Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i imie tez fajne
wszystko dla dziewczynki kupione
i imie sobie pomyslalam, ze damy Matias.. ale 2 dni temu na usg babeczka kolejny raz potwierdzila dziewuszke, zwlaszcza ze po przylozeniu glowicy - pierwsze co Mala pokazala to pupe i co ma pomiedzy LOL, az sie pani doktor smiala

i czy dziala
moze wieczorkiem cos wykombinujecie jak mezus wroci
mdlosci ah mdlosci
sweeeetttt

Karola - pochwal sie co kupilasi czy dziala
![]()

Karola ??? jak to napisalas do wrozki?????????????? wariatka kochana!!! zaplacilas za to????
trzeba bylo do mnie napisac bym ci powrozyla za darmo
nie wierz w to! dokladnie, bo bedziesz miec w glowie...
owulacji nie było... modlę się by wreszcie odezwał się prawy jajnik... bo z lewego za nic w świecie nie zajdę :-(
nie wiem co mnie kopnęło... napisałam przedwczoraj do wróżki czy i kiedy zajdę w ciążę...
odpowiedź dobiła mnie kompletnie... :-(
Karola i co Ci ta wrozka powiedziala?? Ja nie wierze w wrozki..
Anabelko ja trzymam sie wersji ze wszystko bedzie dobrze, inaczej bym zwariowala.
akuku napisała mi, że na razie będą jeszcze trudności, w ciążę zajdę i urodzę w pierwszej połowie... 2015 roku
toż to szmat czasu... czyli jeśli to miałoby się sprawdzić to wychodzi na to, że zajdę dopiero za rok :--
-
-(
miciurka synek prześliczny!!!! jeszcze raz gratuluję!!!!
czyli jednak nie Bruce))
tili trzymaj się kobitko!!!! będzie dobrze... masz silną psychę więc odganiaj czarne myśli, jak coś to pisz... będziemy pocieszać!!!!
Anabelka- przepraszam, ale uśmiałam się po pachy hehe. Wykrzykniki podziałały?
Tili- szyjka trzyma, to i łożysko sie podniesie. Zobaczysz jeszcze będziesz czekała kiedy maleństwo zechce się urodzić:-)
Akuku- zdrowiej kobieto! Gratki dla Viktorca:-)
Micurko- piękny synuś! Maksym jak sie patrzy :-)
Smerfik -jak działania?
Edytka- co u Ciebie?
A u mnie, piersi ciężkie. Od trzech dni mdłości, a dziś zaliczony piękny pawik. Z jąskiem w ciąży takich rewolucji nie miałam. A tak to chce mi się spać, mam lenia i wszystko :-) mnie irytujeJutro nasza 6 rocznica ślubu, M na budowie a ja sama z synem. Życie...
Anabelko - jak to ktos zatyka gazetacentralnie wpycha gazete????
lol
ale wiem... to nie smieszne, ludzie sa bez wyobrazni![]()
i jak stalo sie cos zlego? w sensie smierdzacego??
wrrrr... mam nadzieje, ze wykrzykniki pomogly i ktos skorzysta ze smietnika tym razem![]()
bo reszta praktycznie wyskakuje hehe
w dodatku jak ja sie klade na wznak to mam wrazenie ze sie dusze i klatka piersiowa mi sie zapada
a moze to cycki mnie dusza nie wiem
za to sn jej dosc latwiej przejscia glowki i cialka sie nie czuje ja mialam wrazenie ze cos sliskiego mocniej przeslizgnelo sie i zaraz mi taka mala glizde na brzuchu polozyli
ale ja rodzilam do 2 pierwszych boli partych na stojaco bo szyjka nie chciala sie skrocic
a potem mnie polozyli i rodzimy nie wspominam zle ale od tygodnia pomalu zaczynam panikowac

ja chyba oszaleje a moje dziecko idzie od jutra do przedszkola
zastanawiam sie dlaczego od jutra?