reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tiluchna- to jedziemy ze staraniami na jednym wózku, u mnie też ani widu ani słuchu za to starania rozpoczęte:-)

A właśnie napiszcie coś o sobie dziewczyny. I wielkie gratulacje za chęć posiadania kolejnego potomka :-)

mamolinka - wtedy kiedy 1 raz ci wyszedl pozytywny test owu to sie liczy, mi tez tak wychodzilo i mialam z 5 dni pozytywa , i ponoc olewa sie te nastepne dni ze jest pozytyw a liczy sie ten 1 raz :) - tylko troche zwolnij bo tak patrze na twoj wykres hihi, daj tym plemniczkom sie zregenerowac i mecz meza co 2 dzien ;-) hihi:tak: , a tempke zapisuj dwie i zapisz w jakich okolicznosciach, no ale lepiej nie wstawac i miec 3 h snu conajmniej - a nie da sie nie wstawac do malej - przeciez ona juz powinna przessypiac nocke spokojnie :)

tiluchna
ale jestes zorganizowana, mi to sie tak nie chce dzisiaj robic heheh, wiec powieedzialam sobie pierdziele nie sprzatam :-D, jesli chodzi o antybiotyki to niestety lepiej sobie odpuscic i zaczac na zdrowego - bo zregenerowac sie musisz PO nich - hahah ale mnie rosmieszylas z tym 5% - "dopuszczaniem" hahah padlam !:-D

krowka :) ja mam napisac cos o sobie? :-D ja juz tu powole swojego zycia wylalam przez klawiature hehe LOL
a co do owulacji staran i calej tej reszty
porownuje zdjecia testow w internecie z tymi co ja mam i tez glupieje, u niektorych wychodzi ze to to.. u niektorych, ze nie :wściekła/y:
eee tam
nie bede schizowac ;-)

a moj mezulek juz do mnie podchodzi i slodko ' i jak tam kochanie twoja owulacja?' ;-)

Witam
Przejrzałam mniej więcej wątek i jeśli można, to chętnie do Was dołączę ;)
Mam na imię Dominika, mam 25 lat i jestem mamą trzyletniego malucha. Na dniach planujemy rozpocząć starania o kolejne dziecko. Mieliśmy jeszcze trochę poczekać, ale ostatecznie stwierdziliśmy, że równie dobrze możemy zacząć już teraz, bo niekoniecznie wyjdzie za pierwszym razem -choć nie miałabym nic przeciwko :D
Pozdrawiam

Miciurka.. hmm.. myslisz? :(
no nie wiem.. szkoda mi tak troszke cyklu :-(
antybiotyk koncze za 3 dni.. a nawet owulacji jeszcze nie bylo :baffled: chyba..:confused:
wspomagam sie probiotykami aby odbudowac dobra flore bakteryjna i witaminkami
w sumie to tylko glupia infekcja zeba..
tam na dole wszystko dobrze:)
nawet posiew mialam robiony miesiac temu...

blach

a co do zorganizowania - to ja taka jestem
w tygodniiu olewka, tyle o ile
bo przeciez od rana do wieczora zaganiana
ale w sobote jak tylko wstaje zabieram sie za ogarnianie calego domu :D
schodzi mi 3 godzinki i cale dwa pietra blyszcza :-)
ale nikt mi nie moze wchodzic w parade
mam swoj system:tak:

oj zazdroszczę Wam tych rozpoczętych staranek:-) u mnie niby w czwartek @ ale w sumie skończyło się plamieniami:-( i nic więcej się nie rozkręca:-(

tiluchna- to może tak co drugą sobotę wpadałabyś i do mnie??:-D

reklama
Witam nowe Ardianke i Domi 87, dziewczyny jak to jest, ze jeszcze plamie po okresie a tak przytulac mi sie chce, taka mam od wczoraj chcice???cholera przeciez to nie moze byc owulka, a jak to jest owulka to ja w tym cyklu przespie??? o rany rany pomozcie!!!!:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry