reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku ja nie robilam w zadnej ciazy beta hcg, testy mi wystarczyly i scan od 5 tygodnia co tydzien, wiec od razu wiedzialam ile seduszek bije.
pozdrawiam xx

widzisz ja w ciąży z Matyska raz zrobiłam bete, bo musiałam do pracy potwierdzić ciaze i tez później 6-7 tc poszlam na usg i zobaczyłam fasoleczke w macicy, a teraz???cos mi w glowie się pochrzaniło i wmowilam sobie pozamaciczna i ...no wlasnie...do dupy taka ze mna robota...

Od roku wmawiałam sobie zatkane jajowody, nieplodnosc meza i wiecie co, nawet w to uwierzyłam az tu masz II kreseczki, WOW czyli jednak lewy jajnik pracuje, no i posralam się ze szczęścia az...w kasienki glowce urodzil się pomysl pozamacicznej, no bo przecież tak prosto nie może być u mnie, prawda???no i teraz sram ogniem i gryze skorki przy paznokciach i... jak tu ze mna wytrzymać???mój m lapie się za glowe i mowi "ja p i e r d o l e a tu jeszcze 8 miesięcy ciąży". masakra.

reklama
kasolku a niby dlaczego miałaby być ciąża pozamaciczna!!!!??? no co TY!!!!!!

wszystko jest dobrze, beta piękna, nie czytaj nic, nie myśl za dużo, ciesz się z ciąży i tyle!!!

no to leć jutro na betę, zobaczysz, że pięknie przyrasta i wtedy może się uspokoisz! :tak:

ps. jak mi napiszesz instrukcje jak mam Cię cytuję " p i e r d o l n ą ć w łeb" przez internet to obiecuję- ZROBIĘ TO! :-)

Hej wam :) Wieki minęły...Nie odzywałam się,bo za każdym razem załamywałam się 1 krechą na teście,a potem dołączałam czasem do innych "miesięcy" na staraczkach,ale zawsze jak nie wychodziło,to przestawałam się odzywać..:sorry: Ale teraz już będę,regularnie.:-) U mnie bez zmian, pomijając wariacje z cyklami,no i piję codziennie niepokalanek-w formie kropli.
kasoku właśnie miałam ci serdecznie pogratulować,bo widziałam cię na lutóweczkach.:-) Nawet nie wiesz jak się cieszę..Głowa do góry,będzie dobrze!!!!! Nie martw się niczym i ciesz się ciążą!

karotka mnie też jak widać nie wychodzi ale co nas nie zabije to nas wzmnocni!

tak więc, nie znikaj nam tu nawet jeśli się nie uda.

który to Twój cykl starankowy? od dawna pijesz niepokanaka?

ja się zastanawiam czy go nie zacząć brać ale nie chce by mi czasem rozregulował hormony bo i tak mam cykle w cały świat :baffled:

dziś kupiłam sobie wiesiołek i mam zamiar go łykać 2 tab 2 x dziennie. ciekawe czy coś się po nim zmieni.

karola no postaram się już regularnie zaglądać :tak: Ogarnę dwa wątki.:-D Który cykl..a z 8 chyba albo 9...ale zdarzyło się 2/3 razy,że te staranka były takie na odwal się,czyli prawie w ogóle,więc u mnie różnie bywało..we wrześniu będzie teoretycznie rok staranek.:sorry: A niepokalanka zaczęłam pić właśnie w tym cyklu ,gin mi polecił. Dziewczyny też tu o nim pisały,ale po prostu nie znałam niemieckiego odpowiednika.:-D A o wiesiołku słyszałam,że dziewczyny brały. Ponoć pomaga,ale ja nie wiem,nie brałam.:sorry:
W każdym razie masz rację-co nas nie zabije,to wzmocni!!!

karocia no babo jedna masz tu bywac często!!!!!!nie znikaj tak, ja tez w marcu kwietniu i maju bylam mega podlamana po brałam zastrzyki z pregnylu i dupa, a zaszłam bez pregnylu,.

Aj dziewczyny kluje mnie podbrzusze, dzwoniłam do gina, kazal jutro powtórzyć bete, czuje się jakbym miała owulacje jajniki drażliwe klujace, no nic spokojnie poczekam do jutra zrobie o 8 badanie do 14 się posram potem odbiore wyniki i wam napisze co i jak.

Karola dawaj na prv ten adres ,bo jutro bym ci wyslala, będę na poczcie i już nie pitol o zaplacie, o już wiem, zapłacisz w naturz, np. mojemu mezowi ,bo ja zacisnelam uda i dupe i mu dlluuuugoooo nie dam.:-)

Ostatnia edycja:
kasoku już nie będę znikać,obiecujęęęę.:-) No i strasznie się cieszę,że zaszłaś.. Zwłaszcza jak parę miesięcy temu sama pisałaś,że już nadziei praktycznie nie masz.A tu niespodzianka. Domyślam się,że obserwujesz każdą zmianę w organizmie i się boisz...ale zrelaksuj się troszkę.;-) Powtórz betkę jutro i koniecznie daj znać,ale myślę,że będzie wsio ok.:tak: Ma być i koniec!!:-D

Hej. Ja tylko na momencik więc przepraszam, że tak wybiórczo napiszę ;) Karola - ekspertem nie jestem ale coś kojarzę, że przy problemach z tarczycą jod właśnie nie zawsze jest wskazany. Ale się na tym nie znam. Ja Ci mogę napisać jakie teraz mam ft3 i ft 4 - ostatnio ft3 było 2,60, a ft4 1,02 - no ale to są wyniki na lekach i moja endo twierdzi, że są dobre - ja jej ufam więc nie wnikam ;) Niestety nie wiem ile miałam przed leczeniem, jak przypadkiem znajdę to mogę Ci napisać. Kasoku - masz myśleć pozytywnie i nie wkręcać sobie żadnych czarnych scenariuszy! ;)

ale jak nie wkrecac jak kluje podbrzusze mam gazy i jajniki jak przy owu bola :( ponadto jestem ciagle sama w domu i makowka pracuje, wlasnie się poryczałam.

reklama
Jak dla mnie to, co opisujesz to typowe objawy ciążowe ;) Mnie w tej ciąży na początku też ciągle kuło przy jednym jajniku i to dość mocno - cały czas pytałam lekarza czy to normalne, bo w pierwszej ciąży tak nie miałam ;) Będzie dobrze, zobaczysz!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry