według suwaczka mam 3 tydzień i 4 dni ciąży. chciałam zrobić w srode żeby zobaczyć czy beta przyrasta, w srode mam ginekologa, może jeszcze nie wyjść na usg jajo zapłodnione, bo w srode będzie mój 4 tc, aj sama nie wiem, nie chce popadać w paranoje ale chyba popadłam, a cycki nadal flaki, niestety .
reklama
Kasoku to czujemy sie podobnie ja jeszcze do tego kaszle tak az sie dusze momentami eh
o becie nie wypowiem sie nie mam pojecia ...
maz zakupil mi test elektroniczny ktory wyswietla napis ciaza (3 +(lub wiecej ) jest to przyblizony czas od poczecia w tygodniach a wedlug cyklu 28 dniowego 5 tydz + ) lub nie ciaza
tak jak widze Akuku odp. mi sie cos z kompem podzialo i wszystko musialam od nowa naskrobac
o becie nie wypowiem sie nie mam pojecia ...
maz zakupil mi test elektroniczny ktory wyswietla napis ciaza (3 +(lub wiecej ) jest to przyblizony czas od poczecia w tygodniach a wedlug cyklu 28 dniowego 5 tydz + ) lub nie ciaza
tak jak widze Akuku odp. mi sie cos z kompem podzialo i wszystko musialam od nowa naskrobac
anabelka
Fanka BB :)
akuku, tili ten cykl będzie raczej krótszy, taki ok 30 dni, dłuży jest zawsze ten w którym mam skok temperatury. Mówiłam Ginowi, że po wyniki progesteronu i estradiolu można wnioskować, że miałam owulacje w 33dc, na co on- no to dobrze! ja: no dobrze ale to chyba nie do końca normalne mieć owulacje w 33dc! on: nie takie rzeczy już widziałem i nie z takimi anomaliami kobiety zachodziły w ciążę!w sumie mnie trochę pocieszył
jeśli historia się powtórzy to cykl będzie ok 27-30 dniowy, skoku temperatury i owulacji nie będzie i nie będzie obfitej @ tylko skąpa, raczej przypominająca plamienie.
fajnie gdybym się myliła no ale czas pokaże.
co do CLO to myślę, że Gin na razie nic mi nie da bo będzie chciał mieć pełen obraz sytuacji, czyli monitoring tego i następnego cyklu bo powiedział, że będziemy podglądać pęcherzyki aż pękną lub aż przyjdzie @.
anabelka kochana czy mi się wydaje czy z listopadówek tylko my zostałyśmy na placu boju?
jeszcze inne,ale zobaczcie w ciągu 6 miesięcy ile pozachodziło w ciąże...wydaje mi się że każdej się uda
No kurde ja zaczęłam mieć już wilgotno,śluzik się produkuje hehe może za tydzień lub dwa owulacja będzie :-) i znowu będę miała krótki cykl
kasoku są osoby którym piersi bolą prawie odrazu a są osoby które zaczynają narzekać później,o tym możesz sobie poczytać w necie,chociaż większy przypadek to te których zaczynają boleć szybko,ale mnie bolą w każdym cyklu i lipka...każda ciąża jest inna,jeśli dzisiaj idziesz na betę to oczywiście w środę powtórz bo to 48h no i o wyniku nas poinformuj :-)
Ostatnia edycja:
Akuku
Kasoku ja mam dosc.duze piersi bo rozmiar d ale tez flaki. Tzn nie sa napiete, ale bola od kilku dni.
Bolaly mnie lekko tak jak zwykle przed @ i od jakos.2 dni teraz zaczely mocniej, ale dalej falki wiec sie nie przejmuj :-)
W poprzednich ciazach mnie wogle nie bolaly, a przynajmniej nke pamietam. Nie pamietam tez zebym sikalam milion razy dziennie.
A teraz co chwile. Wiec kazda ciaza inna.
Nawet samo to ze z Alexem nie mialam mdlosci, a z Victorem okropne, teraz tez mam mdlosci.
Bolaly mnie lekko tak jak zwykle przed @ i od jakos.2 dni teraz zaczely mocniej, ale dalej falki wiec sie nie przejmuj :-)
W poprzednich ciazach mnie wogle nie bolaly, a przynajmniej nke pamietam. Nie pamietam tez zebym sikalam milion razy dziennie.
A teraz co chwile. Wiec kazda ciaza inna.
Nawet samo to ze z Alexem nie mialam mdlosci, a z Victorem okropne, teraz tez mam mdlosci.
hej, bylam na becie, wyniki będą po 14-tej, a czuje się jakby okres miał by mi wytrysnąć z macicy, narywaja jajniki i krzyże, ogolnie masakra.
Do ginekologa lepiej isc później, bo na dzień dzisiejszy i tak nic nie zobaczy, sama już nie wiem, niby mam na srode wizyte ale chyba przeloze na poniedziałek przyszly, wtedy bym miała 5 tc, mi chodzi tylko żeby zobaczyl czy zarodek jest w macicy, bo serduszko zobaczy kolo 7tc, jezu sama już nie wiem...
dziewczyny narywaly was tez tak jajniki,zaraz zwariuje tak bola :/
Do ginekologa lepiej isc później, bo na dzień dzisiejszy i tak nic nie zobaczy, sama już nie wiem, niby mam na srode wizyte ale chyba przeloze na poniedziałek przyszly, wtedy bym miała 5 tc, mi chodzi tylko żeby zobaczyl czy zarodek jest w macicy, bo serduszko zobaczy kolo 7tc, jezu sama już nie wiem...
dziewczyny narywaly was tez tak jajniki,zaraz zwariuje tak bola :/
Ostatnia edycja:
anabelka
zależy od sprzętu w 5 tc możliwe że będzie widoczny tylko pęcherzyk
-Lorelain-
obrazki mi zniknely w sygnaturze
uf pokazaly się, chwala...
a co się dzieje z karotka????pamiętacie ja ???hmmm???karotka odezwij się!!!
tak sobie mysle o imieniu dla dziewczynki i chyba przekonałam mojego m, żeby jak się urodzi dziewczynka nazwac ja Klara, co o tym sadzicie???Matylda miała być Klara, ale m się nie zgodzil, a teraz to pitole.
imię bardzo mi sie podoba i moim skromnym zdaniem idealnie pasuje do Matyldy

porannie witam, zrobiłam dwa testy innych firm, tam gdzie nie ma liczb napisanych, to z dzisiaj Zobacz załącznik 562382
Zobacz załącznik 562383
jutro mam dostać okres, wiec jeszcze trzymajcie, rzeczywiście jak to będzie ciaza to jest już na starcie inna od ciąży pierwszej, zaczynając od wyrazistości kresek, po cycki (wciąż flaki), no i tu senna jestem i sikam non stop, przy Matyscie tak nie miałam.
kreseczki śliczne i ewidentnie ciemniejsze. Gratuluje !!!
ja jutro ide na bete rano na czczo, bo nie zdaze zjec, bo u mnie pobierają do 9.
Dziewczyny napiszcie mi co ile się robi bete żeby zobaczyć czy przyrasta???jak pojde jutro , to w srode mogę tez???bo w srode mam gina i chce żeby zobaczyl te dwie bety.
bete najlepiej robić co 48 godzin, ale moja rada jest taka żeby jej nie robić wcale. Jak braknie Ci kilku % do idealnego przyrostu to będziesz się schizować. Prawda taka że te pomiary i tak nic nie wnoszą. Dla ginekologa również. Liczy się czy serce będzie biło a nie czy beta idealnie przyrosła.
reklama
Nie wierzę, ale jest! Przełamałam się dziś rano i oto efekt:

A bety jak się okazało u nas nie robią
Trzeba czekać 3 dni !! A miła Pani uświadomiła mi, że najlepiej iść do apteki i kupić test z moczu... Chyba wzięła mnie za jakąś nierozgarniętą 
Happy happy! Mam piękny prezent dla męża na 7 rocznicę ślubu!
Kasoku mnie też boli okropnie, czasem aż do pachwin promieniuje

A bety jak się okazało u nas nie robią

Happy happy! Mam piękny prezent dla męża na 7 rocznicę ślubu!
Kasoku mnie też boli okropnie, czasem aż do pachwin promieniuje

Załączniki