reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku- czyż przytulanko nie jest dobrym sposobem na godzenie??:-D młoda jesteś- a na avatarku młodziej ode mnie wyglądasz:-D
a co do doła nie jesteś sama u mnie też kiepsko i to od dwóch dni:wściekła/y: jeszcze głupia dziś się dobiłam- czytania forum majówek mi się zachciało:no:

reklama
Kasoku- spokojna Twoja głowa ja tez 30 skończyłam, co prawda chwilę temu ale tez już jest PO:-D A może tak przytulanko na zgodę? Olej fochy małża..nie warto. Człowiek się sam później niepotrzebnie nakręca.
Pandora- nie mozna się dołować! No co Wy dziewczyny! Głowa do góry!

krowka- no staram się:tak: ale jutro mija miesiąc odkąd nie ma z nami mojego aniołka, i tak jakoś wszystkie smuty mi wróciły... w dodatku nakręciłam się na te staranka a tu jakiś czort we mnie wlazł:wściekła/y:

pandora - chol**ra wie, wszystko sie moze zdarzyc - ja juz mialam pelno akcji przeroznych ale jak okres ma sie rozkrecic to zwykle dzien dwa i juz ale to zalezy od organizmu - wiesz moglo ci sie poprzestawiac lekko

tiluchna - oby sie owulka nie opoznila bo kurcze ile mozna czekac!

swoja droga to sie zastanawiam czy ja w ogole mialam owulacje i kiedy :-D tez chora bylam w tym mies. wiec hmmm ciekawa jestem oj ciekawa

kasoku
nie doluj sie - rozlewaj winko i poprawiaj sobie humorek to zawsze dziala:tak:

Aj moj maz nie jest taki skory do lozkowych godzen, ja zawsze lubilam sie porzadnie poklocic a potem godzic w wyrku, teraz mam trudny okres, moj stary w srode egzamin specjalizacyjny zdaje, wiec nie ma o czym mowic, moze dlatego jestem taka rozgoryczona????

kolejna butla wina za mna, w glowie mi sie kreci...dol mocniejszy, przypominam sobie czasy studiow, zabawy, mlodosci... przegladalam zdjecia i chyba sobie poplacze i jeszcze w ta ciaze nie umiem zajsc.

Pandorka ja tez mialam czyszcenie i tez pierwsza miesiaczka po byla pofyrtana, wszystko bedzie dobrze, no i wspolczuje jezeli chodzi o strate, chodz poplaczemy razem.

reklama
Ale wam sie nudzi :)
Kasoku- mi też już 30 pykła :) i 3 dzidzI sie na starość zachciało :)
Pandora- ja majówki czytam codziennie, bo chwilowo nią byłam :( teraz bym była w 15-16 tc :( ehhh ale cóż trza walczyć dalej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry