reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die ja mam to samo... sape strasznie a teraz mialam wogole mega problem wejsc na moje 2 pietro po 2 tygodniach siedzenia w domu co tak lalo ciagiem i nie dalo nosa wytknac:eek:

nie no nudzi mi sie kurde dzis:no: wzielabym tesciowa na rower to ona jezdzic nie umie:no::baffled: podjechalybysmy gdzies polazic cos jej pokazac to znow wszedzie zalane:baffled: mowi moze sie przejdziemy to jej zimno ale biedzi ze nudno i ze ja na kompie siedze:baffled::no: ehhh

reklama
Die, Kamilka - no weeeeeźcie.......ja mam już +9 :zawstydzona/y::-D
Też ledwo włażę na 2 piętro i aż nie chce mi się myśleć, że pewnie będzie jeszcze gorzej :-p A tu jeszcze Jaśko za 3 tygodnie kończy przedszkole i czekają mnie wakacje z moim cudownym dzieckiem, które nie usiedzi 5 minut na tyłku :-)

Die - śliczny, zgrabny brzuszek :tak:

kilogramami na plus czy minus ja sie wogole nie martwie byleby by paszczak byl zdrowy :) no ale wiadomo wielka jaks bym byc nie chciala - domi +9 to wcale nie jest duzo :) przeciez u ciebie juz 30 tydzien minął- a takw ogole to wielkie gratulacje ..juz za pare chwil za chwil pare:) jeju jeju :) suuuuuuuuuuuper:)

ja dzis walcze z graderobą...masakra ile prania mi sie nazbieralo przez te niepogode ;/ a syf tam ze az strach bylo ja otwierac;/ skloadma teraz rzeczy do brudownika zeby sie pomiescilo wsyztko...do miski na pranie..na szfkach ukladam buty wiosenno letnie chowam kozaki...i juz mam dosyc pomalu ;/ za duzo...musze cos przekasic...paszczak mówi ze ma ochote na paluszki o smaku pizzy ....zupelnie przypadkowow takowe posiadam:P

die masz bardzo ładny brzuszek jak na 2 ciąże,zgrabny i mały... :eek:

dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki,od dzisiaj staranka wznowione,zaczynamy wieczorem.
W poprzednim cyklu tak nie miałam ale w jeszcze wcześniejszym gdzie owulację potwierdziła mi ginekolog...chodzi o cyce,rano nic,od kilku godzin zaczęły boleć więc owulka tuż tuż,bo wtedy zaczęły mnie boleć w pierwszym dniu pozytywnego testu owu,a skok był w 3 dobie bólu piersi,testów nie robię,no i szyjka otwarta i bardzo wysoko :-)

kurde karola plan musi się udać:-)

ten dziwaczny drobny deszczyk ... :eek: chciałabym już słońce i ponad 20 stopni,na plusie oczywiście :-)

dzisiaj spotkałam znajomą,jakoś ostatnio nie rozmawiałyśmy bo się nie widziałyśmy a ta mi oświadczyła że jest w 3 miesiącu ciąży...w 3 ciąży,w ogóle nie planowała

kurde chcą i nie mają a nie chcą i mają... eh

Ostatnia edycja:
dziń dybry!

byłam na monitoring oczywiście nadal nic się nie dzieje :baffled:

powiedziałam Ginowi, ze zaczełam brać wiesiołek i o dziwo powiedział, że bardzo dobry pomysł :szok:

no to zapytałam o Castagnusa i powiedział, że też dobry pomysł i mogę zacząć brać :szok:

aż mi kopara opadła bo on przecież taki tradycjonalista, mierzenie temperatury- bez sensu, robienie testów owulacyjnych- bez sensu, prowadzenie wykresów- bez sensu, on tylko monitoring uznaje... a tu proszę, taka niespodzianka i nawet pochwalił za pomysł braniach tych rzeczy... :eek:

jezu a ja dalej spie jak nienormalna,
Karola a jak wyniki meza???????mój miał na początku tylko 6,5mln w 1 ml i morfologia 1%, a po polrocznej kuracji miał 100mln w 1 ml, morfologia poprawila się do 2% ale zywotnosc spadla, ale dalo rade :tak:btw a o ziolka sroki się spytalas?:tak:

Anebelko skad ja to znam, wszystkie kumpele, nawet te, które nie chciały zaciazaly, siedząc na placu zabaw myslalam,ze mnie rozpier...oli, wiem co czujesz.

Brzuch lekko kluje jak pęcherz się wypelnia, taki dyskomfort czuje hmmm:confused::baffled::confused::confused::confused::confused:. matylda wynudzona na maxa, maz dojechal do Poznania, poklocilam się z mama i tak sobie siedze w ta zimnice w domu, aj szkoda gadac.

Ostatnia edycja:
Die sliczny brzusio :) tez mam wrazenie ze schudlo CI sie :):) ale slicznie wygladasz, widac ciaza Ci sluzy :)
A lepopold Rosnie :) gratuluje synka :) i jest parka juppi :D:D

KArola dobrze ze zapytalas gina i nie widzi przeciwskazan :D

czasem lepiek zapytac :P

Anabelko trzymam kciuki :)

Kamilka jeszce ponazekasz na brzuszek :) a tesciowej nie dogodzisz :(:(

Kasoku sliczna beta :) i bylo sie tak martwic ?? bylo ?? hehe ..gratuluje jeszcze raz i teraz juz sie nie wkurzaj i nie nerwuj :P:P bedzie git majonez. ja tez bym tylko spala ;/;/

chcialam sie umowic do gina ale wlasnie jest w londynie. no nic to zobacze sie z nim za 2 tyg.

kurde naczytalam sie o dzwiganiu w ciazy i teraz sie boje jeszcze bardziej :(
ide do lekarza i niech da jeszce na 2 tyg moze a pozniej bede brala od pl lekarza z londynu, odplatnie... zdrowi dzidzi najwazniejsze... a ich ze co ma byc to bedzie, nie chce mi sie sluchac.

dziewczyny nic nie robi dzisiaj, spalam do 11 teraz jest 16 a ja padam ryjem na pysk ide sie polozyc. ladna pogoda ale dla mnie za goraco i nie wychodze, zreszta nawet mi sie nie chce :(:(

jeszcze od 3 dni mnie tak ledzwia bola ze masarla, lezec nie, siedziec nie, stac nie ...ehhh

milego dnia babeczki :D

reklama
kasoku no widzisz, zapomniałam o te ziółka spytać, no ale skoro nie ma przeciwskazań do brania wiesiołka i castagnusa to i do ziółek chyba nie będzie.

wyniki Marcina mają mi przysłać pocztą, kupiłam kopertę, znaczek i poprosiłam kobitkę z laboratorium, że musze jechać taki kawał drogi (140 km w oby dwie strony) no i powiedziała, że jutro (tzn dziś) wyślą mi pocztą :tak:

akuku no jasne, siedź na zwolnieniu ile się da bo co innego gdybyś miała lajtową pracę ale Ty dźwigasz, pchasz te wózki, a to nic dobrego dla fasolki.

za gorąco? jejku to ile u Was jest stopni? u nas chłodno i pochmurno :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry