Dziendoberek porannie Dziewczyny
Oj ale wy jesteście nocne marki
dla mnie godzina 22 to już środek nocy a Wy widzę pełne energii :-)
Dla dopełnienia formalności napiszę jeszcze że mam na imię Adriana, mam 28 lat. "Dorobiłam" się już córki (Julcia lat 8) i synka (Pawełek 31 grudnia skończy 3 latka)
A poza tym jestem też mamą Aniołka - miałam być kwietniówką 2013 ale się nie udało.
Dlatego rozumiem każdą Aniołkową mamę!!! Ale dziewczyny nie poddawać się i nie smutać bo to źle wpływa na nasze jajeczka
Bierzmy się lepiej za robotę żeby efekty były jak najlepsze.
Miłego dzionka i więcej uśmiechu na dziś :-)
Oj ale wy jesteście nocne marki
dla mnie godzina 22 to już środek nocy a Wy widzę pełne energii :-)Dla dopełnienia formalności napiszę jeszcze że mam na imię Adriana, mam 28 lat. "Dorobiłam" się już córki (Julcia lat 8) i synka (Pawełek 31 grudnia skończy 3 latka)
A poza tym jestem też mamą Aniołka - miałam być kwietniówką 2013 ale się nie udało.
Dlatego rozumiem każdą Aniołkową mamę!!! Ale dziewczyny nie poddawać się i nie smutać bo to źle wpływa na nasze jajeczka
Bierzmy się lepiej za robotę żeby efekty były jak najlepsze. Miłego dzionka i więcej uśmiechu na dziś :-)
chociaż październik jest dla mnie ciążowo-pechowy i wolałabym go ominąć
liczę jeszcze że katar pojawił się przy ząbkowaniu....zobaczymy
Czyli testowanie w grudniu dopiero.No,ale nieważne.Trzymam cały czas kciuki,żeby się udało.No bo ,cholera,przecież kiedyś musi,prawda??