reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Postaram się znaleźć to co u nas pisało. Na pewno terato, mała liczba plemników o prawidłowej budowie, żywotność też kiepska...

A co do tabelki, to torchę mozolne by to było chyba, bo trzebabyłoby cały temat przepatrzeć. Chyba, że kojarzycie wszystkich? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wasdea, rojku witajcie dziewczynki, oj ja jestem cala w nerwach, bo w poniedzialek moj maz idzie na badanie nasienia, a mi cos sie wydaje, ze beda potwornie zle wyniki, ja sie staram od lipca o druga dzidzie lapie testami owu kiedy najlepiej wspolzyc i w sumie wszystko robimy prawidlowo, a tu jedno wielkie ZERO, trace nadzieje, wiem, ze to dopiero 6 m-cy dobija, ale...no nic, nie bede juz dluzej dolowac forumowiczek. W kazdym badz razie jeszcze raz witajcie dziewczynki.

hello
ja tez witam wszystkie nowiutkie staraczki :)

emalia
ja z tobą zatestuje w pt i niedziele jak @ nie bedzie choc i tak wiem ze lipa :/ nie czuje się na dzidzie oproc bolacych cycków i dzisiaj miałam lekkie mdłosci pare godzin nic na to nie wskazuje. ehh do baniz tym ale siknąć se moge, zeby chociaz @ przyszedł a pewnie go nei bedzie....

tiluchna
nie nawidze swojej pracy, mam kupe roboty, pracuje sama i mam mnustwo zaleglosci bo nie idzie wszystkiego samemu ogarnac. zostaje 1-1,5 po pracy dzien w dzien i przyjezdzam do pracy prawie godz wczesniej bo mam tyle pracy i nikt mi za nadgodziny nie placi. jeszcze jak przylaza wiecznie ludzie z pretensjami do tp to juz w ogole mnie trafia albo ktos kto sobie nachrzanil w umowach bo sobie wzial przez internet albo telefon i mu obiecywali gruszki na wierzbie a pozniej chce zebym mu rozwiazala problem bo jak to przeciez to orange tez. normalnie takim ludziom to bym nakopala do dupy ostatnio babie powiedzialam zeby wyjasniala u zrodla bo ja nie jestem w stanie jej pomoc. babon taki chamski wiec niech mnie w doope pocaluje. jakbym chciala to bym jej pomogla ale jak nie mila z ryjem od razu to niech spada na drzewo. pisac bym mogla wiele ale sie już powstrzymam...:confused2:

kasoku
tobie tez smutno ?? mi bardzo moze sie przytulimy co ??:-(

missiiss jak ja ci współczuję takiego stresu,naprawdę :no: Ale wiesz,ja też tak robiłam,wprawdzie w innej branży,bo w gastronomii,ale jak ktoś był niemiły,to też taka byłam.Jaki klient-taka obsługa.;-) Może nie do końca prawidłowe myślenie,ale za to jakie budujące.:-D

witam wieczorowa pora :)

co do tabelki ja juz kiedys stworzylam ale podpisala sie tylko mamolinka a reszta nawet nie odpowiedziala wiec stwierdzilam ze pomysl sie nie spodobal :( :no::-(

witam nowe staraczki i powodzenia!!

ja w nocy lece do PL takze nie bedzie mnie pare dni, w niedziele rano testuje takze do przeczytania

ahoj!

missiiss to chodz -PRZYTULAMY SIE-

aj wiecie co ja rowno dwa lata temu wzielam telefon w promocji, telefo htc hd2 wiec calkiem calkiem i kurna po dwoch latach ja w zegarku wszhystko mi sie w nim pieprzy normalnie kaszana, chyba byl zaprogramowany tzn siec go zaprogramowala na dwa lata, zeby po tym czasie cos u nich nowego wziac i zniewolic sie na kolejne dwa lata, szlag mnie trafia ale to przeciez kapitalizm kochany i cwaniactwo firm jest.
tak poza tym to matylda mnie poczestowala niezlym przeziebieniem leze i zdycham

Hej dziewczyny :) gratuluje tym,ktorym sie udalo zobaczyc 2 kreseczki :D:D ja przylaczam sie do tych grudniowych:) jeszcze kilka dni i zaczynam starania na nowo:) powodzenia dla wszystkich!;)

witajcie! nagle zniknelam i nagle sie pojawiam ;), no to ktoras juz ma jakies dobre wiesci?! bo nie nadrobie was za chiny ludowe a nie bylo mnie kilka dni
po krotce napiszw co u mnie - rozpisalam sobie 3 prognozowane owulacje z poprzednich cykli i bede strzelac, dostalam juz termometr i moj zel ;) - aktualnie siedze na 2 antybiotykach i mialam tez robione przeswietlenie szczeki dopisze wam reszte juyro bo teraz z tel. :/ i nicc nie widze wrrrrr no ale pozdrawiam was dziewczynki ;) adios do jutra :D

Haaa ardianka i mamolinka dopiero doczytalam i gratuluje wam swerdecznie super !!!!! postepy sa ! yay... :)

pandora testujemy razem w grudniu 14-ego :)))))!

aaa w sobote ide do lekarza sie zalic ze nie moge zajsc zobaczymy co bedzie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry