reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko, no ja kupuje uniwersalne rzeczy, bo moge kupic taniej. Niedlugo rynkow nie bedzie a ja wole kupic za grosze niz nowe i pozniej zalowac. Tak wiec dzis wydalismy na to wszystko ok. 30 f hehe
A mnie naszlo na gromadzenie rzeczy dzieciecych.

Ps ja tez chce dziewuche :-P

Ostatnia edycja:
reklama
Anabelko, mi powiedzieli ze chlopak w 14 t. A ja caly czas mam przeczucie na dziewczynke... No ale coz ja moge, dowiem sie moze w srode.
Ale moja kol. W 17 t dowiedziala sie ze chlopiec...w 22 t potwierdzili chlopca, a w 27 t dowiedziala sie ze jednak dzieaczynka I urodzila sie Zuzia.
Wiec kurka ja juz usg tu nie bede miala, no chyba ze prywatnie a to drogo jest...ewentualnie jakbym do pl leciala, a nie wiej czy polece. Ehh
Chcialabym juz wiedziec tak an 100%

Hej dziewczyny

Akuku sliczne te rzeczy:tak::tak::-):-) ja ci kibicuje zeby to byla dziewczynka jestem jeszcze w 60 % przekonana ze bedzie:tak:

A my po weekendzie Adam ze mna siedzi jeszcze tydzien i idzie do przedszkola ... Mnie sie juz robi ciezko boli mnie spojenie i ogolnie kiepsko sie chodzi w tylku szczyka przekrecic sie ciezko:dry:

A wy gdzie??

no to nieźle masz,w takim tygodniu już takie dolegliwości,ciekawe co ze mną będzie bo ciężko mi było dopiero od 36tc przy Kubie bo było co nosić w brzuchu.
A reszta weekenduje chyba :-)

anabelka - ja dlatego mam tak bo mam problem z kregoslupem.. i dlatego szybciej czuje dolegliwosci ale i tak jeszcze nie jest najgorzej:tak: z adamem bylo gorzej... no i urodzil sie 3850 i 58cm to byl kawal chlopa

Kamilko, dzieki dowiem sie w srode juz. I wiesz wolalabym wiedzisc na 100% ze chlopak niz zeby mi mowili ze na 80% dziewczynka... Ahh
Zobaczymy ale juz mam stresa. Co ma byc to bedzie byle by zdrowe bylo. A martwie sie bo malo ruchliwe to malenstwo jest.

Aa wczoraj bylismy na urodzinkach I sie nasluchalam ze jak na polowe ciazy to malutki brzuszek mam, ale mi milo bylo hehe

reklama
Akuku wiem co czujesz bo mnie tu mowili ciagle do 18 tyg 80% i mowilam ze fdla mnie to za malo chce wiedziec na 100% dopiero w Polsce u mojego lekarza okazalo sie w 23 tyg ze dziewczynka na 100% tak mi zblizyl ze nie ma pomylki napewno i naprawde chyba bym w szpitalu sie niezle klucila jakbym chloapaka urodzila :-D bo mam zdjecie hamburgerka i skad nagle hotdog? ale w sierpniu tu mi tez powiedziala ze dziewczynka i 6 wrzesnia ide na wizyte i jesli juz bedzie pupa w gore to juz znow bedzie patrzyla pewnie za plcia:cool2: a powiem wam ze nadal do mnie nie dociera ze dziewczynka... teraz jak na zlosc mi sie strasznie podobaja chlopiece ubranka kocyki wzory:cool2::confused:

Ok poki mi sie chce to zbieram sie do reala kupie sobie pas ciazowy z jakims fajnym nadrukiem:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry