reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

heyy dziewuszki ja juz po urlopie wypoczęta opalona :) teraz tylko odpoczywanko i czekanie na dzidziuśka :) jutro do lekarza zobaczymy co tam u małego

Krówka gratulacje :):)
Miciurka słodziak gratulacje :))

ja teraz za sprzątanko sie biore i prańsko no i szukanie wózka dla małego i wszystkich innych potrzebnych rzeczy
pozdróweczka i czekam na następne ciężarówki:):):)

reklama
Smerfiku nie boj sie ja tez slyszalam eame dobre opinie.

A dzis jade do szkoly raban zrobic bo wczoraj moj Alex zostal spoliczkowany przez jednego chlopfa z klasy... i jeszcze to moj m widzial.
Ten vhlopiec sprawia im duzo problemow ale nie zgodze sie by bil mi dziecko..zreszta w przedszkolu tez bil i Alexa i Victora i inne dzieci. no nic niechporozmawiaja z matka dziecka.

Ja niestety nadal chora, znaczy jest lepiej ale nadal katar w zatokach a.kaszel oskrzelowy chyba..gardlo boli tylko rano.
Ide sie myc bo wlosy tluste jak...aaaa nie mylam glowy w takcie choroby :/
Naszczescie nie sa podatne na przetluszczanie ;-)

Akuku jeśli to dziecko takie zachowanie wyniosło z domu to rozmowa z matką nic nie pomoże,moim zdaniem Panie w przedszkolu powinny z tą mamą rozmawiać,powinny sobie z nim poradzić albo powiedzieć matce by dziecko z przedszkola zabrała.

Ja się pomalutku zbieram na te usg

Anabelko to juz w szkole i tu maja tak ze "takie" dzieci z ktorymi jest problem dostaja dodwtkowa nauczycielke i ona ma obowiazek pilnowac,.dowiem sie dzisiaj czy on juz taka ma, jak nie to niech to zalatwiaja, bo nie pozwole na to by ktos mi dziecko bil. To dopiero 5 latki sa a co bedzie dalej ??

no właśnie pięciolatki

Ja po usg,no dzidzi malutkie ale z bijącym serduszkiem,umówiłam się z lekarzem na lepsze usg w szpitalu za tydzień.Muszę pojechać do szpitala gdzie przeprowadza operacje i pomiędzy operacjami weźmie mnie na usg :-) założoną mam już kartę,ważę 55kg zobaczymy jak będzie dalej :-) Kuba po moim wyjściu z gabinetu zapytał czy dzidziuś zdrowy :-) a wszystkie kobitki się rozczuliły hehe :-)

Anabelka- gratulacje. Super!! A na jaki wiek ciąży CI maleństwo przypada?
Akuku- co w szkole powiedzieli?
Smerfik- nie denerwuj się, trzeba myśleć pozytywnie POZYTYWNIE!
Kasoku- a Ty jeszcze sie plażujesz?
Kamilka- jak wyniki?
Tili- jak się czujesz?

U mnie mdłości, raz mniejsze raz większe. ogólnie funkcjonuję ale spanie okrutnie mnie męczy. Brzuszysko mi wywaliło. Trudno mi się wypróżnić, zagazowana jestem na maksa. Dziś Jaśko spędził pierwszy dzień w przedszkolu. Nie płakał, jest zadowolony i chce tam wracać. Teraz ja muszę nauczyć się gospodarowac czasem bez syna.

Miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry