reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

witaj Die- pokazuj brzucha!

Co do staruszek. Będąc w ciązy dość wysoko już, zawiozłam brata na SOR bo miał bardzo wysokie ciśnienie (kolejna wizyta w tyg.). Wszystkie miejsca zajęte, od młodzieży do starszych pań. Zaznaczyć muszę, że głównie to były osoby czekające na kogoś z rodziny badanego na oddziale. Dwie panie zostawiły siaty na krzesłach i poszły chyba pozwiedzać. A ja stałam. Po 45 minutach wyszła przypadkiem pielęgniarka, patrzy na mnie i mówi "Pani w ciązy, niech pani usiądzie". Młodzież nadal siędziała, panie w starszym wieku też. Za to dwóch panów koło 70 z czego jeden o laseczce zszedł mi z miejsca. Odmówiłam grzecznie i stałam dalej.

ja bym te siaty zdjęła,czasami mam sporo do załatwienia,busami się tłukę i gdy jestem na jakimś przystanku mam ochotę po prostu usiąść nie mówiąc o Kubie który jest ze mną,a co widać? panie stoją a siatki siedzą,wtedy na głos mówię do Kuby chodź bo widzę że siatki siedzą a osoby które chcą usiąść stoją,bo siatki się zmęczyły :-) działa zawsze :-) albo drażnią mnie palacze wrrr nie przeszkadza mi ogólnie to że ktoś pali ale nienawidzę jak usiądzie lub stanie obok nie pytając czy będzie mi przeszkadzać i pali waląc mi po mordzie tym dymem,a teraz są epapierosy i nawet w autobusach palą :szok: raz gówniarza pouczyłam że jak chce się chwalić elektronicznym papierosem to na podwórku przy kolegach a nie w autobusie bo to zakazane tak jak normalny papieros i postraszyłam strażą miejską to przestał :-)

Ja mam też inny kłopot bo jeśli ktoś ustąpi Kubie miejsca to nie korzystam jeśli siedzi ktoś obok,bo on niestety koło obcych nie usiądzie...albo jak jakaś babunia mówi że weźmie go na kolana,to pytam "po co" :-) by było śmiesznie bo dużo takich się trafia dodając grzecznie że jest obcą osobą dla mojego dziecka więc nie powinien siadać na kolana takiej osobie :-) w sumie by i tak nie usiadł chyba że kopniakami by została taka babcia potraktowana i krzykiem

reklama
die super zdjęcia, a maluszek suoer, ja nazywałam matyske na takich zdjęciach ,ze jest moim kosciakiem, bo widać kosci i wychodzi taki maly kosciak :D

ale mam wyrzuty sumienia, leze, a Matylda biedna musi się sobą zajac :(, do soboty jesteśmy same mój m jedzie do poznania :( mam nadzieje,ze wytrzymamy

Ostatnia edycja:
Hej ;) Kasoku - daj znać po wynikach bety ale ja tam wiem, że na pewno jest wszystko dobrze ;) Die - super zdjęcia. Pisałam już, że strasznie mi się podoba imię Leopold? Jest super :) A z tym zaciążaniem to się dziewczyny pospieszcie jak ma być wątek ciężarówkowy, bo ja za 2 miesiące się zamierzam rozpakować, dłużej czekać nie będę :P Do babć autobusowych, tak jak większość pałam nienawiścią ;) Ale w tej ciąży aż 3 razy ktoś ustąpił mi miejsca! Anabelka - to ja ostatnio miałam podobną sytuację - jechaliśmy mega zapchanym autobusem i oczywiście dla mnie i Jaśka nie było miejsca, a jakaś babka chwyciła go i chciała posadzić sobie na kolanach! To ja jej mówię, że on obcej osobie na kolanach nie usiądzie i wtedy ona z wielką łaską puściła mnie na to miejsce :P Mam nadzieję, że da się coś zrozumieć z mojego posta, mam ostatnio ciągle problemy z forum i nie mogę zrobić nawet linijki przerwy :/

Die śliczne zdjęcia...gratuluje syneczka :-)

Kasoku ja będąc w ostatniej ciazy normalnie krwawilam na początku i dlatego nie wiedziałam ze bylam w ciazy ,myślałam ze to @ no a dopiero miesiąc pozniej kiedy nie mialam @ tylko plamienia zrobilam test i wyszło ze to ciaza :tak: nie martw sie na zapas ;-)

dzieki dziewczyny za gratki- no wlansie krowka ja tez zwrocilam uwage na ten szlachecki meski podbrodek:P dosyc nietypowy az:D
domi tak ja tez uwielbiam leopoldowe imie- maz w sumie powiedzial- moze byc ale wole tytusa a corce imie sie w ogole nie podoba:P mowi ze dziwne:P jeju nawet nie mow za 2 miechy rozpakunek bo ja sobiew tedy usmwiadamiam ze ja tez w zasadzie za jakeis 3....jak to mówi moj znajomy "czas nie ku-tas w miejscu nie stoi" :P
kasoku- lez nie miej wyrzutow i przestan miec sraczke bo obsrasz kanape!

reklama
kurna die ale powidzonko czas nie kutas...usmialam się.
wyniki już sa, ale maz się spoznia i nie odbiera tel.

beta po 48 h 990, przyrosla z 472,98 do 990 ufffffff

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry