reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anaeblko ja rowniz trzymam kciuki :D:D

dziewczyny ze 3 dni temu dosatalm jakies syfki na udach, ale z zewnetrznych stron wiec to nie potowki, juz sie zastanawialam czy moze rozyczka ? nawet nie wiem jak wyglada bo nie miala...wczoraj na dekoldzie a dzis cale czolo wypryszcza mnie na maxa, nie pamietam bym miala tak z chlopcami ;/;/
ale to syki jak nic :(
no nic bede chodzic pryszczata hahaha

reklama
oj Akuku mnie na poczatku wlasnie tak 7 czy 8 tydzien tak wysypalo ze szok:szok: ja nigdy problemow z cera nie mialam a tutaj pryszcze, krosty i jakies przebarwienia skorne.. brrrr
teraz juz prawie minelo:tak:

tili- akuku - to moze laseczki macie i wam urode kradna hihihiii:-D

tili- co do scana to buu myslalam ze sie dowiesz wczesniej:-) strasznie mnie to ciekawi haha :zawstydzona/y:;-), a co do imion to wiesz ja zadowolona jestem bo jak byly wczesniej gadki to ''tylkoBruce i Bruce'' a teraz juz do czegos dochodzimy, moj dziadek ma Piotr i wlasnie sie nad tym zastanawiam, a Thomas damy jak nie dojdziemy do niczego heh, tylko nie wiem czy jest sens bo to takie hamerykanskie Thomas i Thomas jr;-)

anabelka- dopiero 16dc.. - chyba juz 16dc ;)) hihi, to jakie ty masz dlugie te cykle ze mowisz ze ''dopiero'' :)? no ja trzymam kciuki wierze ze sie uda!

heyy ojj bidactwa za to ja gładka jak pupcia niemowlęcia heheh ;-) Wagoniki nam sie zapełniają powolii ale teraz jak Kasolek zaciązył to poleci jak strzała :tak::tak::tak::tak:

u mnie nic sie nie zmienia poza wielkością brzuszka :) 12.06 kolejne badanie prenatalne wiec teraz mam nadzieje że juz zobacze mojego szkraba w całej okazałości bo ostatnio tylko głowe skubaniec pokazał noo i może 4D sie zoabaczy. Harcuje juz w brzuszku tzn. lekkie puknięcia czuje

A tak się zastanawiałam, bo mi na rękach krosty wysypało, co to się dzieje?! Na szczęście nie tylko ja mam taki problem :D
limonka - jak ja tęsknię za tymi puknięciami :D Pamiętam do tej pory pierwszy raz jak poczułam starszaka - w kościele na mszy akurat mówili o świętym Pawle, a my już od dawna wiedzieliśmy, że jak chłopak to Paweł :D

reklama
ja czułam ruchy w 18tc obecnie czasami mam takie ruchy jelit że przypominają delikatne kopniaki dzidziusia,jednak to jak mnie kopał Kuba w okolicy 26 tc to pamiętam do dziś,robił takie akrobacje że podczas usg lekarz nóg szukał :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry