Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hek kochane, ja od 18 do 23 spalam i sie wyspalam i teraz mam problem ze snem. znowu schizuje, mam dziwne lęki, jestem po wczorajszym przytulaniu cala obolala,nawet wlosy lonowe mnie bola, mam 10 dc i owulki ni hu hu, moze dlatego, ze gdybym miala moj 25 dniowy cykl, teraz bylby moj dopiero 7 dc, a ja miewam 11 dc owulke, stwierdzilam ,ze tal luteina, ktora bralam w zeszlym cyklu rozchwiala mi wszystko, aj nic w styczniu porobie badania, przede wszystkim poziom prolaktyny, znowu znerwicowana chodze, wiec pewnie mi wzrosla i jak tu mam nie brac lekow???jak mam sie wyluzowac???jezu chryste, lori ja tez odkladalam starania z drugim i tez mam duzy klops, karola masz dopiero 26 lat, wiec nie martw sie ja w Twoim wieku chulalam bez meza, uda sie zobaczysz.
Nie wiem , ktora z was dziewczynki pytala sie co maz je, ze mu sie troche polepszylo, wiec od 11 grudnia kiedy to sie dowiedzielismy o zlych wynikach, zmienilam mu wszystkie majtasy na bokserki, w nocy spi nago, co bylo wczesniej nie do pomyslenia, gotuje mu duza ilosc brokulow, od czasu do czasu pije soki z sokowirowi gl. marchewka, buraczki, jablko, podjada orzechy brazylijskie, kupilam w tesco mieszanke orzechow, zazywa dwa razy dziennie proxeed plus drogie jak nie powiem co, no i stara sie zyc higienicznie, juz nie ma powodu do stresow, wiec moze do marca juz sie zregeneruje, gorzej ze mna, wszystko mnie pobolewa tam na dole, czuje suchosc, a juz powinien byc sluz i martwie sie tym na maxa, aj nic ide spac, pa.

a poszliśmy spać ok 2-giej .