Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anabelka- nie miałam jeszcze,naprawdę przeraża mnie to co piszesz. Ja zawsze miałam dość obfite @, a jak miałaby jeszcze zwiększyć swoją objętość to załamka po całej linii.
Anabelko moze to krwotok jaki ?? Moze do gina dzwom ?
a wymieniam jak już bulgocze ;-) i po nitce krew płynieAnabelko moze to krwotok jaki ?? Moze do gina dzwom ?
teraz spokojnie pół dnia tampon bym mogła nosić ale zmieniam bo wiadomo trzeba,gdy miałam wodospad kupiłam dziewczyny tampony Ob super plus hehe otwarłam opakowanie i się przeraziłam hehe takie wielkie że szok nawet nie próbowałam włożyć haha bałam się że nie wyjmę nasączonego hehe
:-)
:-) więc jestem spokojna,płaski łepek ma 3 lata na wyrównanie się,mała dzięki ćwiczeniom już często trzyma główkę prosto lub w przeciwnym kierunku do przykurczu,w nocy preferuje spanie na równej stronie główki więc druga strona już może zacząć się prostować.
tą samą co używałam do pępka by się wygoił,ale ta szyja,no bądźmy szczere śmierdzi to 
no karola może już ? :-)