hah
kasoku- wiedzialam ze ci sie poszczesci!!! gratulacje wielkie !!! duzo pracy wlozyliscie w staranka - witaminki, lekarze zastrzyki i jesttt! super super super!!!
elayna, spooky - gratulacje !!!!
sloneczko- blizniaki

ale ci sie poszczescilo podwojnie od razu

wow! hihi
wszystkim zycze nudnej ciazy,oczywiscie zdrowych dzieciaczkow

!
tili - no to ladnie jesz strasznie zdrowo - ja na mysl o salatce mam juz takie mdlosci ze az strach jedyne co z warzyw mi podchodzi to ogorek i pomidor i to tyle, i ogolnie z tego co wypisalas to wiekszosci mnie przyprawia o mdlosci i wymioty , wiec hmm moze u Ciebie dziewczynka - kiedy bedziesz cos wiedziec :-)??
akuku- powinna ci chociaz lekarz napisac ze maja cie przeniesc zebys nie dzwigala chociaz jak ci nie da zwolnienia, w ogole co to za lekarz - tyle sie staralas a teraz masz dzwigac.... bo co bedzie co bedzie... o nieeeee... niech spada na drzewo! jak mnie wkurzaja tacy cwaniacy lekarze za biurkiem to inaczej sie pracuje niz w takiej pracy ciezszej

, oni tu nie mysla i sie niczym nie przejmuja daje slowo ;/;/ drazni to jak nie wiem
karola- i co z tymi twoimi jajnikami ginek sie za to wzial

?
anabelka - trzymam kciuki !
aa to wam jeszcze powiem ze wczoraj sie dogadywalam z tomkiem o imionach - no szok bo zawsze nikt nie chce ustapic a tu powoli T stwierdzil ze mu sie podobaja 3 takie ''normalniejsze'' anizeli Bruce :-) ufff heheh, no i Olivier nam odpada ale T stwierdzil ze nawet nawet moglby sie zgodzic na ktores z tych Peter , Max albo Thomas, wiec postep jest i licze ze na czyms staniemy w koncu sensownym

, mnie sie Antos podoba ale niestety T marudzi.. no coz
dwa uparciuchy sie dobraly

haha,
hm wczoraj T mial wolne i fajnie bylo a dzis juz sama caly dzien bede siedziec az do 21 ehhh, a ostatnio cos spac nie moge bo maly mi sie tak wierci i rozpycha ze mnie normalnie w srodku wszystko boli - i miejsca sobie znalezc nie moge - ostatnio polozylam sie dopiero o 5 nad ranem

i tak co drugi - trzeci dzien mi rozrabia - to bynajmniej przespie sie w dzien i szybciej czas zleci

, milego dnia wszystkim