reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej:)

Tili ale ja ostatnio sie martwilam ze mam za maly:( ale dziecie tak sie wierci ze szok..wczoraj do 1 latalam sikac tak sie wiercilo:/

Adam mi od rana fochy urzadza bo mowi ze ma katar smarknal.. A tam zaczela lac sie krew:eek: i to zatamowac nie moglam:eek: caly sie upapral i posciel i mnie bo darl sie w nieboglosy;) teraz ani jesc ani pic miny stroi i wogole oszaleje z nim... Byle do soboty:)

reklama
kamilko brzuszek malutki,nie powiedziałabym że jesteś w ciąży :-)

niech nie smarka bo znowu krew poleci,słaba żyłka może jakaś...

kurde a ja czekam na śluzik,wczoraj już plamienie,tylko jeden dzień brzuch mnie bolał,a potem już nic,teraz mam tak,że co jakiś czas coś tam się wyleje i tyle,prolaktynę mam w normie :-) więc to że cyce mnie bolą na początku okresu to normalne,chociaż do 3 dnia mnie przestają zawsze a 3 się bada...kurde u mnie jest wszystko idealnie i dupa,jeśli teraz się nie uda to mój idzie na badanie nasienia

Oto moje 4 cm szczescia :-)
Na drugim zdjeciu widac stopke :-)
A na piserwszym ma raczke przy buzce.

Tilli ja tez juz ciazy nie ujkryje :p

Kamilka im dluzej bedzie brzusio tym wygodniej dla Ciebie :p

Załączniki

• 2013-06-26 12.46.52.jpg
    2013-06-26 12.46.52.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 37
  • 2013-06-26 12.47.18.jpg
    2013-06-26 12.47.18.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Wg usg wczoraj byl 10 t 6 d czyli wg usg dzis.zaczelam 12 tydz. :p

Tilli ojj sama ciekawa jestem, ale qiercilo sie I krecilo tak malenatwo ze ciezko bylo zdjecia zrobic :p
Mala wiercipietka rosnie :-)
Ale sie ciesze uslyszlam serduszko :-)
Zobaczylam czlowieczka.
Tylko troszke sie martwie ta przepuklina pempkowa..

dostalas list kiedy scan?

Kamilko - czasami ciaza sie po prostu inaczej uklada, u mnie idzie wszystko do przodu, moze u ciebie rozciagnelo sie bardziej na boki? najwazniejsze ze maluszek kopie jak szalony i daje znac :-)

Agatko - lekarz powiedzial, ze zaniknie wiec nie zaprzataj sobie na razie glowy, jak to lekarz wykryl?

Ostatnia edycja:
Akuku ale slicznosci:) sliczne zdjecia;) zycze coreczki:)

Tili no moja gwiazda lezy w poprzek:) wiec chyba dlatego ciagle nie wypycha brzucha:)

Jakbyscie chcialy zajrzec na bloga mojego to podaje www.mamanaobczyznie.blogspot.de

P6260002.jpg
Witam wszystkie panie. To ja i muj brzuch w 14 tygodniu!

Edytko moje gratulacje, a wcale sie nie staraliscie przeciez. To pewnie teraz juz sie nie napijesz tego piwka na grilu jak pojedziecie do Polski.
Chcialam jeszcze wkleic zdjecie z usg ale pdf nie chce wkleic, nie wiem jak mam to zrobic.

Uciekam bo malo czasu, odezwe sie pozniej. Tymczasem pozdrawiam wszystkie bardzo goraco xxx:-)

Załączniki

• P6260002.jpg
    P6260002.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Akuku śliczny maluszek,Kuba w 11tc tak skakał że szok,nogami się odbijał,obracał,robił tak do prawie 30tc potem się uspokoił hehe ciasno zaczęło się robić hehe :-)

słoneczko to może zmień na jpg.edytując w paint i zapisując jako jpg

i teraz powiedzcie kto tu miał problemy z zajściem,większość zaciążyła,została resztka ja,karola,emalia,edyta... ? co z tą edytą ?

Do góry