia to chyba szymon, kurcze tak marze mioec druga core,ze nie mysle o męskim imieniu :no:, ale najważniejsze a) żeby zaerodek byl w macicy, b)żeby serduszko bilo, 3)żeby plod rozwijal się zdrowo!!!!!!!!!

spooky27 a widzisz???GRATULACJE, czyli ty ja i elayna jesteśmy dosłownie idealnie w tym samym czasie. Ja jeszcze suwaczke nie daje, boje się,ze cos będzie nie teges.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry