Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak czegos nie moze dostac to tak wyje i żyga ze nawet nie macie pojęcia. przykladowo wobudzil sie w nocy i ze on chce do wóźia o 3 e nocy , nie ma kurde wóźia i powtarzalismy mu to w kolko że wozio już spi ze trzeba sie położyc na boczek kocyiem przykryć i iść spać i rano będzie wózio a ten co? histeria i żyganie, pokoj i dywan to już śmierdzi jak w komorze gazowej średnio co 3-4 dni musze go szorować a i tak capi nie wspomne o big plamach... wczoraj to normalnie myślałam że go podrzuce komuś.... i tak się zastanawiałam i nie wiem może rzeczywiscie lepiej jest narazie sobie dać spokoj z dzidziem ?
ehhh albo poprostu się pocieszam... no nic koncze swoje smęty z rańca i lece do pracy kolejny piękny dzien z wnerwiającymi wiecznie niezadowolnymi klientami. chyba się zwolnie popracuje do konca grudnia i niech mnie w pompke pocałują
Jak był mały też był dość kłopotliwy, miał straszne kolki i od początku jest strasznie rozkrzyczany
Nie liczę na to, że jak będzie miał rodzeństwo w wieku powiedzmy 4 lat, to mu się zmieni, czasami myślę, że z dwójką będzie ciężko, bo i z nim jednym czasami jest ale mimo to nie mogę się doczekać :-)