reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku to był pierścień, nie wiem czy się obracał bo kazali mi zamknąć oczy i nie ruszać głową, coś szumiało więc w sumie chyba to mogło być to obracanie się, ale ogólnie fajnie się leżało, wygodnie, jeszcze z 10 min i mogłabym sobie tam drzemkę uciąć, hehe :-D

no to wypatruję listonosza! :-D btw. muszę sobie zainstalować skype na nowym kompie i jak będziesz uprawiać czarnowidztwo, że coś jest nie tak z Twoim zdrowiem bo uważaj, zadzwonię na skypie i Ci będę przemawiać do rozumu!

dobre z tym kutasem!

reklama
to jak zainstalujesz skypa szukaj mnie po imieniu i nazwisku

dziewczyny znalazłam zdjecie jak bylam z Matyska w ciąży 4-5 miesiąc i już 12 kg na plusie, masakra ab19007bb9[1].jpg

Załączniki

• ab19007bb9[1].jpg
    ab19007bb9[1].jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
czesc dzien dobry z rana:)

widze ze sie wma wszytkim powiedzonko spodobalo:P mnie ono najbardziej smieszy wlasnie z ust mojego kolegi ktory jest szanowanym doktorem medycyny- bardzo dostoją i inteligentną osobą:P :D

EMALKA- mam nadzieje ze roczniak siostry cie nie wykonczyl:P

kas - piekna betka :) widzisz spokojnie bez nerwowo odpoczywac! dzis jeszcze sie sluzon pojawil?? a z matyska wygladalas przeslicznie w ciazy :) teraz tez bedziesz taka pieknosci :)

miciurko na szczescie to chlopak bo imie juz daaaaaaaaaaaaawno mialam upatrzone, gorzej by bylo gdyby to byla dziescina- wtedy dalje bysmy wisieli w powietrzu bo zadnego pomyslu nie mielismy takiego- ze łał!!! ale spokojnie czas na imie dla waszego bomblownika tez przyjdzie- w najgorszym wypadku na porodowce gdy spojzysz w te blekitne zamglone oczka bedziesz wiedziec:)

kamilka teraz fakjtycznie widze rozne takie roznice pomiedzy ciażą "dziewczynska" a "chłopacką" brzuch mam faktyko inny, pryszcze najpier na plecach mialam jakbym jakies uczulenie miala teraz mam na cycorach:P ale tak to spoko- ciesze sie bo chcialam parke:) tylko nie moge troszke odzalowac ubranek dla dziewczynek bo takie sa cudasne ze normlanie "toż to szok" teraz moj brzuch inaczej wyglada niz wczesniej bo chyba schudlam zreszta same zobaczcieZobacz załącznik 564218 to fotka z wczoraj wieczoremgdzie z wieczora i tak jestem wzdeta bardziej niz przez caly dzien:P
a jak ty sie czujesz???

tiluchna kochana- jak u ciebie elci?? jak sie czujesz- brzunio sliczny masz zgrabniutki taki:)

lorelein - dziekuje bardzo :) u was imie wybrane?

smerfiku- alez zazdroszcze wczasów:) wygrzej dupke i za mnie:) bo ja chyba w tym roku nie ebde miec odwagi ttak daleko sie wypuscic na urlop:)

karola- dzielny maz! :P no ale mogl se dac pomoc no:) zawsze tgo fajna zabawa mogla by wyjsc:> trzymam mocno kckiuki za pozytywny wynik z przejzadzki po tunelu zwanym tokografem:) bedzie dobrze - musi!

my wczoraj zakupilismy kolejny osprzet do aparatu- beuty dish do portretow i zdjec noworodkowych - ja teraz sie ciagle ucze fotografii..chce sie zajac fotografia dziecieca i ciazowa...jestm cala podjarana tym pomyslem i mam nadzieje ze nam to wypali :)

slonce przesylam od nas- bo u mnie lato w pelni a wiem ze nad poslka chmurzyscie:) wiec wysylam wam troche slonca:)

Witam was porannie.

die ale już duzy brzuszek, nie orawda bylam utyta swinia w ciąży z amti, 12 już do przodu na przełomie 4-5 m-ca to stanowczo za duzop, modle się o mój rozsadek tym razem i żeby nie poszlo do przodu, bo cholercia strasznie trudno zrzucić niestety , u nas paskudnie cd, leje, jest zimno i chyba depresja mnie chwyci na dobre, a ladnie ma być dopiero za tydzień i to na krotko. Wyprawilam meza do Poznania i czekam az Matyska zje sniadanie, brzuch lekko pobolewa.

hejo...

Ja jakos nie mialam zdjec w ciazy z Adasiem:sorry: nie wiem czemu... zreszta paskudsnie wygladalam ...

kasoku ale sliczna z ciebie dziewczyna fajnie wygladalas..

die hehe jak u mnie potwierdza dziewczynke to mozemy sie ciuszkami wymienic ja mam wszystko po Adasku chlopiece:tak:

a ja nadal nie mam brzucha... czy ja juz taka gruba jestem ze jeszcze nie widac czy co? bo dziecko czuje jak mnie szqalenie kopie a dzis w nocy spac nie dalo bo co na bok sie polozylam i chcialam noga sie podeprzec to mnie walilo musialam sie na plecy klasc:-D

reklama
ja tez schudlam - w sensie z ciala..choc ani wymiotow ani srakojca nie mialam- no ale sie ciesze bo jak sobie pomysle ze bym jak taka orka w srodku lata miala pociskac...o matkoooooooooooooooo ja juz teraz sapie jak lokomotywa jak na 3 pietro wchodze:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry