czesc dzien dobry z rana
widze ze sie wma wszytkim powiedzonko spodobalo

mnie ono najbardziej smieszy wlasnie z ust mojego kolegi ktory jest szanowanym doktorem medycyny- bardzo dostoją i inteligentną osobą
EMALKA- mam nadzieje ze roczniak siostry cie nie wykonczyl
kas - piekna betka

widzisz spokojnie bez nerwowo odpoczywac! dzis jeszcze sie sluzon pojawil?? a z matyska wygladalas przeslicznie w ciazy

teraz tez bedziesz taka pieknosci
miciurko na szczescie to chlopak bo imie juz daaaaaaaaaaaaawno mialam upatrzone, gorzej by bylo gdyby to byla dziescina- wtedy dalje bysmy wisieli w powietrzu bo zadnego pomyslu nie mielismy takiego- ze łał!!! ale spokojnie czas na imie dla waszego bomblownika tez przyjdzie- w najgorszym wypadku na porodowce gdy spojzysz w te blekitne zamglone oczka bedziesz wiedziec
kamilka teraz fakjtycznie widze rozne takie roznice pomiedzy ciażą "dziewczynska" a "chłopacką" brzuch mam faktyko inny, pryszcze najpier na plecach mialam jakbym jakies uczulenie miala teraz mam na cycorach

ale tak to spoko- ciesze sie bo chcialam parke

tylko nie moge troszke odzalowac ubranek dla dziewczynek bo takie sa cudasne ze normlanie "toż to szok" teraz moj brzuch inaczej wyglada niz wczesniej bo chyba schudlam zreszta same zobaczcie
Zobacz załącznik 564218 to fotka z wczoraj wieczoremgdzie z wieczora i tak jestem wzdeta bardziej niz przez caly dzien

a jak ty sie czujesz???
tiluchna kochana- jak u ciebie elci?? jak sie czujesz- brzunio sliczny masz zgrabniutki taki
lorelein - dziekuje bardzo

u was imie wybrane?
smerfiku- alez zazdroszcze wczasów

wygrzej dupke i za mnie

bo ja chyba w tym roku nie ebde miec odwagi ttak daleko sie wypuscic na urlop
karola- dzielny maz!

no ale mogl se dac pomoc no

zawsze tgo fajna zabawa mogla by wyjsc:> trzymam mocno kckiuki za pozytywny wynik z przejzadzki po tunelu zwanym tokografem

bedzie dobrze - musi!
my wczoraj zakupilismy kolejny osprzet do aparatu- beuty dish do portretow i zdjec noworodkowych - ja teraz sie ciagle ucze fotografii..chce sie zajac fotografia dziecieca i ciazowa...jestm cala podjarana tym pomyslem i mam nadzieje ze nam to wypali
slonce przesylam od nas- bo u mnie lato w pelni a wiem ze nad poslka chmurzyscie

wiec wysylam wam troche slonca