Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a niektore z Was juz sa mamusiami wiec wiecie juz troche na ten temat

a jesli bedzie tak źle to bez sensu szykowac dla mnie terapie jak i tak nie bede mogłą byc wyleczona kr....wiśzcza wiec pytam na koniec a co z ciążą czy moge czy nie powiedział że jest RNA wyjdzie ujemne to rok czekać na powtórzenie badania jeśli za rok znów bedzie ujemne to ewentualnie moge sie starac

nie przyjmuje do wiadonmośći tego ze dopiero za 2 lata bede mogła sie starac 

wychodząć z gabinetu ryknełam płaczem juz nie mogłą dłużej poprostu ciągle mam pod górke. Mój G powiedział że jesli bede chciała to zrobimy tą moją upragnioną fasolcie. Wiem że tak samo to przeżywa jak ja wiec modle sie tylko aby te RNA wyszły ujemne i bede sie starac w doopie to mam inne tez mają dodatnie i rodzą zdrowe dzieciaczki wiec jest dla mnie jakis cien cienia co do dzidzi. Przepraszam was ze tak gadam ale naprawdę nie mam z kim o tym pogadać zaczynam świrować już :-

sama nie wiem czy dobrze robie, czy to cos da, pamietam przed urodzeniem corci dostawalam lutke na wywolanie, ale to po 21 dc bralam, jezu oszaleje, bo w sumie lutka ma wywolac okres czy utrzymac fasolke???