reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Satchkat jeśli tak cię to boli,to przecież nie musisz mówić o przykrych przeżyciach,myślę,że każda z nas to rozumie.:*
Ja coraz bardziej w szoku,bo @ nadal nie ma...no ja już nic nie wiem...może faktycznie jednak się udało?? Wtedy bym się jeszcze na lipcówki załapała :-p Ale nie chcę się nakręcać,bardziej czekam na @ niż na jej brak,bo już się nastawiłam stricte na staranka na równi z wami,co by nam na sierpień wyszło.;-)Zresztą co ma być,to będzie...Nie odczuwam sama w sobie jakiejś szczególnej presji,ale nie ukrywam,że baaaaaardzo mi zależy. Moje dziecko coś wyjątkowo dzisiaj nie chce mi iść spać,cały czas przylatuje do mnie tu się niby przytulić,tutaj buziaka,tutaj piciu... :-D:-D
A co do gotowania,zrobiliśmy dzisiaj wspólnie z P. pieczeń faszerowaną pieczarkami i wyszła CU-DO-WNA!! (kto inny by się chwalił,ja tylko wspominam hehe). Więc moje zdolności kulinarne powoli,wręcz mozolnie,ale jednak-pną się ku górze.:-)

reklama
Witam wieczorowa pora ;)

Dzisiejszy dzien minal zdecydowanie za szybko ... Caly dzien na zakupach.... Jeszcze tylko jutro i znowu poniedzialek i znowu bede sama calymi dniami tylko z Niunia.... Tak sie ciesze kazdym weekendem, kiedy moge spedzic czas z moim mezulkiem, ale one niestety za szybko mijaja :( Tak poza tym to wy tyle piszecie, ze jak nadrabiam to zapominam co kto pisal :D Pamiecia nie grzesze :P

Karotka ja bym poczekala do poniedzialku i zrobila test jak by @ dalej nie bylo ;) Trzymam kciuki, aby jednak sie udalo, juz pisalam ze nasze organizmy lubia platac figle. I jeden jedyny raz wystarczy, aby sie zaciazyc :) Czego Ci bardzo z calego serca zycze :*

kasoku ja też wybieram się na ŚUM, ale jednak lekarski w Katowicach, nie w Zabrzu:)

fajnie macie dziewczyny! mnie sie zawsze marzyla medycyna ale wyszlo inaczej, jak to zawsze w zyciu ;)

mamolinka90 wiem co masz na mysli z tymi szybko lecacymi weekendami!! ja siedze 6 dni w tyg sama w domu tylko niedziele moj chlopak ma wolna niestety :( i cos robimy, mam chec na pol etatu isc do pracy, lub to dobry moment na ciaze :)

wiec kurczee mam nadzieje chociaz nie chce sie nakrecac bo jak za duzo poczytam to bardziej czlowiekowi zalezy i kolo sie kreci

witajcie.
ja też mam nadzieję zacząć starania w tym miesiącu- czekam jeszcze tylko na @ i wizytę u lekarza i zaczynamy:tak:

Mam na imię Aga mam 29 lat, to, mam nadzieję niedługo, będzie moja trzecia ciąża- mam synka 1,5 rocznego i małego Aniołka

Witam was kochane :* Co tam słychać? Pewnie wszystkie cieszycie się weekendem ;-)
mamolinka kochanie ty moje,bardzo ci dziękuję za pozytywne wibracje słowne :-D,chyba zrobię jak mówisz,poczekam do poniedziałku i testuję.Bo nadal @ się nie pojawiła...Chyba teraz firma budowlana wykonała zlecenie na czas,ale trzeba pilnować,żeby się nie rozleniwili :-D:-D Mam nadzieję,że zamówiłaś tą samą firmę,co ja.Aha,no i jeśli "zaskoczy",to już sobie obiecałam,że na kawce się spotykamy OBOWIĄZKOWO.
Dzisiaj u mnie totalnie leniwy dzień. Sara się bawi, P.śpi,odsypia wczorajsze "party",bo sąsiad miał urodziny. Ja w sumie,wstyd się przyznać:zawstydzona/y:,bo nie wiem,czy to opóźnienie @,czy jednak ciąża,ale skusiłam się na małe piwko.W związku z czym ja się dzisiaj czuję super,czego nie mogę powiedzieć o moim lubym.:-D:-DAle dobrze mu tak,potem go zagonię do roboty jakiejś,żeby mu za dobrze nie było haha.
A jak u was samopoczucie? Ściskam,całuję i co tam jeszcze.:* :-)

Witam sie porannie ;)

Karotka Kochana mam przeczucie, ze Ci sie udalo wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewalas ;D Firma budowlana mam nadzieje, ze ta sama i tym razem zatrudnilysmy jakis prawdziwych fachowcow, a nie tak jak ostatnim razem nawalili :D

Ja chyba zaczynam hmm.... sama niewiem czy panikowac czy co, ale testy owu wychodza mi negatywne :/ a sluz mam przezroczysty, ciagnacy sie nie standardowo jak sie mowi na 2 cm , ale chyba na 5cm, nawet probowalam badac szyjke, to jest mieciutka i wedlug mnie otwarta. Niewiem co mam myslec, jestem pewna , ze to nie zadne zapalenie albo cos. Mialas ktoras z Was tak?

Uciekam na zakupy do centrum, Milego dnia Kochane :*

P.S. Witam wszystkie nowe staraczki i zycze owocnych staran ;)

reklama
mamolinka oby twoje przeczucie się spełniło :-) I nie zamartwiaj się na zapas,ja wprawdzie całkowicie zielona jestem w sprawach śluzu,mierzenia temp., itd,dlatego niestety niewiele mogę powiedzieć.:( Ale wierzę,że u ciebie lada chwila będzie ok...Tylko proszę,nie martw się każdym szczegółem.Ja wiem,że łatwo mówić,ale sama wiesz jak jest,kiedy psychicznie się troszkę odpuści ;-)
Aaa.no i miłych zakupów."* Poproszę gofra z bitą śmietaną z dostawą do domu :-D Bo mnie się z domu dzisiaj nie chce kompletnie wychodzić.:-p
Kurczę, jak ja lubię to forum. No cholera,czuję się jak na kawie z dobrymi koleżankami,no nie żartuję:-D,naprawdę tak fajna atmosfera tu panuje. Wszystko dzięki wam i dziękuję za to :* Bo nawet czasem,kiedy mam doła,obojętnie z jakiego powodu,poczytam co u was,odpiszę i już mi lepiej.Cudowne jesteście.:* Nie ma to jak kobiety,praffda??:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry