płakać mi się chce, ręce przy klientach z nerwów mi się trzęsą... z bety wynika że nie jestem zafasolkowana....
mam dość... :-( chce stąd wyjechać chce rzucić z cholere tą okropną prace... myślałam że się od niej uwolnie a tu o... ja chce do uk

lub na koniec świata......
ojj biedna baaardzo mi przykro, ale uwazam ze nei ma co staran przerywac

wiesz ja tez bym mmoja prace w diably zucila, ale zal mi macierzynskiego... wiec musze zajsc w tym cyklu...
no i oby wyszla owu o czasie to razem bedziemy mialy

ktorego mialas 1 dzien @?
Akuku widze ze synek byl troche zawiedziony prezentem,dobrze ze zrozumial ze czeka go jeszcze jakas niespodzianka ;-)
ojj bardzo zawiedziony byl

przykro mi bylo...
Akuku - trzymam kciuki za rozmowe, wiem jak bardzo tam nie chcesz isc:*
o jaaaaaaaaaaa, ale musialo Ci sie serce krajac jak zobaczylas mine Alexa

biedactwo, na szczescie zrozumial, ze to tylko takie wprowadzenie ;-)
no i z rozmowy doopa blada, tzn. dlaej sie uperiaja ze nei zmienia mi godzin... wg prawa robia wszystko ok wiec niby ja mam podjac decyzje, no coz bede caly czas na sicku i mam nadzieje ze zajde w tym cyklu i bede mogla byc na zwolnieniu...
co do Alexa to przezyl ale juz zrozumial

wiec spoko

ale mi bylo smutno...
Akuku biedactwo z tego syulka Twojego

ale napewno ucieszy sie baaaaaaaaaardzo jak wyciągnie to co sobie wymarzył spod choinki
oj napewno sie ucieszy

a dzis jeszcze sprawdzilam i okazalo sie ze nie kupilam tej myjsni wtedy tylko taki warsztat i dzis poszlam kupic 3 ostatnie byly
Akuku i jak przyszly juz tobie testy ?? bo ja nadal czekam i juz powoli mam nerwa,bo mialy byc wczoraj
no wlasnei wczoraj napislaam meila do faceta ze testy nie przyszly ani nic ( bo ja tam mialam testu owu , testy ciazowe i termometr. no i dzis zwrocil mi kase na konto a po 13 dostalam wszystko. hehe
Nie wiem co miala napisane. Wiem ze na swieta mnie w domu nie bedzie. Babcia przy rodzicach nazwala mnie psychiczna I zaczela szarpac I krzyczec ze nie jestem nic warta bo psychiczna...bo lecze sie u psychiatry to powinni mnie zagazowac bo tacy ludzie nie maja prawa zyc. Ojciec sie tak wkurwil zero malo jej nie udezyl. ...
Teraz siedze I placze. ..ja nie jestem psychiczna. .. jutro webcam do Sligo
nei rpzejmuj sie babcia i jezeli uwazasz ze powinnas jechac do swojego m to jedz! nic nie jest wazniejsze od towjegospsokoju psychicznego...kto wie moze miedzy innymi babaci moze podziekowac za swoje problemy ?
a ja zla jestem na to tesco i boje sie ze mnei zwolnia;/ niby nie moga ale kurcze kto wie... ;/;/ no i teraz chce jeszce bardziej zajsc i wtedy dam zwolnienie i mam ich gdzies a tak to sie boje co zrobia ;;/
pozjde chyba jutro do citizen i prawnika spytac co mam robic ?