reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tili kurcze, przepraszam, że przeze mnie zaprzatałaś sobie głowę moimi problemami...

dziewczyny, w zyciu bym nie pomyslała, że z porozu obce mi osoby (no w sumie po tylu miesiacach spędzonych razem przed ekranem komputera to już nie jesteście mi obce) wysłuchają mnie, opieprzą kiedy potrzeba, przetłumaczą i nawkładają tyle mądrych rzeczy to tego mojego młodego (czasami) pustego łebka...

normalnie kocham Was dziewczyny... i obiecuję, że odwiedzę każdą po kolei i wyściskam za to jak mnie wspieracie!

reklama
hej dziewcxzyny

Weekend nam zlecial na wycieczce a wczoraj goraco wiec odpoczywalismy...

Adas jhuz dzisiaj w przedszkolu wiec mam chwile i zagladam:-)

Tili trzymam kciuki za wizyte:-)

Anaberlko Emalko trzymam kciukasy za Wasze testy:) i edytko ty tez teraz testujesz??

sorry, że post pod postem ale muszę to szybko napisać bo zaraz muszę lecieć do przedszkola...

okazało się, że M. nie pojechał bawić się na festyn tylko pojechał po siostrę, jej męża i dzieciaki, odebrać ich z imprezy (bo byli na roczku i potrzebowali kierowcy) a w drodze do domu zobaczyli festyn i kazali się tam zawieźć. Więc on był kierowcą, który ich tam zawiózł.

oczywiście udałam, że mam to gdzieś ale zdecydowanie poprawiło mi to humor...

a ja się głupia zryczałam, że m. pojechał na festyn bawić się, a ze mną nie chciał...

myślę, że dziś popołudniu pogadamy i może się pogodzimy...

no i w sumie wyjaśniło się dlaczego ja taka nerwowa i płaczliwa byłam...

@ nadchodzi, dziś rano pojawiło się brązowe plamnienie.

w tym cyklu krwawienia raczej nie będzie bo endometrium było cieniutkie i nie ma się co złuszczać, te cykle są krótsze i zxamiast @ jest plamienie. No i teraz mam pytanie. Czy mam zacząć brać Castagnusa i pić zioła oj. sroki? czy poczekać jeszcze np do jutra?

Karola fajne podejście,trzeba usiąść i porozmawiać bo bez tego jedna osoba nie wie co czuje i co myśli druga ;-) pogodzić sie musicie bo kolejny cykl nadciąga a tu trzeba działać :-D

Kamilko jak sie czujesz ? Kiedy masz następne usg ?

Kamilko 14- tego mialam plamienia a 15- tego chyba @ i na tym koniec,wczoraj mialam delikatnie na wkladce ze trzy krople a dzisiaj czysto ...wiec zatestuje chyba w srode ,bo ta @była inna i to przed terminem @

Ostatnia edycja:
edytko ja czuje sie dobrze nawet bardzo dobrze:-) tylko juz mnie draznia skwary nieziemskie ja nie lubie mimo ze mam ciemna karnacje zaraz boli mnie glowa.. ja lubie tak do 25 stopni i koniec...

a termin kolejny w niemczech mam 2.sierpnia i mam miec test glukozy:p ale 29 czerwca jade na miesiac do Polski i chyba pojde do mojego gina 4 lipca bo chcve potwierdzic na 100% dziewczynke bo mam tez juz wozek umowiony do kupna:p

a tu my z wycieczki...
Zobacz załącznik 566521Zobacz załącznik 566522Zobacz załącznik 566523Zobacz załącznik 566524

Trzymasz nas w napieciu :rofl2:A na kiedy masz termin @ ?

jakieś napięcie musi być,termin mam na 21

edytko ja czuje sie dobrze nawet bardzo dobrze:-) tylko juz mnie draznia skwary nieziemskie ja nie lubie mimo ze mam ciemna karnacje zaraz boli mnie glowa.. ja lubie tak do 25 stopni i koniec...

a termin kolejny w niemczech mam 2.sierpnia i mam miec test glukozy:p ale 29 czerwca jade na miesiac do Polski i chyba pojde do mojego gina 4 lipca bo chcve potwierdzic na 100% dziewczynke bo mam tez juz wozek umowiony do kupna:p

a tu my z wycieczki...
Zobacz załącznik 566521Zobacz załącznik 566522Zobacz załącznik 566523Zobacz załącznik 566524

super :-)
luźno jesteś ubrana więc nawet brzuszka nie widać :-) oj Ty

anabelko bo ja nie mam brzucha ... i gdybym nie czula kopniakow to bym pomyslala ze cos jest nie tak:-p jedynie jak zjem to czuje ze mam wzdety ale po nocy mija i nadal brak:rofl2:

reklama
Do góry