Akuku
Fanka BB :)
Anaeblko ja rowniz trzymam kciuki 

dziewczyny ze 3 dni temu dosatalm jakies syfki na udach, ale z zewnetrznych stron wiec to nie potowki, juz sie zastanawialam czy moze rozyczka ? nawet nie wiem jak wyglada bo nie miala...wczoraj na dekoldzie a dzis cale czolo wypryszcza mnie na maxa, nie pamietam bym miala tak z chlopcami ;/;/
ale to syki jak nic
no nic bede chodzic pryszczata hahaha
dziewczyny ze 3 dni temu dosatalm jakies syfki na udach, ale z zewnetrznych stron wiec to nie potowki, juz sie zastanawialam czy moze rozyczka ? nawet nie wiem jak wyglada bo nie miala...wczoraj na dekoldzie a dzis cale czolo wypryszcza mnie na maxa, nie pamietam bym miala tak z chlopcami ;/;/
ale to syki jak nic
no nic bede chodzic pryszczata hahaha
ja nigdy problemow z cera nie mialam a tutaj pryszcze, krosty i jakies przebarwienia skorne.. brrrr
;-), a co do imion to wiesz ja zadowolona jestem bo jak byly wczesniej gadki to ''tylkoBruce i Bruce'' a teraz juz do czegos dochodzimy, moj dziadek ma Piotr i wlasnie sie nad tym zastanawiam, a Thomas damy jak nie dojdziemy do niczego heh, tylko nie wiem czy jest sens bo to takie hamerykanskie Thomas i Thomas jr;-)