kasoku
Mama Matyldzi & Tymusia
Kasoku ja nie robilam w zadnej ciazy beta hcg, testy mi wystarczyly i scan od 5 tygodnia co tydzien, wiec od razu wiedzialam ile seduszek bije.
pozdrawiam xx
widzisz ja w ciąży z Matyska raz zrobiłam bete, bo musiałam do pracy potwierdzić ciaze i tez później 6-7 tc poszlam na usg i zobaczyłam fasoleczke w macicy, a teraz???cos mi w glowie się pochrzaniło i wmowilam sobie pozamaciczna i ...no wlasnie...do dupy taka ze mna robota...
Od roku wmawiałam sobie zatkane jajowody, nieplodnosc meza i wiecie co, nawet w to uwierzyłam az tu masz II kreseczki, WOW czyli jednak lewy jajnik pracuje, no i posralam się ze szczęścia az...w kasienki glowce urodzil się pomysl pozamacicznej, no bo przecież tak prosto nie może być u mnie, prawda???no i teraz sram ogniem i gryze skorki przy paznokciach i... jak tu ze mna wytrzymać???mój m lapie się za glowe i mowi "ja p i e r d o l e a tu jeszcze 8 miesięcy ciąży". masakra.
Ale teraz już będę,regularnie.:-) U mnie bez zmian, pomijając wariacje z cyklami,no i piję codziennie niepokalanek-w formie kropli.
Który cykl..a z 8 chyba albo 9...ale zdarzyło się 2/3 razy,że te staranka były takie na odwal się,czyli prawie w ogóle,więc u mnie różnie bywało..we wrześniu będzie teoretycznie rok staranek.