-Lorelain-
Fanka BB :)
kasoku - ja o babciach mam takie samo zdanie, w ciąży tylko raz mi ktos ustapił miejsca, nawet jak jechalam z dużym brzuchem autobusem o całą droge stałam. One wszystkie obłożnie chore ale pod klatką stoi 1,5 godziny i plotkuje z sąsiadką. Druga grupa staruszków wkurwiająca to dziadki na uczelniach. Jak ma skończone 60 to won na emeryture a nie stary pierdziel dobija 80 ale trzyma sie stołka bo czuje sie potrzebny. Etatu dla młodych nie ma, on nie ma pojęcia co się na świecie dzieje ale pokoik musi miec.
ile bierzesz luteiny? ... mi lekarz zapisał 5 tabletek na cały pierwszy trymestr. Potem zeszliśmy do 4 od 13 tc a teraz mam dwie tabletki. Biorę cały czas dopochwową. Mialam mocne upławy ale to normalka i się nie przejmowac. Tak jest przy luteinie.
ile bierzesz luteiny? ... mi lekarz zapisał 5 tabletek na cały pierwszy trymestr. Potem zeszliśmy do 4 od 13 tc a teraz mam dwie tabletki. Biorę cały czas dopochwową. Mialam mocne upławy ale to normalka i się nie przejmowac. Tak jest przy luteinie.
plamienia ustalu tzn lekki bez, ale brzuch kluje, nie boli ale takie rozciąganie czuje. Ok koniec o moich dolegliwościach.
Oczywiście,nie wszystkie to wredne i pazerne jędze. Ale też spotkałam się nieraz ze złośliwościami i pretensjami,mimo że naprawdę nie zawiniłam,a wręcz staram się być zawsze kulturalna i miła.
RAz tylko,pod sam koniec ciąży z Sarą już,nie mogłam wygrzebać żadnej tuniki,która by mi cały brzuch zasłoniła,więc ubrałam polarek,spod któego jednak co nieco wystawało.. mówi się -trudno.
Więc zdecydowałam się na zakup testów owu...powiedzcie mi tylko...jaka jest skuteczność? No i kiedy mam je robić? Przez cały cykl czy jak? Zwłaszcza,że mam teraz nieregularne...