reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczynki, ciezki miałam ranek, matylda ma zapalenie jamy ustnej i goraczka rosnie, mnie mdli masakrcznie, byłam dzisiaj w przedszkolu i opier...za to,ze przyjmują chore dzieci, potem lekarz pediatra apteka i w końcu leze, brzuch czasami boli ,ale te mdlosci mam już ich dość. Trzese bdupe żeby się nier zarazić tym wirusem od Matyldy, jeszcze tego mi potrzeba.
Kamilka fajne zdjęcia, rzeczywiście brzuszka nie widać, ale masz luzna bluzke,
Karola a widzisz sprawa się wyjasnila:tak:to teraz się pogodzcie, a ty pomysl nad jakas może psychoterapia, skoro jesteś DDA, po co się meczyc, bo to gl ty się meczysz z tym.

no nic klade się, bo fatalnie się czuje, mdlosci nie daja mi zyc, dlaczego tak wczesnier je mam?????

reklama
Hej laseczki widze że dużo się dzieje :))

Emalia- gratulacje!!! Super wieści!!

Za resztę testujacych bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!! Zaraz cały pociąg odjedzie ładnie z ciazowkami w 9 miesieczna podróż ;)))

Tili powodzenia na wizycie!!

Kasoku- ból brzucha jest normalny, bynajmniej ja miałam na początku długo , pamietam na 100% jak sama się zamartwialam i lezalam kiedy mogłam, nie forsuj sie dużo odpoczywaj będzie dobrze! :* to normalne że się boisz o swoją fasolke, ps. Hihi posmialam sie jak opisalas Matyski uczenie się siusiac na dworzu hihi, fajnie że tak szybko zalapala! Zuch dziewczynka!

Karola- mam nadz że z mężem juz lepiej i jakoś tam się dotrzecie jak najszybciej się da żebyś się tak nie stresowala juz takimi sytuacjami, ja chyba nie będę ci nic radzić ..(sorry) ale też mam jakiś dołek z moim tomkiem i juz nawet doszło do tego że myślałam wczoraj o rozstaniu, powiedzialam mu to wczoraj... ehh faceci...
A z wiekiem sie nie stresuj skup sie na lekarzach i uruchamianiu 2 jajniola ;), żebyś miala co miesiąc szanse i zaraz zaskoczysz, ps. A co chcesz brać castagnus, ziola o. Sroki? Ja też tak jak ty o 1 dziecko walczylam mam 26 lat, wiec sama nie jesteś, chyba zaciazyłam tylko fartem - z niewiedzy - 3 mam kciuki za twoje powodzenie!

Kamilka- fajnie wygladacie! Ale twój Adaś duży!! No i skwaru zazdroszczę..;) u mnie pada wieje szaro :/ tydzień lata i sloneczka się skończył,

No i strasznie szybko czas poleciał kamilka masz juz 20 tydz!!! Wow,

akuku to samo suwaczek mknie u ciebie że szok :)) - a co do tego co robić a czego nie to chyba wszystko z umiarem:), w końcu masz dzieci i rozrywka im się należy- ja ba pocz ciazy byłam w takim centrum trampolinowym itd i skakalam, uff nic mi nie było, a swoją droga to musi być fajnie w tym " malpim gaju":)) ja się muszę zacząć interesować co tu można z dziecmi robić bo nawet nie wiem

A co jeszcze u nas... Hmm dzidzia sie prezy dostaje po zebrach ostro, strasznie silny ten mój synus, no i dzięki niemu cieszę się każdego dnia na każdego kopa ;),juz czuje że urósł bo mi troszkę ciąży :), powoli juz będę pakowac torbę itd jeszcze wózek lozeczko i jakieś pier..dolki i to tyle, zbieram się i zbieram żeby to kupić ..;) w sumie 4 tyg jeszcze i wszystko się może zdarzyć wow to zlecialo zdecydowanie za szybko!!

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Kamilko ale macie cieplo...zazdroszcze ,przeslij prosze do nas troche slonca :-p Nie widac ze w ciazy jestes,pewnie mala jest tak wstydliwa ze nie chce mamie brzuszka wypchac :-p:-D

Tili a Ty juz po wizycie ?

Anabelko to cierpliwie czekamy na zrobienie testu przez ciebie :tak:

Emalko jak tam ,jutro tez bedziesz robic test ?

Edytka- tak bede, mam jeszcze 3 strumieniowe z rossmana. Może się skusisz ze mną siknąć?? Anabelka mnie wystawiła :-p
Miciurka- fajne te kopniaczki.
Karola- ułoży Wam się kochana. My też się długo docieraliśmy, a teraz jest super.
Anabelka- to jak, sikasz ze mną jutro? ;-)
Kamilka- śliczne wyglądasz! Fajnego masz kawalera :)
Kasoczku- zdróweczka dla małej. I nie denerwuj się serduszko :*
Akuku- a ty jak się czujesz/?

Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z testami owu w ciąży. To ma być mega pozytyw czy ma po prostu być różowa kreseczka jaka bądz?

Wydaje mi sie ze mala jeszcze sie miesci w moich gabarytach;) bo ja mam troche cialka ...
Pewnie za 5 tyg mnie juz wybrzuszy.. I pozniej wam pokaze w obcisnietych ubraniqch:)

Emalko nie obiecuje ze jutro sikne bo maz bedzie w domu a wiesz nie chce mu nic mowic ze test bede robic,bo on wie ze mam @ :-D:-D co do testow ovu to wydaje mi sie ze nie musza byc mega mocne ,bo to tez zalezy od tego kiedy bylo zagniezdzenie ...

Karola- A co chcesz brać castagnus, ziola o. Sroki?

tak, Castagnus kupiłam jakiś czas temu a ziołą ojca Sroki dostałam od kasoku. Zioła zacznę od dzisiaj ale Castagnusa chyba jednak nie wezmę... siedzę na różnych forach i czytam o Castagnusie i wszędzie piszą, że obniża prolaktynę. A ja o dziwo nie mam za wysokiej prolaktyny, wręcz mam zbyt niską... mam 116,1 (przy normie 127-637). No i boję się, że Castagnus jeszcze bardziej mi ją obniży.

btw, czy za niska prolaktyna też może być problemem w zajściu w ciążę? :confused:

kasoku wypoczywaj kochana, oszczędzaj się. Zdrówka dla Matyldy!

kamilka śliczne zdjęcia, widziałam już wcześniej na Facebooku!

wracam do domu, a mojego męża nie ma, miałam udawać, że mam to gdzieś gdzie jest i co robi (wiem, wredna sztuka ze mnie...) no ale ugięłam się i zadzwoniłam do niego. I co się okazało? mój mąż jest w pracy!!!! , i jutro też jedzie. :-) super!!! wreszcie się coś ruszyło!!! wakacje się zbliżają i mam nadzieję, że ludzie zaczną szturm na prawo jazdy i będzie dużo godzin dla niego. Chłop w pracy i od razu inny nastrój jest! :-D

reklama
Do góry