reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
kasoku- no to teraz kop w dupke i uspokoj sie ladnie :-D, beta jest ok - teraz tylko oszczedzaj sie i czekaj na usg bez zadnych filmow juz bo jak widac jest dobrze! :tak:

Die- z a j e b i s t e fotki, gratuluje syncia, fajnie ze imie juz wybrane - my dalej nie mamy aaaaaaaaaa!!! jakos to bedzie hehe - a powiedzonko dobreeee:-D musze tomkowi mojemu je sprzedac hahahah;-)

Boze czy ja juz mam 30 tydz. ciazy czy mi sie wydaje:szok: o kuuu....
a my daleko w lesie jeszcze z wyprawka

tili- zdecydowanie roznice widac ze juz nie jestes taka opuchnieta nawet po buzi widac

co do babc - temat rzeka:-D haha, mnie prawie zezarli jak skorzystalam z pierszenstwa w kolejce w aptece hahah, w sumie to jak teraz bylam w pl to nikt mi miejsca w autobusie nie ustapil - ale najgorzej mnie wkurzylo bo babcia siedziala od zewnetrznej strony a od okna bylo puste wiec sie tam wcisnelam i tyle bez zadnego czajenia sie :),

domi - to mialas farta ze cie przepuscili :), bo to w pl rzaaaadko sie zdarza! ;)

Ostatnia edycja:
Ale sie usmialam z tematu babc dzis tu...

Moj kolega ostatnio mial skrecona noge i sobie siadl baby go chcialy zjesc ze mlody ze siedzi itd to on do kolegi obok mowi zobacz czlowiek chory to cie tu zjedza a one maja sile po 40 kg w jednej lapie tachac to o miejsce sie upomina:D a ja mialam w 8 mc okazje byc zgoniona z miejsca przez jedna starsza pania ktora uwaga:pojechala 1 przystanek takie nerwy dostalam ze nikomu nie ustepuje!!!!!! A kiedys wracam od babci dziecko na kolanach na przeciwko dziewczyna z dzieckiem na kolanach i ze zlozonym wozkiem tak nas zaatakowali z tekstami ze wysiadlysmy na nastepnym przystanku!!! Prze..sku...wie...le!!!!!

Die exstra zdjecia...a mowilam ci ze bedzie chlopczyk;p ja mialam taki brzuch z adamem a teraz nadal nie mam:)

Kasoku- exstra wynik!!! Nie martw sie na zapas moze dziecie dobrze mocuje sie do macicy i resztki plamienia jakies leca;)

ah pisalam z pracy i cos sie nie wyslalo:-(:eek:

Smerfiku :*

Kamilko - no to mieliscie akcje... ale u was w otoczeniu wszystko bezpieczne?????

Die - zdjecia przecudowne!!!! no i chlopak jak sie patrzy;-) odzywaj sie czesciej:tak:

Kasoku - no i widzisz jak betka przyrosla?? przestaniesz ty sie zamartwiac???:-D

Karotko - witaj po przerwie:-D

Kasoku - no widzisz jak super przyrosła :) .... pamiętaj że upławy po luteinie sa normalne i ja mam do dzisiaj.

Die - Leopold to śliczne imię i zdjęcia cudne..z klimatem :tak:

Tili - widać różnicę :-)

wiecie co ale to nie tylko problem z babciami, bo ja bardzo dobrze pamiętam jak z Matim na tydzień przed porodem stałam 40 minut w kolejce do dziekanatu i nikt mnie nie wpuścił :confused2:

kochane wczorajsza wiadomosc ucielo mi w polowie ;p nie wiem dlaczego :) a u Karoli mialo byc ze dziury w glowie nie bedzie:):)

Kasoku staranka narazie odlozone na bok ;D ale mysle ze ruszymy nie dlugo ,24 czerwca wygrzewam tylek na chorwacjii ,a pozniej jak lekarz da swiatelko zielone bedziemy działać;D

Czas nie kutas w miejscu nie stoi ;D rozbrozil mnie ten tekst;D

Krowko a dlaczego teraz starania odpadaja ?? Kiedy kontynuacja;D ?

Tili roznica nie ziemska;D Super wygladasz

Smerfik- a no bo, 2 cykle daliśmy sobie i nic. miał być stop, jednak M chce działać dalej co mnie bardzo cieszy! A w tym miesiącu już nici z cyklu bo męża w kraju nie ma.
Kasoku- beta idealna!
Die- zgadzam się z dziewczynami Leopold piękne imię, Tytus też mi się bardzo podoba!:-)

hirajem :-D

z góry przepraszam bo pewnie zapomnę komuś odpisać ale czytałam po łebkach bo padam z nóg...

die zdjęcia zarąbiste, klimatyczne, synek śliczny, imię oryginalne i ładne, gratulacje!!!

kasoku no i widzisz, nie ma się co martwić, betka piękna, wszystko jest OK!

tili ta dietka Ci służy, brzuszek zdecydowanie mniejszy i zgrabniejszy.

anabelka działaj, działaj, bo wiesz, trzymamy się planu! ;-)

ciężaróweczki wpadajcie do nas częściej, jakieś fotki nam wklejcie, oj uwierzcie mi my tu z resztą staraczek śpieszymy się jak się da by zaciązyć zanim Wy się rozpakujecie :tak:

smerfik kocham Chorwację! a gdzie konkretnie jedziecie?

lore dawaj jakieś foty aktualne ;-)

krówka działajcie bo zobacz ile jeszcze wolnych miejsc w pociągu!

ja dopiero wróciłam do domu, mąż opróżnił jajeczka, pomocy nie chciał, działał sam :-D ale wyniki będą dopiero jutro, nie opłaca nam się jechać 70 km (w sumie 140 w obie strony) po odbiór więc kupiłam kopertę, znaczek i zapytałam panią w laboratorium czy mogą mi wysłać wyniki pocztą no i zgodziła się :-)

następnie pojechaliśmy na tomograf, kazali mi się położyć na takim stole, zamknąć oczy i nie ruszać głową, no i ten stół wjechał w tunel, potem co jakiś czas, przesuwał się do przodu, do tyłu i po jakiś 15 min było już po wszystkim. Wyniki za ok tydzień, a potem z wynikami muszę jechać do mojego neurochirurga.

Karola to była rura dluga, czy taki pierscien, który się obracal tak jakby wirowa?, bo rura to rezonans, a tnk okrag to TK, wyslalam Ci instrukcje obsługi: jedna lyczeczka tego ciulstwa zaparz i po pol godziny wypij i tak codziennie albo przez caly cykl, albo do owulacji.

Wlasnie wpieprzylam słoiczek oliwek zielonych mmmnnniam :tak:

dziekuje wszystkimza wsparcie mnie, bardzo dużo mi to daje :tak:byle do przodu, a cytat die "czas to nie kutas..."już zaistniał na moim skypie w opisie, zajebisty jest :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry