reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
ja zaraz oszaleje:szok: hehe:-D:-D juz nie wiem co robic
siedze przed tv i ogladam jakies programy byle szybciej ten czas lecial:-D

jejku ja czuje, ze dziewuszka ale ja zawsze sie mylilam:zawstydzona/y: za kazdym razem
no i jak tym razem sie pomyle to chyba nie znam swojej podswiadomosci:baffled::-D

maz zawsze mial racje i tym razem jest pewien ze chlopak:sorry2:

ja to chce tylko jednego, niech no sie ta dzidzia pokaze:-p

za 30 min wychodzimy;-)

Kamilko - najwazniejsze, ze angina zdiagnozowana i ma antybiotyk:tak: odpoczywaj

emalia tak mi przykro, no kurde dlaczego tak się dzieje, że wychodzą II kreseki a potem przychodzi @ :wściekła/y:

ja już po wizycie, zwolniło się miejsce i pojechałam wcześniej :tak:

laski Gin zaproponował, żebym w czwartek poszła do szpitala na HSG :baffled:

mam mętlik w głowie, iść teraz czy iść w następnym cyklu :confused:

zrobiłał listę + i - oby dwóch terminów.

pójście w tym cyklu:

+ zrobię to szybko i nie będę stresować się przez cały cykl, że w następnym będzie HSG
+ mam aktualne badanie czystości pochwy i aktualne (dzisiejsze) usg czyli nie muszę robić tego ponownie przed HSG

- muszę sobie jakoś załatwić wolne w pracy bo mam być w szpitalu na 8 rano i mam zostać do godz 14

- w przeddzień też muszę jakoś załatwić sobie badanie krwi (jest potrzebne przed HSG by potwierdzić, że jestem zdrowa)

- mogą na mnie krzywo patrzeć w pracy bo pomyślą, że coś kombinuje by sobie nie przyjść w ostatni dzień przed zakończeniem roku szkolnego

- a może ziółka coś zdziałają i HSG w następnym cyklu by już było niepotrzebne (?)

pójście w następnym cyklu

+ mam wakacje, więc mam spokojną głowę, nie muszę załatwiać sobie wolnego / zastępstwa

+ w przeddzień też mogę na spokojnie jechać na badania z krwi bo mam wolne

+ nikt w pracy nie będzie wypytywał dlaczego mnie nie było

- badanie czystości pochwy i usg będą już nieaktualne czyli muszę wydać dodatkowo 165 zł (wizyta 130 zł i 35 zł badanie czystości pochwy)

- jeśli jajowody są (tfu tfu) niedrożne to jestem miesiąc do tyłu bo na ciążę nie będzie szans w obecnym cyklu, pomimo, że owulacja będzie.

mam mętlik w głowie... co byście zrobiły na moim miejscu, iść teraz czy w następnym cyklu?

Karola trudno coś doradzić ,jak bym była na twoim miejscu to chyba bym sprobowalam w tym cyklu działać a w następnym ,jeśli by trzeba było to bym dopiero zrobiła HSG...Ale to tez by zależało czy moje finanse pozwoliłyby na zrobienie ponownych badań :tak:

Karola no ja bym sie nie przejmowala tym co w pracy mowia, bo jednak jestes po wypadku I mozesz powiedziec ze masz badania z tym zwiazane, a ich guzik to powinno obchodzic.

A czy ja bym poszla, chyba odrazu jakbym miala taka mozliwosc, ale ja inaczej patrze bo ja tutaj zadnej pomocy nie dostalam. A staralam sie prawie 2 lata. Choc w sumie nie wiadomo czy sie nie uda teraz zafasokowac, a kto wie? W sumie jak poczekasz to nastepny cykl raczej bedzie bez owu tak jak mowisz ze masz co drugi cykl I wtedy mozesz ten miesiac wykorzystac na badania :-)
Tak wiec jesli masz sile czekac to idz za miesiac, moze sie nastawisz psychicznie ze z ciazy nici I bedzie niespodzianka :-P
No przemysl to sobie.

reklama
Przedstawiam wam nasza 100%... CORECZKE!!!!!!!:-D:-D:-D

DSCF7574.jpg DSCF7577.jpg

badanie bylo cudowne!! babka zrobila nam 4d w cenie normalnego:-D

byl ogromny telewizor na scianie i maluchy widzialy fikajaca siostrzyczke w 4D
cos niesamowitego!!!
poryczalam sie:-D

wszystko w porzadku, nic niepokojacego, wymiarowo idealnie:tak:

Załączniki

• DSCF7574.jpg
    DSCF7574.jpg