reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku- normalnie jakbym siebie czytała, no masakra. Ja też pozamaciczną sobie wkręcałam przed wizytą u lekarza. Wszystkim się przejmuję, nawet jak na wizycie było wszystko superhiper to ja 10 minut później się zamartwiałam co i jak. Ty sama ze sobą niedługo nie wytrzymasz! Może zaproś koleżankę na wieczór na dłuugie pogaduchy o niczym. Wyłącz kompa albo przeglądaj wszystko co dobre, nie złe.

Ja przy drugiej ciąży strasznie wkręcałam sobie, że będzie źle i co..? Wiem teraz, że tak nie można. Nie służy to ani Tobie ani córci ani Mężowi. Nie powiem Ci, ze daj na luz bo wiem że "ten typ" się nie zmieni. Ale powiem, żebyś uczyła się malutkim kroczkami cieszyć się z tego co dobre np. uśmiech Matyśki, czy super pomidorówka! Ja nadal się tego uczę..

Głowa do góry, bo mi przykro jak Ty się tak zadręczasz.

I pamiętaj, czasem lepsza niewiedza niż jej nadmiar! Bużka kochana!!!! :-)

reklama
kasoku się normalnie do tej pory śmieje, z tego oddawania w naturze...

spoko, zrobię co zechcesz, w końcu ciężarnej się nie odmawia! :-D

nie rycz Kacha, nie rycz!!!! nie ma czego!!! przecież WSZYSTKO JEST OK!!!!

laski, chyba dziś nie zmrużę oka, jutro sądny dzień, nie dość, że badanie nasienia M. to jeszcze mój tomograf głowy... i się okaże czy mam dziurę w głowie czy nie :szok:

krowko az się poryczałam, dziekuje za to co napisalas, staram sie wyluzować, ale wiesz ja nerwicowcem jestem tzn mam zdiagnozowana nerwice lekowa i hipochondrie, ja wiedziałam,ze tak będzie jak zajde w ciaze, ze będzie dla mnie masakra nie nakrecac sie, w każdym bądź razie dziekuje tobie i domi 87 i postaram sie nie nakrecac.

Karola trzymam kciukasy za twój tomograf i nasienie meza, to mówisz,ze twój luby idzie jutro trzepać kapucyna????hahahbhuhahah mój stary trzy razy trzepal przy świerszczykach, w laborze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Di ostatnio mi powiedział,ze nie ma bata czwarty raz nie pojdzie za chiny.

hej sloneczka moje kochane:* Odwiedzam was codziennie ale brak czasu i weny na cokolwiek :/

Kasoku wiedzialam ze ten cykl jest Twoj :) gratuluje mega mega mega bardzo i ogromnie sie ciesze ze ci sie udało:) a jak bedzie sobie co wkrecac to ci tylek skopiemy tutaj:P Tylko ciezarnej nie wolno :P to wymyslimy cos innego L:P i nie wiem dlczego ale czuje ze pozniej wsiada Krowka;P:P:P Takie moje przeczucie;D ciekawe czy sie speni:):)

Karola dziury w glowie

Buziaki dzieewczyny :

Karola - trzymam mocno kciuki za Ciebie i meza, zadnych mi tam dziur w glowie no i niech mezus ladnie zrobi co trzeba:-p bedzie dobrze :*

Krowko, Kasoku
... ja tez choc strzelam optymizmem na prawo i lewo nosze ciemna chmure w glowie ktora od czasu do czasu mnie pochlania:-( antydepresanty pomagaly ale widze ze od niedawna znowu mnie 'wizje' przepelniaja.. i jak tylko pojawiaja sie w glowie probuje spiewac glupie piosenki albo myslec od razu wlasnie o usmiechu dzieci czy o czym innym mega przyjemnym
caly czas w glowie siedzi mi wypadek samochodowy.. nie bede opisywac.. albo jak 'widze' cos zlego to sceneria jest mega katastroficzna w stylu duzo krwi itd...

bardzo walcze z tym.. i wiem, ze sie da, ale jakby powoli mysle, ze to czesc mnie i tak juz zostanie...

Karotko - witaj ponownie:tak:

dobra, lece ogarniac dzieci i do pracy, pozdrawiam

chcialam wam przed wyjsciem pokazac roznice jaka przez te 5 dni na diecie sie zrobila
ja widze a przede wszystkim czuje:tak: to drugie jest z dzisiaj;-)

DSCF7489.jpg DSCF7493.jpg

Załączniki

• DSCF7489.jpg
    DSCF7489.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF7493.jpg
    DSCF7493.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 54
Hej dziewczyny

Nie pisalam bo u nas byla nieciekawa sytuacja czyli stan kleski zywiolowej.. Dunaj wylewa zalal cale miasto 50km od nas u nas polowe miasta i cala noc byl alarm.. poniewaz szla fala kulminacyjna .. dzis juz swieci slonce ale nadal woda jest wysoko.. dzis nie dalam adasia do przedszkola...

tili extra roznica ja wczesniej tez taka nadeta lazilam i mowie ze jest nie tak i zaczelam jesc duzo jhogurtow suszonych owocow i jak sie wyproznilam ze 2 razy to mnie wciagnelo jak nie wiem:no::-D

kasoku to poczatek ciazy hormony teraz szalej i nie odpuszcza dopoki sie wszystko unormuje wiec na spokojnie staraj sie myslec o pozytywnych rzeczach a zeby ci bardziej uzmyslowic ta ciaze to polecam ci zebys wybrala sie po sklepie dzieciecym obejrzala wozki i wszelkie *******ki zobaczysz jak ci sie poprawi nastroj...

a mnie moj dzieciak juz oklada i to porzadnie fajne kopniaki czuc w dole brzuszka jak siedze jak leze bajka:-D ostatnio nawet maz moj czul:tak:

hej dziewczyny, dzisiaj rano wstałam i na kibelku zauwazylam znowu bezowe palmienie, wiec pognałam zrobiłam ta bete po 48 h wyniki po 14-tej i jestem mega zalamana chyba ta ciaza się nie utrzyma niestety :no:

dzwoniłam do gina, powiedział,ze może być delikatne plamienie w czasie kiedy wypadalaby moja @ A WLASNIE MIALABYM MIEC @, ale kazal zadzwonić jak bete będę miała, jezu Chryste dlaczego tak się boje???to przecież nie pomaga:no::-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry