reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Spooky gratuluje :-) teraz trzymam kciuki by dzidzia sie zdrowo rozijala :-)

Kasoku jaka piekna beta uhuhuhu:-P a kto wie moze blizniaki :-) choc ja slyszalam ze wyzsza beta moze oznaczac ze to dziewczynka, ale nie wiem bo sama nie wiem jaka bete mialam przy chlopakach ani teraz.

Ja w autobusie przespalam 3/4 drogi, obudzilam sie bo przesiadke mialam :-P
Aa i jeszcze samolot wojskowy lecial bardzo nisko to sie zerwalam i wiedzialam gdzie patrzec by go szukac hahaha

Widze ze mamy 3 lutoweczki, jak super :-)
Ja mam synka z 5 lutego :-)

Pozdrowionka :-)

reklama
Spooky gratuluje :-) teraz trzymam kciuki by dzidzia sie zdrowo rozijala :-)

Kasoku jaka piekna beta uhuhuhu:-P a kto wie moze blizniaki :-) choc ja slyszalam ze wyzsza beta moze oznaczac ze to dziewczynka, ale nie wiem bo sama nie wiem jaka bete mialam przy chlopakach ani teraz.

Ja w autobusie przespalam 3/4 drogi, obudzilam sie bo przesiadke mialam :-P
Aa i jeszcze samolot wojskowy lecial bardzo nisko to sie zerwalam i wiedzialam gdzie patrzec by go szukac hahaha

Widze ze mamy 3 lutoweczki, jak super :-)
Ja mam synka z 5 lutego :-)

Pozdrowionka :-)

też tak pomyślałam,u mnie by pasowało...niska beta synek

Nie wierzę, ale jest! Przełamałam się dziś rano i oto efekt:
Zobacz załącznik 562817

A bety jak się okazało u nas nie robią :eek: Trzeba czekać 3 dni !! A miła Pani uświadomiła mi, że najlepiej iść do apteki i kupić test z moczu... Chyba wzięła mnie za jakąś nierozgarniętą :sorry:
Happy happy! Mam piękny prezent dla męża na 7 rocznicę ślubu!
Kasoku mnie też boli okropnie, czasem aż do pachwin promieniuje :no:

serdeczne gratulacje !!!

lori zronbie tylko jedna bete, bo masz racje zwariuje , napisz mi jak ty wciskasz tyle cytatow w jednym poscie, ja za chiny tak nie umiem????
a co do imienia to chyba szymon, kurcze tak marze mioec druga core,ze nie mysle o męskim imieniu :no:, ale najważniejsze a) żeby zaerodek byl w macicy, b)żeby serduszko bilo, 3)żeby plod rozwijal się zdrowo!!!!!!!!!

spooky27 a widzisz???GRATULACJE, czyli ty ja i elayna jesteśmy dosłownie idealnie w tym samym czasie. Ja jeszcze suwaczke nie daje, boje się,ze cos będzie nie teges.

to jak tak sobie marzysz to może się uda ... zadziała siła przyciągania :cool2: ... widze że z cytatami już sobie poradziłaś :) ... wynik bety suuuuuuper. Lepiej nei rób juz więcej żeby się nie stresować tylko teraz musisz się cieszyć i wyluzować bo to najbardziej pomoże fasolce.

a Ty w następnym cyklu jak będziesz miała owulacje :tak: ... tylko sie juz bzykaj częściej bo wiesz z pustego to nawet Salomon nie naleje ;-)

Akuku - jeszcze troszkę i etap spania minie :-)

Tili - dobrze że dietka działa to się troszkę lżejsza zrobisz :-)

A ja bylam u lekarza dzisiaj po zwolnienie dala na tydzien i stwierdzila ze jak bede pracowac tobmdlosci miec nie bede hahahaha
No i ze jak mak poronic to i tak poronie , ze dzwiganie skrzynek piwa nie przeszkadza..taa moze jak sie dzwignie jedna na tydzien a nie iles tam na dzien :-P
A i stwierdzila ze moze na sick note napisac zeby mi godziny na wieczorne zmienili bo powinnam miec mniejsze mdlosci, ahh a kto z dziecmi ?? Jeszcze J z ta zlamana noga jak dziecko.
Dobrze ze teraz jest moja mama.
Ahh nie wazne popracuje na rano ile dam rade :-)

Lori w poprzedniej ciazy lekarz mi dawala zwolnienia ale ona sama wtedy w ciazy byla. A teraz mam dwie dr i jeszcze mam nadzieje ze ta pierwsza mi da pozniej bo ona ma troche inne podejsci tzn. nie takie jak ta druga.
No zobaczymy.

Z polozna czy o zwolnienie ??
Jaj sie bede zle czula to o zwolnienie pojde w poniedzialek a jak dobrze to nie bede szla wcale.
A z polozna mam w przyszly piatek, pobranie krwi itd.
A pozniej usg ok 5 lipca tzn w 12 tyg.
A ja z pl wracam teraz 7 .06 lece znowu 24 .06 i wracam 26.06 wiec potem juz do usg zleci :-P
Teraz w pl nie bede juz szla bo nie ma sensu.
Ja juz w glasgow, poszlam do funciaka sobie sluchawki kupic i teraz jade na litnisko.

reklama
Lori ale ja na urlop nie kade, tylko niestety nieprzyjemne sprawy zalatwiac :-( tak wiec wcale sie na wyjazd nie ciesze... Zreszta ja w pl m i dzieci w uk , bez sens :-(
Ale juz kupilismy skrzynie do forda wiec jest szansa ze w polowie lipca ruszymy na wakacje.
Czyli to bedzie ok. 14 tydz. Hmm moze bedziemy na caly urlop w pl to sobie usg w 16 zrobie ...hehe

Siedze juz na lotsniku. Wylot za niecale 3 godziny ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry