A dzieki, ciesze sie ze nie jestem jeszcze wielorubem, a przynJmniej nie w oczach innych
No ruchy slabe ale sa, dzia jakos czesciec chyba maluch nie chce mamy denerwowac.
Moja mam dzis pojechala do pl...ja sie poplakalam..ah te hormony ?
Hehe, ogolnie jakos mi smutno ze pojechala, ale troche odpoczynku sie przyda. Tylko kurka ja wlasnie teraz nie odpoczne
Dzieaczyny czy moge miec tak wczesnie skurcze braxtona ?? Kurde no kilka razy dziennie brzuchol sie spina az oddech ciezko zlapac. A dzis jeszcze mnie pol dnia jak na @ plecy bolaly.
Zlozylismy lozeczko (bo jak mama byla to Viki spal w tym ze szczebelkami, ale zeby nie bylo on sie nie czul uwiwziony

malpka radzi sobie z wyjsciem)
Wiec lozeczko poczeka teraz no mlodszego kurduplusza.
Bylam w szkole Aleca zobaczylam co robia, czego sid ucza. Fajnie bylo.
Die dzieki z komplement co do nog hehe, w sumie smaa nie wiem ale chyba schudly. Ale ja ogolnie malo jem teraz, kurde ciaza dl mnie to najlepsza dieta hehe..ale nie nie nie juz nie bede sie tak dietkowac po tej ciazy.
A mi dzis mama opowiadala ze dwa dni temu jak lezalysmy I mnie w sypialni I ogladalysmy film ja zasnelak kolo 21 I zadzwonil moj brat I mama do jiego cos mowi a ja przez sen myslalam ze do mnie I tak przez sen mowilam...cos ze niebieskie kamienie hehe... I jakies inne glupoty, az mama musiala skonczyc rozmawiac bo ja jej do slowa dojsc nie dalam tylko gadalam hahaah.
Ostatnio mi sie caly czas sni ze bede miala synka hehe, wiadc jak sie nie moge doczekac usg.
Posprzatalam dzieciom w pokoju tak dojladnie I maja teraz duzo miejsca ;-) jutro jak beda w szkole to ja sie przywitam z zelazkiem. Pojutrze salon..ahh wiecznie na miotle hehe.
Dobra zmykam