Akuku - tak jak mowilam przez telefon, idz na spotkanie i sie wszystkiego dowiedz
nie ma co teraz podejmowac decyzji czy zastanawiac sie co i jak jezeli tak na prawde nie wiesz jakie dni i ile godzin
Karola - ja kupilam castagnusa ale wzielam wlasnie tylko 5 tabletek... stwierdzilam.. nie wiem.. cos mi tak w glowie podpowiedzialo ze mi moze wiecej popsuc niz naprawic
za to z wiesiolkiem zaszlam w 3 cyklu
a w tymze szczesliwym cyklu moj maz tez bral selen
(!!) mowil ze odkad bierze ten selen to mu jajka rozrywa i czuje ogromna produkcje;-)
Kasoku - ciesze sie, ze betka taka ladna!
Lori - lzejsza byc w sumie nie musze bo przytyc przytylam 1.5kg od poczatku
ale ta opuchlizna powodowala ze czulam sie jakbym przytyla conajmniej 8
teraz brzuszek wyglada dalej spory ale.. jest jakis taki wyrazisty i bardziej ciazowy a nie opuchniety
dobra, lece spac bo padam;-)
sloneczko
wiem, ze nie powinno sie stosowac bo pisze na opakowaniu... ale ja pije jednego dnia ziolowa - jedna saszetka na 05.l i nastepnego dnia koperkowa wiec nie jakos duzo.. a widze ze pomaga..
a czemu wlasciwie nie mozna? bo tego juz znalezc nie moglam????
przeciez nawet niemowlakowi mozna podac herbatke koperkowa....
ciesze sie ze blizniaki maja sie dobrze, i mam nadzieje ze drugi babelek nadgoni wzrostem pierwszego :*

Karola - ja kupilam castagnusa ale wzielam wlasnie tylko 5 tabletek... stwierdzilam.. nie wiem.. cos mi tak w glowie podpowiedzialo ze mi moze wiecej popsuc niz naprawic

za to z wiesiolkiem zaszlam w 3 cyklu

a w tymze szczesliwym cyklu moj maz tez bral selen

Kasoku - ciesze sie, ze betka taka ladna!
Lori - lzejsza byc w sumie nie musze bo przytyc przytylam 1.5kg od poczatku

teraz brzuszek wyglada dalej spory ale.. jest jakis taki wyrazisty i bardziej ciazowy a nie opuchniety

dobra, lece spac bo padam;-)
sloneczko

a czemu wlasciwie nie mozna? bo tego juz znalezc nie moglam????
przeciez nawet niemowlakowi mozna podac herbatke koperkowa....
ciesze sie ze blizniaki maja sie dobrze, i mam nadzieje ze drugi babelek nadgoni wzrostem pierwszego :*
Ostatnia edycja: