• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Szaleństwo hormonalne widzę tutaj:-) Ale to dobrze,oby to wróżyło jak najlepiej.Ja jeszcze muszę sobie poczekać,ale dam radę.Z wami,to zawsze i wszędzie:-D
mamolinka główka do góry..będzie dobrze.. ja też humor mam średni,jak sobie pomyślę,że za ok 2 godziny muszę po młodą jechać,a potem tłuc się z nią z powrotem pociągami. Ech...taka cena wolnego weekendu.:-D:-D
Idę chyba jeszcze poleżeć przed TV...zregenerować siły po wczorajszym lenistwie.:-)
A,no i macie rację. Nieważne czy listopad,czy grudzień..ważne,żeby w końcu wyszło.;-) Czego oczywiście wszystkim nam życzę.

reklama
missiiss- głowa do góry nie martw się na zapas:tak:

karotka- coś za coś:-D 2h w pociągu to niska cena za cały weekend odpoczynku:-D

my wlaśnie wróciliśmy z cmentarza- mały właśnie wrócił ze spaceru z dziadkami- teraz pójdzie spać(oby) a ja popołudniowa kawka:-)

Hahaha cos rzeczywiscie zaburzone hormonalnie jestesmy, chyba dzisiaj zmusze mego dp tego, bo juz wymiekam, a tak poza tym, to wlasnie obudzilam sie patrze, a moja cora w wycinanki sie bawi, Jezu wszystko pociela, bo niby robi pfrezenta dla sw. mikolaja, Boze nawet zdrzemnac sie nie mozna, a taka grzeczna, cichutko sobie siedziala, bajki lecialy w tv, wiec przymknelam oczy...oj oj.:baffled:

jezeli chodzi o testowanie, modle sie o to, zebym juz nie plamila i zebym zdazyla na testowanie, bo zawsze jak juz zamierzam to owo zrobic, przychodzi plamienie i zimna dupa, bo to znaczy, ze znowu klops :no:

Kasoku - fanie, ze corcia sobie znalazla zajecie :-) ja bym jeszcze powiedziala, ze jestem z niej dumna:tak:

lepiej tak niz nabrojenie itd

dziewczyny u mnie chyba cos sie dzieje bo zrobilam test i sa dwie kreski prawie identyczne wiec moze ten bol cycow to jakis znak o owulce?:D
dzisiaj sie powstrzymam od przytulania i zobaczymy jutro
niech te male zolnierzyki nabiora sil LOL

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry