reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

wiesz co,Twoja mama ma po części rację...a może porozmawiaj z mężem szczerze,powiedz mu o co Tobie chodzi,przypomnij mu że byłaś już zdradzona a jego zachowanie sprawia że masz takie a nie inne myśli...

reklama
anabelka on wie o Tym jaki numer wywinął mi były chłopak.

no cóż, została godzina do jego powrotu...

mieszkanie wypucowane, miałam nie sprzatać nic a nic a jak by się zapytał, czemu nie posprzatałam to miałam plan odwarknąć mu, że niech mu ta jego Martyna posprząta :wściekła/y:

ale stwierdziłam, że to tylko pogłebi moją wściekłość,

postanowiłam że pokażę się od najlepszej strony, nadal jestem wściekła ale będę udawać, że wisi mi to wszystko...

o ile on okaże jakąkolwiek skruchę bo jak nadal będzie uważał, ze nic złego nie zrobił i / lub taka sytuacja jeszcze kiedyś się powtórzy to nie omieszkam go uświadomoć, że jak mu się zachce znajomości z jakimiś młodymi duupami to puszczę go z niczym, zostanie goły i wesoły w samych skarpetkach, bez mieszkania i bez pracy więc niech lepiej się zastanowi nad swoim zachowaniem i przemyśli co zyska a co może stracić.

:wściekła/y:

Hej ja zaczelam polowe ciazy juz.
Dzis jade na taki rynek z rzeczami typowo dla dzieci i niemowlaczkow.
Moze uda mi sie cos znalesc ciekawego.

Ja nadal przeziebiona :/:/ gardlo mnie boli okropnie, katar siedzi w zatokach... Zapominam wieczorem o inhalacji ehh.

Biodra mnjej bola, ale b. Malo chodze a w domu prawie nic nie robie .

Moj Alex zadal wczoraj pytanie :"Mamusiu a jak Tus juz umrze to Ty jeszcze zostaniesz?"
Ja: Alex nigdy nie wiadomo kto pierwszy umrze ani w jaki sposob. Mozna umrzec przez chorobe, ze starosci, albo np. w jakkm wypadku, czy np. jadac na rowerze...i tak mu wymienialam.
Powiedzialam ze czasem jest tak ze male dzieci umieraja...wiec nigdy nie wiemy kto pierwszy od nas odejdzie.
M dodal ze zawsze nawet jak nas zabraknie bedziemy ich baardzo kochac.
no o zadalismy pytanie dla czego mysli ze tatus pierwszy umrze.
Alex: ja tak nie mysle, ja nie chce zebyscie umarli, ja tez nie chce umrzec.
I tak w drodze do szkoly pytal dla czego ludzie umieraja, co sie z nimi dzieje itd..
Kurcze jakie przemyslenia ma moj synus.

Dobra zmykam sie myc wroce po rynku.

Ostatnia edycja:
no Akuku brzusio już fajnie widoczny :-) malutki masz jak na 3 ciążę :-) innym wybija bardzo szybko i duży brzuch

dziewczyny pojechałam po wyniki,Pani w laboratorium postarała się wczoraj i udało się jeszcze wysłać próbkę krwi na badanie progesteronu

progesteron mam 17,56 ale nie mam oznaczenia dla kobiet w ciąży
ale w necie znalazłam

po owulacji 1 - 28 ng/ml

do 12tc 9 - 47 ng/ml

12-28tc 17 - 146 ng/ml

powyżej 28tc 55 - 200 ng/ml

normy laboratorium Fryda
f.pęcherzykowa 0,2-1,5
f.owulacyjna 0,8-3,0
f.lutealna 0,1-0,8

więc jedynie mogę to podczepić pod fazę lutealną
jeśli porównam do tego co znalazłam w sieci to szału nie ma ale źle też nie jest

za to beta równe 10 000 co odpowiada 6-7 tydzień więc tak jak jestem bo jestem w ponad 6tc

Anabelko zdjecie zrobione z samego rana :-P wieczorem jest wiekszy heheh.
Ja mysle ze mam duzy brzuchol juz, ale ja mam nadwage dodatkowo wiec troche jeszcze zanim bede typowa ciezarowka :-P

Na rynku idalo mi sis kupic bujaczek dla malenstwa ;-) takie z 5 predkosciami bujamia moge ustaaic by sie bujal 15,30,45,60 minut. Ma dzwieki natury i melodyjki. No i tanio bo cale 8 f ;-)

reklama
Bujaczek

Załączniki

• 2013-08-24 16.37.58.jpg
    2013-08-24 16.37.58.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 50
  • 2013-08-24 16.38.04.jpg
    2013-08-24 16.38.04.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 48

Nowe wątki

reklama
reklama